נשים מפורסמות בפאוורליפטינג / בודיבילדינג

חבל שאי אפשר לתת כאן מוניטין @MonkeyD
מצד שני כנראה שהייתי יורד למינוס אם היה אפשר.

יש בזה מורכבות מסוימת, אבל גם יש בזה עיוורון רב לשטויות שמתבשלות.
כמו מה? כי זה באמת נראה שאתה פשוט מבשל לעצמך מפלצת
זו הפרעה / מחלה נפשית שיש לטפל בה בדיוק כמו בהפרעות או מחלות נפשיות אחרות. לא סכיזופרן! הרדיו לא מדבר איתך! הנה טיפול.
כך צריך להסביר לגבר שחושב שהוא אישה שהוא לא אישה, ואם הוא לא מצליח אז צריך לקדם למצוא טיפולים במקום לתת יד לרעיון המגוחך הזה.
בעיות בשירותים / ספורט / או איפה החבל נגמר? (או שאין חבל...) מחר יקומו אנשים ויגידו שהם אריות וצבועים, מה תגידו להם? שהם משוגעים?
איך אפשר לומר לגבר שהוא משוגע שהוא חושב שהוא אריה כשאנחנו מראים ומקדמים שזה בסדר לגבר לחשוב שהוא אישה? מה ההבדל בדיוק?
ילדים קטנים רואים בטלוויזיה שזה בסדר להיות כזה! זה טבעי ונורמלי! ולילדים קטנים כפי שכולנו יודעים וגם היינו כאלו, יש הרבה דימיון.
ואז קורה מצב שילדים בני 7 פונים לאמא ואבא בבקשה לעבור טיפולים לשינוי מין כי הם לא מזדהים עם המין שלהם, בזמן שאם המדיה לא הייתה מקדמת
את הדבר הזה, זה לא היה נכנס להם לראש. ''יש הרבה דברים רעים שמקדמים'' זה לא תירוץ, זה כמו לומר שבן אדם כבר פצוע אז בוא ניתן לו עוד מכה עם נבוט. ובאופן אישי אני חושב שזה משהו די דרמטי שצריך לדבר עליו כמה שיותר (לא לכיוון המקדם) ולא לתת שיעורים בבתי ספר על כמה שזה טבעי ונורמלי.
כמה soyboy צריך להיות בכדי להאמין בשטות הזו, כמה שטיפת מוח שמאלנית ועלובה צריך בכדי אשכרה להחזיק באמונה שזה בסדר וצריך לקדם את זה.

אני לא נגד הטרנסים, אני חושב שהם צריכים לקבל טיפול הוגן וצריך לדאוג להם בדיוק כמו לכל אחד אחר, הם לא הבעיה הם תקועים בבעיה.
הבעיה זו המדיה וכל האנשים שמחדירים את זה למיינסטרים באופן כזה שילדים בני 7 מבקשים מאמא ואבא לשנות מין ואם הם לא מסכימים אז הם לא בסדר
והם לא מבינים שזה טבעי ונורמלי! הרי לימדו אותם בשיעורים בגן שזה בסדר..יש המון צבעים בעולם! אני חושב שהם סובלים ומקווה שימצאו פתרון לבעיה הזו. בינתיים התרופה המונעת היא לא לקדם את זה. הבעיות שאלחנן הזכיר זה רק קמצוץ ויש דיבייטים שלמים בנושא שראיתי שפשוט מזעזעים אותי מחדש.
אני יכול צטט את המחקר שוב ולהפיע עוד מאמרים מגופות מדעים אחרים ואיך ה''טיפול'' שאתה מדבר עליו שונה מהטיפול האמיתי שמדע רושם להם אבל אין לי כוח אתה באמת פשוט מלא שנאה, שנאה לשמאל, שנאה לאנשים שהן שונים מימך וזהו.

אני גם חייב לשאול מישהו משניכם באמת ראה את המקרים האלו שאתם מדברים עלהים כי עד היום לא רק שהחוק לא מאפשר לדבר כזה לקרות הסיכוי שמישהו יצליח לעשות את התהליך הזה הוא כמעט אפסי.
ודרך אגב אתמול איתי כתבה על כך שיהודים הכינו מצות מדם נוצרים איזה באסה שהם לא קרו כי חייב להיות נכון זה היה בכתבה

כמו מה? כי זה באמת נראה שאתה פשוט מבשל לעצמך מפלצת
הורים שנוטשים את הילדים שלהם בגלל השיכות המיניות שלהם וההגדרות המיניות שלהם.
ספורטאים שהורסים את כל מה שמוגדר קטגורית נשים.
גרימת אי נוחות ואיום לנשים בשירותים ציבוריים.

לא צריך ניתוח כדי להיות מוגדר אישה לפי הסטיה הליברלית, גם אני יכול להזדהות כאישה.
איך נשים ירגישו אם אני אשתמש בשירותי נשים או שאשתתף בתחרויות פאוורליפטינג וספורט אחרים כשאני מגדיר את עצמי אישה?
תאמין לי שאני יכול לחשוב על לפחות 10 תחומי ספורט שונים שאני מקום ראשון בארץ בקטגורית נשים, בלי להעליב אף אחת.
@elchonon @MonkeyD
באמת שעצוב לי לקרוא את הדעות שלכם.
מצטער מאוד, אך לא אשנה את דעתי בגלל הצער שלך.
הלואי ויכולתי להחזיק בדעה שלי בלי לגרןם צער, אבל נראה שבמקרה הזה זה לא אפשרי.

לא צריך ניתוח כדי להיות מוגדר אישה לפי הסטיה הליברלית, גם אני יכול להזדהות כאישה.
איך נשים ירגישו אם אני אשתמש בשירותי נשים או שאשתתף בתחרויות פאוורליפטינג וספורט אחרים כשאני מגדיר את עצמי אישה?
תאמין לי שאני יכול לחשוב על לפחות 10 תחומי ספורט שונים שאני מקום ראשון בארץ בקטגורית נשים, בלי להעליב אף אחת.
איפה? תביאי לי בבקשה את המקרים האלו
אתה גם ממשיך להתעלם מימה שאני אומר סתם כדיי להימנע להחזיק את הדעה שלך זה מאוד לא בריא וזה למען האמת משהו שבאמת הפרעה פיסכולוגית.
הסטיה הליברלית
ופה הקטנתה את ערך הדעה שלך כמו שאני לא יגיד שאני חושב שהומובופ בגלל שאתה דתי כי אין לי הוחכה לכך ונוראי להניח משהו כזה מישהו אני מצפה מימיך את אותו מטבע אין קשר לשמאל וימין פה רק עובדות וכבוד אנושי

מצטער מאוד, אך לא אשנה את דעתי בגלל הצער שלך.
הלואי ויכולתי להחזיק בדעה שלי בלי לגרןם צער, אבל נראה שבמקרה הזה זה לא אפשרי.
@elchonon בגלל שאני מעריך אותך כאדם. אני אאחל לך שלא תאלץ להתמודד עם דילמות הקשורות לדעות שלך ויגרמו לך צער.

@elchonon @MonkeyD
באמת שעצוב לי לקרוא את הדעות שלכם.

גם לי עצוב לראות אנשים מקדמים הפרעות נפשיות במקום לדאוג לטפל בהן. שוב אין לי באמת בעיה עם הטרנסים עצמם, אני לא אגיד למישהו עם טורט ''די תפסיק כבר לזוז / לקלל ככה יא טמבל, רואים/ שומעים אותך'' כי אני מבין שהוא בבעיה. אבל אני גם לא הולך לשכנע אותו שזה בסדר לקלל אנשים ברחוב כי הוא לא מצליח להשתלט על עצמו, הבן אדם זקוק לטיפול. ככה אין לי בעיה אישית עם טרנסים שחושבים שהם המין השני או אנשים שחושבים שהם ציפור או מטוס, כי אני מבין שהם סובלים. אבל אני לא הולך לשכנע אותם שזה בסדר לחשוב ככה, הם זקוקים לטיפול בדיוק כמו שהנער טורט שלא מצליח להשתלט על עצמו (לוקה בנפשו) זקוק לטיפול, פשוט שונה. זה לטובתם יותר משזה לטובתי או לטובתך.

גם לי עצוב לראות אנשים מקדמים הפרעות נפשיות במקום לדאוג לטפל בהן. שוב אין לי באמת בעיה עם הטרנסים עצמם, אני לא אגיד למישהו עם טורט ''די תפסיק כבר לזוז / לקלל ככה יא טמבל, רואים/ שומעים אותך'' כי אני מבין שהוא בבעיה. אבל אני גם לא הולך לשכנע אותו שזה בסדר לקלל אנשים ברחוב כי הוא לא מצליח להשתלט על עצמו, הבן אדם זקוק לטיפול. ככה אין לי בעיה אישית עם טרנסים שחושבים שהם המין השני או אנשים שחושבים שהם ציפור או מטוס, כי אני מבין שהם סובלים. אבל אני לא הולך לשכנע אותם שזה בסדר לחשוב ככה, הם זקוקים לטיפול בדיוק כמו שהנער טורט שלא מצליח להשתלט על עצמו (לוקה בנפשו) זקוק לטיפול, פשוט שונה. זה לטובתם יותר משזה לטובתי או לטובתך.
שתי נקודות שתיקח למחשבה:
1. מי אמר שהם צריכים טיפול?
2. למה אתה חושב שיש טיפול?

גם לי עצוב לראות אנשים מקדמים הפרעות נפשיות במקום לדאוג לטפל בהן. שוב אין לי באמת בעיה עם הטרנסים עצמם, אני לא אגיד למישהו עם טורט ''די תפסיק כבר לזוז / לקלל ככה יא טמבל, רואים/ שומעים אותך'' כי אני מבין שהוא בבעיה. אבל אני גם לא הולך לשכנע אותו שזה בסדר לקלל אנשים ברחוב כי הוא לא מצליח להשתלט על עצמו, הבן אדם זקוק לטיפול. ככה אין לי בעיה אישית עם טרנסים שחושבים שהם המין השני או אנשים שחושבים שהם ציפור או מטוס, כי אני מבין שהם סובלים. אבל אני לא הולך לשכנע אותם שזה בסדר לחשוב ככה, הם זקוקים לטיפול בדיוק כמו שהנער טורט שלא מצליח להשתלט על עצמו (לוקה בנפשו) זקוק לטיפול, פשוט שונה. זה לטובתם יותר משזה לטובתי או לטובתך
זה אולי הצד הטיפולי שלי מדבר וכול מה שרשמתה פה הוא בערך כול דעה קדומה על אנשים בעלי תסמונת טורנט

לחנן: (נקטע הציטוט)

הנשים במלתחות, איגוד הספורט (לפחות איפה שנפסלו) בני אדם הגיוניים שלא רוצים שמחר יקומו אנשים ויחשבו שהם אריות ויתחילו להשתין ברחוב לסמן טריטוריות. אנשים הגיוניים שרוצים לקטוע את הטירוף מתי שהוא מתחיל ולא לתת לשגעת להתפתח עוד ועוד. אתה ורבים כמוך בשאנטי שלכם, שכל אחד יהיה מה שהוא רוצה...זכות בחירה, עולם וורוד. בן אדם כאינדיבידואל הוא לא הדבר היחיד שמשנה בעולם, ההשפעה הסביבתית משנה גם היא ויש הרבה מה לדאוג לגבי הטרנסים. כרגע זה נראה לך טירוף מה שאני אומר, אבל לפני 50 שנה לחשוב שגבר ישתתף בתחרויות ספורט של נשים / יקבל אישור להסתובב בשירותי נשים לא היה בכלל עולה על הדעת. כרגע זה נראה טירוף, עוד כמה שנים שזה ימשיך אנשים יחשבו שהם פרחים וזנים מיוחדים שלא נכחדו. כל אחד יורשה לחשוב שהוא המשיח ונראה איזה אחלה בחלה יהיה לנו.

אני לא יודע אם יש טיפול, אני טוען שצריך לעבוד על אחד.

זה אולי הצד הטיפולי שלי מדבר וכול מה שרשמתה פה הוא בערך כול דעה קדומה על אנשים בעלי תסמונת טורנט

מה, שהם לא באמת מקללים? יש סוג טורט עם קללות, רובם לא באמת מקללים..אכן. רוצה אתן לך הפרעה נפשית אחרת אם זה מציק לך?

1) הנשים במלתחות, איגוד הספורט (לפחות איפה שנפסלו) בני אדם הגיוניים שלא רוצים שמחר יקומו אנשים ויחשבו שהם אריות ויתחילו להשתין ברחוב לסמן טריטוריות. אנשים הגיוניים שרוצים לקטוע את הטירוף מתי שהוא מתחיל ולא לתת לשגעת להתפתח עוד ועוד. אתה ורבים כמוך בשאנטי שלכם, שכל אחד יהיה מה שהוא רוצה...זכות בחירה, עולם וורוד. בן אדם כאינדיבידואל הוא לא הדבר היחיד שמשנה בעולם, ההשפעה הסביבתית משנה גם היא ויש הרבה מה לדאוג לגבי הטרנסים. כרגע זה נראה לך טירוף מה שאני אומר, אבל לפני 50 שנה לחשוב שגבר ישתתף בתחרויות ספורט של נשים / יקבל אישור להסתובב בשירותי נשים לא היה בכלל עולה על הדעת. כרגע זה נראה טירוף, עוד כמה שנים שזה ימשיך אנשים יחשבו שהם פרחים וזנים מיוחדים שלא נכחדו. כל אחד יורשה לחשוב שהוא המשיח ונראה איזה אחלה בחלה יהיה לנו.

מה, שהם לא באמת מקללים? יש סוג טורט עם קללות, רובם לא באמת מקללים..אכן. רוצה אתן לך הפרעה נפשית אחרת אם זה מציק לך?
לא הם מוצאים קולות זה סתם בולשיט שרואים בסרטים ואם נהיה כנים רק איזה 10 אחוז עושים זאת השאר פשוט עם טיקים
אני בספק שאתה יודע להבחין מה היא הפרעה נפשית ומה לא לפי איך שאתה מדבר

לא הם מוצאים קולות זה סתם בולשיט שרואים בסרטים

יש טורט ואני מצטט '' טורט המאופיינת בדחף בלתי נשלט לאמירת מילות גנאי, קללות או מילות טאבו'' אתה יכול פשוט לרשום טורט קללות בגוגל, באנגלית או בעברית מה שמתחשק לך על המקלדת, לא כל טורט הוא זהה. רובם מוציאים קולות קטנים ומוזרים, זה נכון. זה שיש לחלקם דחף בלתי נשלט לומר שטויות / לקלל, זה תבדוק בעצמך.

איפה? תביאי לי בבקשה את המקרים האלו
אני מכיר בערך 5 אנשים שנטשו את משפחתם והמחויבות שלהם כהורים בגלל הנטיות שלהם.
ושיתפתי כמה מקרים, כמה חיפושים אצטרך לעשות כדי להוכיח שהמושג קיים?
אתה גם ממשיך להתעלם מימה שאני אומר סתם כדיי להימנע להחזיק את הדעה שלך זה מאוד לא בריא וזה למען האמת משהו שבאמת הפרעה פיסכולוגית.
מעניין שלי יש הפרעה פסיכולוגית, בזמן שטרנס זה מאוד נורמלי.
אני חושב שאם תעשה עלי מחקר תראה שהדעה שלי נובעת ממקום מאוד מדעי.
ופה הקטנתה את ערך הדעה שלך כמו שאני לא יגיד שאני חושב שהומובופ בגלל שאתה דתי כי אין לי הוחכה לכך ונוראי להניח משהו כזה מישהו אני מצפה מימיך את אותו מטבע אין קשר לשמאל וימין פה רק עובדות וכבוד אנושי
אני באמת הומופוב. אין לי בעיה לקבל טיפול אם אצטרך, אבל כרגע המושג הומואים זה דבר שאני די נרתע ממנו. ואולי זה גם קשור להיותי חרדי, לך תדע.
יש לי קרוב משפחה הומו, ואני סבבה עם זה כי אני מכיר אותו. אבל באופן כללי, אני די נרתע מהומואים, במיוחד כאלה בלי גבולות כמו הרבה שראיתי בחו"ל בחנויות האיפור כשהסתובבתי עם אישתי.
פוביה זה הפרעה שתוכל לרחם עלי בגלל זה, אבל אם אדרוש שהמתחרה החזק ממני בפאוורליפטינג יפסל מלהתחרות בגלל שהוא הומו, זה ישמע לא פחות מגוכח ממתחרה זכר שמתחרה בקטגורית נשים.

כל עוד אני סובל מההפרעה שלי לבד ומקבל או מסרב לטיפול, אין לך מה לעשות, אבל ברגע שזה פוגע באחר, כאן זה מפריע לי.
@elchonon בגלל שאני מעריך אותך כאדם. אני אאחל לך שלא תאלץ להתמודד עם דילמות הקשורות לדעות שלך ויגרמו לך צער.
אמן.
לא הם מוצאים קולות זה סתם בולשיט שרואים בסרטים ואם נהיה כנים רק איזה 10 אחוז עושים זאת השאר פשוט עם טיקים
הכרתי טורט שהיה צועק בדיוק את מה שלא הייתה רוצה שיצעק.

יש טורט ואני מצטט '' טורט המאופיינת בדחף בלתי נשלט לאמירת מילות גנאי, קללות או מילות טאבו'' אתה יכול פשוט לרשום טורט קללות בגוגל, באנגלית או בעברית מה שמתחשק לך על המקלדת, לא כל טורט הוא זהה. רובם מוציאים קולות קטנים ומוזרים, זה נכון. זה שיש לחלקם דחף בלתי נשלט לומר שטויות / לקלל, זה תבדוק בעצמך.
כי מה שכתוב באינטרנט חייב להיות נכון?
ולא רובם לא מוציאים את זה כאיזה עשר אחוז עושים זאת וזה הקללות שאתה מדבר אלו שואמרים פאק וזה בדרך כאב בגלל הכאבים שהם מרגישים בגלל הטיקים זה מה שאתה רואה בטלווזיה.
אם יש מישהו עם הפרעה נפשית שבאמת קוראת לו לדבר זה משהו כמו ocd שמכריח אותו לציור סדר מסוים שהוא חייב לעקוב שאולי במקרה מסוים יכיל קללות(למשל לפניי שעה הוא נתקל במשהו קילל ואז בגלל הocd הוא חייב להשלים זאת )
קיצר אם אתה רואה בן אדם עם ocd ברחוב אל תדבר איתו עשה טובה ותעבור לצד השני בשקט

כי מה שכתוב באינטרנט חייב להיות נכון?
ולא רובם לא מוציאים את זה כאיזה עשר אחוז עושים זאת וזה הקללות שאתה מדבר אלו שואמרים פאק וזה בדרך כאב בגלל הכאבים שהם מרגישים בגלל הטיקים זה מה שאתה רואה בטלווזיה.
אם יש מישהו עם הפרעה נפשית שבאמת קוראת לו לדבר זה משהו כמו ocd שמכריח אותו לציור סדר מסוים שהוא חייב לעקוב שאולי במקרה מסוים יכיל קללות(למשל לפניי שעה הוא נתקל במשהו קילל ואז בגלל הocd הוא חייב להשלים זאת )
קיצר אם אתה רואה בן אדם עם ocd ברחוב אל תדבר איתו עשה טובה ותעבור לצד השני בשקט

לא כי מה שiziktan אומר חייב להיות נכון. באופן כללי אנשים עם ocd אלופים בלהסתיר את ההפרעה שלהם, למעשה זו חלק מהאבחנה...
הסיכויים שתראה מישהו עם טורט מקלל ברחוב גבוה בהרבה מאשר הסיכויים שתראה מישהו עם ocd מקלל ברחוב..
את הטקס שלהם הם דוחים (ocd) את הדחף הבלתי נשלט (טורט) הם לא מצליחים לדחות.

אתה לא יכול לפספס בן אדם עם טורט, אבל אתה כנראה תפספס בן אדם עם ocd אלא אם כן תגור לו בתוך התחת.
אבל מספיק לקשקוש הזה בכל מקרה, זה גולש מהנקודה העיקרית.

נערך לאחרונה:
מזכיר לי עניין שג'ו רוגן דיבר עליו בפודקאסט שלו על גברים שעשו טרנספורמציה לנשים והם נכנסו לקרבות MMA עם נשים ופשוט פיצצו להם את הצורה.

זה לא שיוויוני, זה פשוט גבר שמכה אישה. חלק מה"נשים" הללו בכלל לא דיווחו על כך שהם עברו טרנספורמציה אבל אחרי שגילו את זה הם פשוט ענו "זה מצב נתון" כאילו זה לא נתון חשוב...

אפשר לעשות אדפטציה גם לתחום הרמת משקולות שאני זוכר שהיה איזה עניין דומה של גבר טרנס שהפך לאישה וקבע שיא עולם

לא קראתי את כל הדיון שהתפתח כאן, אבל חשוב לי לציין שאני מסכים עם @iziktan .
יש לי חבר טוב שיש לו טורט קשה, עם טיקים ברמה קשה מאוד של רעידות בכל הגוף וקולות פתאומיים. הוא לא מקלל ואף פעם לא קילל.
בכלל, מכל האנשים שפגשתי בחיים שלוקים בתסמונת טורט אף אחד לא מקלל או משהו דומה (לא שאני מתיימר להגיד שפגשתי הרבה בעלי תסמונת טורט).
זה נראה יותר כמו סטיגמה שנובעת מאחוז קטן שכן מקלל, ושבמקרים הללו מדובר בכך שהם מנתבים את הדחף להוציא קול כלשהו למילה אינסטינקטיבית.

לא קראתי הכל, אבל -
הפכתם את האשכול היפייפה שלי לדיון סוער על טראנסג'נדלרס.

giphy.gif

לא קראתי את כל הדיון שהתפתח כאן, אבל חשוב לי לציין שאני מסכים עם @iziktan .
יש לי חבר טוב שיש לו טורט קשה, עם טיקים ברמה קשה מאוד של רעידות בכל הגוף וקולות פתאומיים. הוא לא מקלל ואף פעם לא קילל.
בכלל, מכל האנשים שפגשתי בחיים שלוקים בתסמונת טורט אף אחד לא מקלל או משהו דומה (לא שאני מתיימר להגיד שפגשתי הרבה בעלי תסמונת טורט).
זה נראה יותר כמו סטיגמה שנובעת מאחוז קטן שכן מקלל, ושבמקרים הללו מדובר בכך שהם מנתבים את הדחף להוציא קול כלשהו למילה אינסטינקטיבית.

רוב הטורט לא מקללים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית