הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS log- Take two

• פותח/ת השרשור TheZoRT
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
עוד אימון חרא עם אותה בעייה:

סקוואט 65X3, 60X5. כאב שוב אז הפסקתי (הטכניקה היתה מגעילה גם ככה).
בנצ' 57.5 קילו 5-5-5 מתחיל להיות מאוד קשה.
דדליפט 80 קילו -5- קשה אבל אפשרי.

לא יודע מה יש לי. פשוט כואב בטירוף באיזור הכתף האחורית. אותו כאב כמו אימון קודם. מה שמוזר זה שבדיוק כמו שלא כאב לי בפרס, גם בבנצ' וגם בדדליפט לא כאב בכלל (בזמן ביצוע התרגיל), אלא רק במנוחה ובזמן ביצוע הסקוואט. בנוסף, הכאב נשאר באותה רמה לכמה שעות ועובר. לכן אני לא חושב שמדובר בפציעה.
Dave, וידאתי שהמוט במיקום נכון ושווה משני הצדדים, מרפקים כמו שצריך והכל, אז נראה לי שזאת לא הבעיה.

למישהו יש עצה בנושא?
כל רעיון יתקבל בברכה.

זה לא נראה לי חוסר גמישות בכתף כי פעם הצלחת לעשות בלי כאבים לא?
אם הכאבים ימשיכו.. יכול להיות שתשקול לעבור לHB (עם כל הצער שבדבר חח)

• פותח/ת השרשור
גם אני לא חושב שזה נובע מחוסר גמישות...כבר תקופה ארוכה שאני עושה סקוואטים (אמנם לא עם משקלים ששווים אזכור, אבל בכל זאת).
אולי אני אקח כמה ימי מנוחה מהסקוואט?

לשיקולך. אם אתה חושב שזה לא יפתר באימונים תנסה לנוח ותראה מה יקרה

• פותח/ת השרשור
בעקבות עצתו של Dave, החלטתי לעשות שבוע הפסקה מהסקוואט ולראות אם לאחריו יעבור הכאב בכתף/גב (למעלה מצד שמאל).
התלבטתי מה לעשות עם ביתר הזמן, כי נראה לי שלבא לעשות פרס ומתח זו ליצנות לשמה. החלטתי לנסות קצת פרונט סקוואט. מסתבר שאני מספיק יציב כדי לעשות את התנועה בלי שהברך תתעופף לצדדים ובלי ליפול על הפרצוף (כמעט קרה פעם אחת, אבל בקטנה). התחלתי כמו שריפ מציע להתחיל את התוכנית- הוספתי משקל עד שהייתי צריך להתאמץ להשלים חמישיה ואז עשיתי עוד שני סטים עם אותו משקל.
רק שאלה קטנה: מפרקי כף היד שלי היו מוטים לאחור בצורה קצת מוגזמת וזה גרם לקצת כאב. השאלה היא איך להחזיק את המוט בצורה נורמלית ושהמפרק יהיה ישר ככל האפשר?

בפרס אני חושב שהגיע זמן לריסט ראשון. אני אנסה לתת לזה עוד צ'אנס באימון הבא (זה של יום שישי) ואם לא נלך על ריסט. מתח היה סבבה לגמרי לשם שינוי.

פרונט סקוואט 40 קילו 5-5-5
פרס 45 קילו 4-3-3
chinups 6-6-4

• פותח/ת השרשור
עוד אימון נחמד:

פרונט סקוואט 45 קילו 5-5-5. הבנתי את הטעות שלי מהאימון הקודם. פשוט לא החזקתי נכון את המוט. היום כבר לא הרגשתי ממש כאב במפרק, אלא רק את הלחץ שאמור להיות (כן?) מהתמיכה במוט שיושב על הכתפיים.

בנצ' 60 קילו 5-5-5 החזרות האחרונות עלו לאאאאאאטטט. אבל עלו.

דדליפט 85 קילו -5- קשה רצח. חזרה אחרונה בגב מעוגל לדעתי. קשה קשה קשה.

ושאלה לסיום:
ביום שישי לא אוכל להתאמן. חשבתי להתאמן מחר. מה דעכתם? סקווטים קלים והמון אוכל או לוותר?

• פותח/ת השרשור
תודה חבר'ה...אגב, לאן לעזאזל נעלמו הלוגים שלכם? השמנתם כל כך שאתם מתעצלים לעדכן מה נסגר איתכם?

ויש מצב שאני אוותר על האימון. נראה איך אני ארגיש מחר בבוקר.

• פותח/ת השרשור
אימון 7.6

סקוואט 60 קילו 5-5-3 אין לי הסבר למחדל הזה. הצד הטוב הוא שחזרתי לLB ולא היו כאבים בכתף.

פרס 45 קילו 5-5-5. נסגרה הפינה. בקושי, אבל הכל עלה בסופו של דבר.

מתח- chinups 6-5-3. יחי הפאמפ בבייספס 🤩

• פותח/ת השרשור
אימון 9.6

סקוואט 60 קילו 5-5-5 היה קשה, בקושי עלה. מוזר.

בנצ' 62.5 3-2-2 בסט הראשון הוצאתי את המוט בצורה ממש גרועה ונמתח לי שריר ביד. פעם הבאה יהיה בסדר בשאיפה.

דדליפט 90 קילו -5- האחרון כמעט לא עלה ודרש צעקת מיני-רייג'. אני מקווה שלא אצטרך ריסט לפני שתי פלטות.

סה"כ סבבה. היום אני כנראה אוסף את הנעליים משגיא המלך. נראה איזה נפלאות זה יעולל באימון של יום שישי.

• פותח/ת השרשור
אימון 11.6

אימון ראשון עם הנעליים החדשות- רשמים בהמשך.

סקוואט 62.5 קילו 5-5-5 היה קשה. מרגיש שעוד מעט אני מתקרב לקצה. נדחוף עוד אוכל ונדחה את הקץ.

פרס 47.5 קילו 5-4-3 שוב מלחמה. ננסה שוב באימון ביום רביעי. לא רוצה ריסט!!!

מתח 4-3-3 לא היה לי כח לזוז.

לגבי הנעליים: מאוד מאוד נוחות! לקחתי מידה לפי הטבלה והן יושבות בול כמו שצריך.
מבחינת הסקוואט, זה לא דומה לשום דבר שהיה עד עכשיו. אני מרגיש הרבה יותר יציב. וידאתי שהברכיים לא גולשות והטכניקה סבבה. הרגשתי קצת יותר לחץ על המקרבים, אבל לא משהו רציני.
שורה תחתונה- עולם אחר.

לכל מי שרכש- תתחדשו ותהנו!!

הנעליים הקודמות היו אולסטאר?

ומגניב, סחה על המשקלים. 😃
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
הנעליים הקודמות היו סקוני...רציתי לקנות אולסטאר ולא יצא, ואז עלתה האופציה של ההזמנה דרך הפורום..

תודה.

• פותח/ת השרשור
14.6

סקוואט 65 קילו 5-5-5 שואתי משהו...בשני הסטים האחרונים עשיתי הפסקה של שתי נשימות בין החזרות (עם המוט עלי כמובן)...היה זוועתי, אך משביע רצון.

בנצ' 62.5 קילו 3-3-3 גרוע מאוד. בכל הסטים נכשלתי אחרי החזרה השלישית. אני חושב שאני הולך על ריסט בקטנה, לאיזור ה55. בחימום (סט אחרון לפני עבודה) נתתי צמד 50 בקלי קלות, אז אני חושב שזה משקל טוב לחתוך אליו.

דדליפט 95 קילו -5- שתי חזרות אחרונות בטכניקה חרא.
כדאי לחזור על המשקל הזה או ללכת על שתי פלטות ביום שישי? אני מתפתה ללכך על שתי פלטות, אבל מפחד לא לסגור את החמישיה כמו שצריך ולהתבאס. מה דעתכם?

חוץ מזה, פעם ראשונה שעשיתי דדליפט עם הנעליים החדשות. לא הרגשתי שינוי מיוחד. אולי טווח התנועה גדול יותר, אבל לא באופן משמעותי...

נערך לאחרונה:
התקדמת בסקוואט, זה העיקר, השואה לא משנה אחרי זה ;)
אתה עושה יותר בנצ' ממני *משקשק אגרוף בזעם כלפיך*
למה אתה עושה 3 חזרות אבל? או שזה פשוט כשל בשלישי כל פעם? (רק מוודא כי לא רשמת באופן מפורש)
בנוגע לדדליפט, אולי תצלם אותו ותראה לנו כדי שיעזרו לך לשפר את הטכניקה, בהחלט עדיף מלהמשיך לעסוק בזה כשאתה לא בטוח בטכניקה שלך..

• פותח/ת השרשור
השלישיות זה לכשל...ערכתי את זה.

לגבי הדדליפט, אני בטוח בטכניקה שלי, אני רק אומר שהיה לי מאוד קשה היום ובחזרות האחרונות התעגל לי הגב...

• פותח/ת השרשור
16.6

סקוואט 67.5 קילו 5-5-5 שוב מלחמה, שוב עלה...בניגוד לפעם הקודמת שהגעתי למשקל הזה (בלוג הקודם), הפעם הטכניקה ממש סבבה ברוב החזרות.

פרס 47.5 קילו 4-3-3 עכשיו זה סופי- הלחיצות הולכות לריסט.

חתירה 45 קילו 5-5-5 היו כמה ליצנים על המתח אז חשבתי לגוון עם התרגיל הזה. פעם ראשונה שאני עושה אותו כמו בנאדם (מהרצפה וכו'). לא מתלהב מהתרגיל בכלל. נראה לי שאני חוזר לנסות להפוך את המתח שלי למשהו שראוי לדבר עליו.

לגבי הלחיצות באופן כללי, אני הולך לעשות ריסט בקטנה- 7.5 קילו. כלומר, הבנצ' יורד ל55 והפרס ל40. נעלה משם ויהיה בסדר.

בהצלחה,הסקוואט עלה ב 7.5קילו ואתה ממשיך להגיד שזה קשה,זאת אומרת שהתחזקת 😃
תמשיך ככה,תראה שיהיה מלחמה תמיד אבל אתה תתקדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית