הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשים מפורסמות בפאוורליפטינג / בודיבילדינג

אלוהים אדירים אמרתי שרובם לא מקללים, רק הבאתי בשביל הדוגמה בן אדם עם טורט שכן מקלל בגלל דחף בלתי נשלט.
איך זה הפך לדיון של ''רובם לא מקללים!'' ''זה רק חלק קטן מהם!'' אם אף פעם לא חלקו על זה כאן.

אלוהים אדירים אמרתי שרובם לא מקללים, רק הבאתי בתור דוגמה בן אדם עם טורט שכן מקלל בגלל דחף בלתי נשלט.
איך זה הפך לדיון של ''רובם לא מקללים!'' ''זה רק חלק קטן מהם!'' אם אף פעם לא חלקו על זה כאן.

אתה באמת חושב שהיה לי כח לקרוא את כל מה שכתבתם פה 🙁

לא קראתי את כל הדיון שהתפתח כאן
לא קראתי הכל, אבל -
אז למה להגיב על טורט שבקושי הוזכר בדיון.
בואו תיכנסו לעומק הסוגיה ותגיבו את דעתכם על טרנסג'נדרים.
אם לא תיזהרי, אני המתחרה שלך @אני=] בכל תחרות שתלכי. רק @Sergio_Katz יוכל לעצור אותי אם יזדהה כילדה בת 12 עם תיסמונת דאון וטורט.
😆😆😆

בכל אופן, אולי יהיה כאן דיון מעניין על טרנסג'נדרים מלבד טורט ובחורילות.

מסיט קצת את הנושא

על כמה מ''ג אתה?
והאם בכללי אתה אדם עצבני? (או מתעצבן בקלות מהרגיל)
אני לא אשלה אותך או אותי
לכולנו יש את הרגעים שלנו בהם אנחנו עצבניים וכאשר אתה על חומרים או סתם בריא יותר מהרגיל, יש שינויי מצבי רוח לעתים..

עבדתי הרבה על ריסון עצמי כך שגם מתי שאתה עצבני, אתה לא מוציא את זה על הסביבה שלך, אפשר לתת כמה נקודות זכות לקנאביס על טיפוח היכולת הזאת אם תרצה

לומד לקחת דברים באיזי ולא לעשות מכל עכבר פיל, גם מתוך הבנה שאתה על חומרים ויכול לקחת ללב מהר מדי אז צריך לבא לדברים בגישה של סוף מעשה במחשבה תחילה וחשובה שנייה המחשבה לפני שפועלים כי אימפולסיביות זה טוב וגם אסרטיביות וגם ריסון זה טוב אבל צריך למצוא את האיזון

לגבי מינון? טסט 500, טרן 300~400, בולד 600, ופה ושם סוכריות כמו סארמים, את האוראלים סיימתי לפני כשבוע

הוורידים יוצאים לטייל רוב הזמן, האחוז שומן נמוך ביותר והשיייפ אשש, יש מקום לצבירה נוספת של שריר ועם הזמן והתזונה זה גם קורה, סה"כ לומד להיות מרוצה

**מנהלים, אם אסור להגיב תגובה שכזאת מחוץ לפורום סטרואידים ותרופות, לחלוטין אבין אם תגובה זאת תימחק**

אם לא תיזהרי, אני המתחרה שלך @אני=] בכל תחרות שתלכי. רק @Sergio_Katz יוכל לעצור אותי אם יזדהה כילדה בת 12 עם תיסמונת דאון וטורט.
😆😆😆

אני חושב שהערך בויקיפדיה מסכם את הנושא היטב,
טרנסג'נדר – ויקיפדיה

😆😆😆

הגבתי למשהו נקודתי שהפריע לי.
בנוגע לטרנסג'נדרים זה באמת מעניין אבל אני מעדיף שלא להיות חלק מהדיון הזה בינתיים.

תעשו לה אמלק בחייאת

חכה,
תכף יגיע הקטע על אמונה באלוהים ואוכל..

אגב אוכל... כמה אתה שוקל שהאתר lbs העניק לך את תואר הכבוד "משתמש כבד"?

גם אני יכול לקבל איזה עיצוב כמו "משתמש חטוב" שמה? ממי מבקשים?

😆😆😆

דווקא יהיה משעשע לראות אותך עם חצאית וקוקו 🤣

תעשו לה אמלק בחייאת

וואי, כן פליז.

חכה,
תכף יגיע הקטע על אמונה באלוהים ואוכל..

וואי, לא פליז.

דווקא יהיה משעשע לראות אותך עם חצאית וקוקו 🤣
איזה, אני בחורה עם הפרעה שמתלבשת כמו גבר, ואני גם לסבית.
אני באמת אישה אבל חושב שאני בחור חרדי 😆

[
לא כי מה שiziktan אומר חייב להיות נכון. באופן כללי אנשים עם ocd אלופים בלהסתיר את ההפרעה שלהם, למעשה זו חלק מהאבחנה...
הסיכויים שתראה מישהו עם טורט מקלל ברחוב גבוה בהרבה מאשר הסיכויים שתראה מישהו עם ocd מקלל ברחוב..
את הטקס שלהם הם דוחים (ocd) את הדחף הבלתי נשלט (טורט) הם לא מצליחים לדחות.

אתה לא יכול לפספס בן אדם עם טורט, אבל אתה כנראה תפספס בן אדם עם ocd אלא אם כן תגור לו בתוך התחת.
אבל מספיק לקשקוש הזה בכל מקרה, זה גולש מהנקודה העיקרית.
כי iziktan לומד ועובד בתחום כבר כמה שנים ויש לו קצת יותר ידע מאמנון שכתב כמה מילים בויקי
לא פשוט לא מה שאתה מדבר זאת התנהגות טקסטית שעד היום יש דיון אם זה בכלל הפרעה או פשוט הרגל טבעי שיש לכול האדם וחברה דוחה אותו ומגבירה אותו. בקשר למה שהכתבה בהמשך זה סלט של של תסלח לי שטיות , יש הרבה דברים שאפשר להגיד על טורט וזה בהחלט מה לא זה.

אלוהים אדירים אמרתי שרובם לא מקללים, רק הבאתי בשביל הדוגמה בן אדם עם טורט שכן מקלל בגלל דחף בלתי נשלט.
כי זה לא נכון אתה מתאר משהו אחר לגמרי מימה שקורה בשטח ואז מקשר את זה לטיעון שלך.
גבתי למשהו נקודתי שהפריע לי.
בנוגע לטרנסג'נדרים זה באמת מעניין אבל אני מעדיף שלא להיות חלק מהדיון הזה בינתיים.
האמת זה למה הגבתי לו כמו שכתבתי זה פשוט המטפל בי שעושה את זה . זה לא באמת הבשר פה בדיון.
אני מכיר בערך 5 אנשים שנטשו את משפחתם והמחויבות שלהם כהורים בגלל הנטיות שלהם.
ושיתפתי כמה מקרים, כמה חיפושים אצטרך לעשות כדי להוכיח שהמושג קיים?
ואני מכיר יותר שהפכו לחרידים וכזבו את המשפחה שלהם ?what your point

מעניין שלי יש הפרעה פסיכולוגית, בזמן שטרנס זה מאוד נורמלי.
אני חושב שאם תעשה עלי מחקר תראה שהדעה שלי נובעת ממקום מאוד מדעי.
מה המדע שעומד מאחורי הדעה שלך כי כרגע ננתי לך מקור מדעי ואתה שללתה אותו סתם כי בא לך
אני באמת הומופוב. אין לי בעיה לקבל טיפול אם אצטרך, אבל כרגע המושג הומואים זה דבר שאני די נרתע ממנו. ואולי זה גם קשור להיותי חרדי, לך תדע.
יש לי קרוב משפחה הומו, ואני סבבה עם זה כי אני מכיר אותו. אבל באופן כללי, אני די נרתע מהומואים, במיוחד כאלה בלי גבולות כמו הרבה שראיתי בחו"ל בחנויות האיפור כשהסתובבתי עם אישתי.
פוביה זה הפרעה שתוכל לרחם עלי בגלל זה, אבל אם אדרוש שהמתחרה החזק ממני בפאוורליפטינג יפסל מלהתחרות בגלל שהוא הומו, זה ישמע לא פחות מגוכח ממתחרה זכר שמתחרה בקטגורית נשים.

כל עוד אני סובל מההפרעה שלי לבד ומקבל או מסרב לטיפול, אין לך מה לעשות, אבל ברגע שזה פוגע באחר, כאן זה מפריע לי.
אז שאתה אומר שהם צריכים טיפול או מתייחס עלהים כמו שאתה מתייחס עלהים כרגע אתה פוגע בהם אולי בעקיפין אבל עדיין פוגע.
הכרתי טורט שהיה צועק בדיוק את מה שלא הייתה רוצה שיצעק.
שוב תוצאה מטיפול עם התיקים שלהם לרוב זה עדיין יותר פססיכולוגי מאשר נרולוגי כאילו אם אני יגיד מה שאסור ומה שלא צריך להגיד אז אני ירגיש משוחרר
לא קראתי הכל, אבל -
הפכתם את האשכול היפייפה שלי לדיון סוער על טראנסג'נדלרס.
סורי הכול בגלל הבדיחה הגרועה שלי:cray:

ואני מכיר יותר שהפכו לחרידים וכזבו את המשפחה שלהם ?what your point
גם זה בעיה שדורשת טיפול, וזה לא פחות עצוב.
מה המדע שעומד מאחורי הדעה שלך כי כרגע ננתי לך מקור מדעי ואתה שללתה אותו סתם כי בא לך
לא שללתי חבר, אמרתי שהמחקר המדעי מאמת שטרנסג'נדרים מרגישים תחושות מסוימות אפילו מגיל צעיר. אני לא צריך מחקר שיגיד איך אדם מרגיש ולמה אני צריך להיות רגיש אליו. אתה מבין אותי סוף סוף? אני מסכים איתך, רק שאני לא חושב שזה סיבה להפוך את התנהלות הספורט וביטחונם של נשים על סמך הרגשות שלהם.

אני שופט בפאוורליפטינג מדי פעם, אתה לא מבין איך בא לי להעביר הרמה שאני אמור לפסול, הבן אדם נתן את הנשמה ואני פוסל אותו, ובדרך כלל הוא ניגש אלי ושואל אותי למה פסלתי, ואני אומר לו, וכמעט אף פעם לא לוקחים את זה טוב, זה קשה לתת את הנשמה ובגלל טעות או אי ידיעה אני פוסל אותו. אבל תאר לעצמך מה המתחרים שלו ירגישו אם אעביר אותו. להיות שופט בתחרות זה לא להיות רק נחמד למי שמרים כרגע, זה לכל המתחרים שלו כאן, לקהל ולספורט.

אני מת להכניס את כל בני האדם בכל המשקלים לאותו קטגוריה, זכרים ונקבות בכל המשקלים והגילאים. אבל זה יבוא על חשבון המתחרות, המתאמנים הצעירים או הקלים, ובסופו של דבר גם על הקהל.

אני מציין עובדה שדרישות של טרנסג'נדרים לשוויון שמעיים על מערכת או אנשים אחרים זה ממש בעייתי.
מי שלא רוצה עזרה ורוצה לחיות בבית האישי שלו עם הבעיות שלו שיהנה. אבל בדרך כלל דרישת השוויון, והמסלול להגשמת החלום ההפרעתית גובל ברמיסת האחר, ועל זהאני מקים קול זעקה.

תוציאו את הטרנסג'נדרים משירותי הנשים ומקטגוריות הנשים בספורט. וכל אדם באשר הם שלא מכבד את המחוייבות שלהם לחיים שהם הביאו לעולם כדאי שיתן על כך את הדין, או שלפחות אנחנו בתור חברה ננסה לכוון אותו למסלול שאנו רואים לנכון.

כמו שננעל במקום סגור ובטוח אדם שעלול לפגוע בעצמו, ובתור חברה ננסה להזרים אנשים עם דיכאון לקבלת עזרה ויעוץ. מוטב שנעשה זאת עבור כל המסכנים האחרים.
אז שאתה אומר שהם צריכים טיפול או מתייחס עלהים כמו שאתה מתייחס עלהים כרגע אתה פוגע בהם אולי בעקיפין אבל עדיין פוגע.
לפעמים להוציא קוץ מהרגל כואב. קשה לעמוד מול בן אדם עם בעיות ולהסביר לו את החשיבות שלו לטיפול בלי שזה אולי יפגע בו. עם כל הצער שבדבר, כשטרנסג'נדר מגיע לקטגורית נשים, קשה לסרב להם בלי שיפגעו, אבל זה מה שצריך לעשות למען הספורט לדעתי.

אם מישהו נפגע כשלא נותנים לו להטריד מינית נשים זה בעיה שלו.

מדהים אותי כל החילוניות וגויות שנפגעו ממני שלא הסכמתי לגעת בהם או ללחוץ יד. זה הגוף שלי והחיים שלי, תנו לי לחיות אותם בצורה שלי כשזה תלוי בי בלבד. רק כשאני אומר שאני ג'רמפוב פתאום הם מבינים ומגנים עלי, כאילו שההחלטה הדתית שלי לא מספקת. גם טרנס שיעשה מה שיעשה שתלוי בו בלבד, זה סבבה, אני האחרון שיגיד לו איך לחיות, אבל שוב, לא על חשבון הספורט והביטחון של נשים, ואנחנו כחברה ננסה לכוון אותם לכיוון בריא. שלו יזניחו משפחה וכדומה.

באותו מידה שמי שמוזרק הוא נחשב כטאבו ואסור עליו להשתתף בכל תחרות אולימפית כזאת או אחרת

למה מי שעושה מניפולציות למין שלו מקבל אמפתיה?

הרי כדי לעשות את זה, מזריקים ומשחקים עם ההורמונים לא פחות, אבל בגלל שזה מה שהוא הרגיש וחשב שהוא/היא, אז זה מתקבל, זה לא דבר נורמלי בעיניי וזה שנותנים לזה במה ומעודדים אנשים ללכת אחרי 'הלב' שלהם במקום לשלוח אותם לפסיכולוג שייתן להם אוזן קשבת, אומרים להם תפאדל תדפקו לעצמכם את הגוף, זה בסדר, אתם לא לבד..

יש לי עוד הרבה בטן לשפוך פה על הנושא אבל מפאת כבוד המשתמשים שתומכים בשינויי מין פה ומעודדים את זה, אני אעצור את עצמי כאן

@elchonon נושא הספורט הוא אכן בעייתי כי קיימים הבדלים בין נשים לגברים שיוצרים חוסר שוויון.

נושא השירותים, הוא לחלוטין בטל בשישים. יש מספיק מקומות עם שירותים מעורבים עם תאים סגורים ולא מעט מקומות עם מקלחות משפחתיות ובאירופה שכיח למצוא רחצה בערום משותפת ללא שום קשר למיניות .

@elchonon ובאירופה שכיח למצוא רחצה בערום משותפת ללא שום קשר למיניות .
אירופה, רחצה בערום משותפת, מקלחות משפחתיות

אולי זה לא במקום להגיד את זה אבל התגובה שלך עשתה לי קצת קונוטציות של 1942

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית