עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אלוהים אדירים אמרתי שרובם לא מקללים, רק הבאתי בתור דוגמה בן אדם עם טורט שכן מקלל בגלל דחף בלתי נשלט.
איך זה הפך לדיון של ''רובם לא מקללים!'' ''זה רק חלק קטן מהם!'' אם אף פעם לא חלקו על זה כאן.
לא קראתי את כל הדיון שהתפתח כאן
אז למה להגיב על טורט שבקושי הוזכר בדיון.לא קראתי הכל, אבל -
אני לא אשלה אותך או אותימסיט קצת את הנושא
על כמה מ''ג אתה?
והאם בכללי אתה אדם עצבני? (או מתעצבן בקלות מהרגיל)
תעשו לה אמלק בחייאתאתה באמת חושב שהיה לי כח לקרוא את כל מה שכתבתם פה 🙁
חכה,בכל אופן, אולי יהיה כאן דיון מעניין על טרנסג'נדרים מלבד טורט ובחורילות
אז למה להגיב על טורט שבקושי הוזכר בדיון.
בואו תיכנסו לעומק הסוגיה ותגיבו את דעתכם על טרנסג'נדרים.
אם לא תיזהרי, אני המתחרה שלך @אני=] בכל תחרות שתלכי. רק @Sergio_Katz יוכל לעצור אותי אם יזדהה כילדה בת 12 עם תיסמונת דאון וטורט.
😆😆😆
בכל אופן, אולי יהיה כאן דיון מעניין על טרנסג'נדרים מלבד טורט ובחורילות.
😋🍴חכה,
תכף יגיע הקטע על אמונה באלוהים ואוכל..
הגבתי למשהו נקודתי שהפריע לי.אז למה להגיב על טורט שבקושי הוזכר בדיון.
אם לא תיזהרי, אני המתחרה שלך @אני=] בכל תחרות שתלכי. רק @Sergio_Katz יוכל לעצור אותי אם יזדהה כילדה בת 12 עם תיסמונת דאון וטורט.
😆😆😆
תעשו לה אמלק בחייאת
חכה,
אגב אוכל... כמה אתה שוקל שהאתר lbs העניק לך את תואר הכבוד "משתמש כבד"?
גם אני יכול לקבל איזה עיצוב כמו "משתמש חטוב" שמה? ממי מבקשים?
אז למה להגיב על טורט שבקושי הוזכר בדיון.
😆😆😆
תעשו לה אמלק בחייאת
חכה,
איזה, אני בחורה עם הפרעה שמתלבשת כמו גבר, ואני גם לסבית.דווקא יהיה משעשע לראות אותך עם חצאית וקוקו 🤣
124.5אוכל... כמה אתה שוקל שהאתר lbs העניק לך את תואר הכבוד "משתמש כבד"?
תן תמונה אבלמשתמש חטוב
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣אגב אוכל... כמה אתה שוקל שהאתר lbs העניק לך את תואר הכבוד "משתמש כבד"?
גם אני יכול לקבל איזה עיצוב כמו "משתמש חטוב" שמה? ממי מבקשים?
כי iziktan לומד ועובד בתחום כבר כמה שנים ויש לו קצת יותר ידע מאמנון שכתב כמה מילים בויקילא כי מה שiziktan אומר חייב להיות נכון. באופן כללי אנשים עם ocd אלופים בלהסתיר את ההפרעה שלהם, למעשה זו חלק מהאבחנה...
הסיכויים שתראה מישהו עם טורט מקלל ברחוב גבוה בהרבה מאשר הסיכויים שתראה מישהו עם ocd מקלל ברחוב..
את הטקס שלהם הם דוחים (ocd) את הדחף הבלתי נשלט (טורט) הם לא מצליחים לדחות.
אתה לא יכול לפספס בן אדם עם טורט, אבל אתה כנראה תפספס בן אדם עם ocd אלא אם כן תגור לו בתוך התחת.
אבל מספיק לקשקוש הזה בכל מקרה, זה גולש מהנקודה העיקרית.
כי זה לא נכון אתה מתאר משהו אחר לגמרי מימה שקורה בשטח ואז מקשר את זה לטיעון שלך.אלוהים אדירים אמרתי שרובם לא מקללים, רק הבאתי בשביל הדוגמה בן אדם עם טורט שכן מקלל בגלל דחף בלתי נשלט.
איך זה הפך לדיון של ''רובם לא מקללים!'' ''זה רק חלק קטן מהם!'' אם אף פעם לא חלקו על זה כאן.
האמת זה למה הגבתי לו כמו שכתבתי זה פשוט המטפל בי שעושה את זה . זה לא באמת הבשר פה בדיון.גבתי למשהו נקודתי שהפריע לי.
בנוגע לטרנסג'נדרים זה באמת מעניין אבל אני מעדיף שלא להיות חלק מהדיון הזה בינתיים.
ואני מכיר יותר שהפכו לחרידים וכזבו את המשפחה שלהם ?what your pointאני מכיר בערך 5 אנשים שנטשו את משפחתם והמחויבות שלהם כהורים בגלל הנטיות שלהם.
ושיתפתי כמה מקרים, כמה חיפושים אצטרך לעשות כדי להוכיח שהמושג קיים?
מה המדע שעומד מאחורי הדעה שלך כי כרגע ננתי לך מקור מדעי ואתה שללתה אותו סתם כי בא לךמעניין שלי יש הפרעה פסיכולוגית, בזמן שטרנס זה מאוד נורמלי.
אני חושב שאם תעשה עלי מחקר תראה שהדעה שלי נובעת ממקום מאוד מדעי.
אז שאתה אומר שהם צריכים טיפול או מתייחס עלהים כמו שאתה מתייחס עלהים כרגע אתה פוגע בהם אולי בעקיפין אבל עדיין פוגע.אני באמת הומופוב. אין לי בעיה לקבל טיפול אם אצטרך, אבל כרגע המושג הומואים זה דבר שאני די נרתע ממנו. ואולי זה גם קשור להיותי חרדי, לך תדע.
יש לי קרוב משפחה הומו, ואני סבבה עם זה כי אני מכיר אותו. אבל באופן כללי, אני די נרתע מהומואים, במיוחד כאלה בלי גבולות כמו הרבה שראיתי בחו"ל בחנויות האיפור כשהסתובבתי עם אישתי.
פוביה זה הפרעה שתוכל לרחם עלי בגלל זה, אבל אם אדרוש שהמתחרה החזק ממני בפאוורליפטינג יפסל מלהתחרות בגלל שהוא הומו, זה ישמע לא פחות מגוכח ממתחרה זכר שמתחרה בקטגורית נשים.
כל עוד אני סובל מההפרעה שלי לבד ומקבל או מסרב לטיפול, אין לך מה לעשות, אבל ברגע שזה פוגע באחר, כאן זה מפריע לי.
שוב תוצאה מטיפול עם התיקים שלהם לרוב זה עדיין יותר פססיכולוגי מאשר נרולוגי כאילו אם אני יגיד מה שאסור ומה שלא צריך להגיד אז אני ירגיש משוחררהכרתי טורט שהיה צועק בדיוק את מה שלא הייתה רוצה שיצעק.
סורי הכול בגלל הבדיחה הגרועה שלי:cray:לא קראתי הכל, אבל -
הפכתם את האשכול היפייפה שלי לדיון סוער על טראנסג'נדלרס.
שלח בפרטי הודעה, אשלח תמונה תגיד לי אתה124.5
תן תמונה אבל
גם זה בעיה שדורשת טיפול, וזה לא פחות עצוב.ואני מכיר יותר שהפכו לחרידים וכזבו את המשפחה שלהם ?what your point
לא שללתי חבר, אמרתי שהמחקר המדעי מאמת שטרנסג'נדרים מרגישים תחושות מסוימות אפילו מגיל צעיר. אני לא צריך מחקר שיגיד איך אדם מרגיש ולמה אני צריך להיות רגיש אליו. אתה מבין אותי סוף סוף? אני מסכים איתך, רק שאני לא חושב שזה סיבה להפוך את התנהלות הספורט וביטחונם של נשים על סמך הרגשות שלהם.מה המדע שעומד מאחורי הדעה שלך כי כרגע ננתי לך מקור מדעי ואתה שללתה אותו סתם כי בא לך
לפעמים להוציא קוץ מהרגל כואב. קשה לעמוד מול בן אדם עם בעיות ולהסביר לו את החשיבות שלו לטיפול בלי שזה אולי יפגע בו. עם כל הצער שבדבר, כשטרנסג'נדר מגיע לקטגורית נשים, קשה לסרב להם בלי שיפגעו, אבל זה מה שצריך לעשות למען הספורט לדעתי.אז שאתה אומר שהם צריכים טיפול או מתייחס עלהים כמו שאתה מתייחס עלהים כרגע אתה פוגע בהם אולי בעקיפין אבל עדיין פוגע.
אירופה, רחצה בערום משותפת, מקלחות משפחתיות@elchonon ובאירופה שכיח למצוא רחצה בערום משותפת ללא שום קשר למיניות .