הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Snap city [הוסר]

• פותח/ת השרשור Whale
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אני לא יודע מה דוחף אותי להעיר לך, ואם תרצה שלא אעיר, רק תגיד לי ואני רק מפרגן ולא מעיר יותר.

הבנץ' שלך לוקה המון.
הצוואר והראש שמתרוממים, הם לא בעיה בעצמם, זה הסיבה שהם עולים ומה עומד מאחורי זה.
כשהם מתרוממים, מיקום הכתף משתנה, והכתפיים זה כמו הרגליים בסקוואט, אי אפשר לשנות מיקום רגליים בסקוואט.
כתפיים זזות, הם לא יציבו, מה שמייצב כתפיים זה הרגליים, בזמן הלחיצה אתה דוחף עם הרגליים ומכניס את הכתפיים למקום, אבל בזמן הירידה הם מחוץ למקום, זה די כמו לקפוץ בסקוואט, ככה שבירידה שום דבר לא יציב, ואתה מנסה להתייצב בעליה.
תחשוב על להישאר באותה מנח בירידה שאתה בעליה.
תשאיר את הראש למטה, ותכניס בעזרת הרגליים את כל הגוף שלך לתוך הטרפזים, כתפיים וצוואר. גם בירידה.
הנה סרטון

מקווה שאני לא מציק.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע מה דוחף אותי להעיר לך, ואם תרצה שלא אעיר, רק תגיד לי ואני רק מפרגן ולא מעיר יותר.

הבנץ' שלך לוקה המון.
הצוואר והראש שמתרוממים, הם לא בעיה בעצמם, זה הסיבה שהם עולים ומה עומד מאחורי זה.
כשהם מתרוממים, מיקום הכתף משתנה, והכתפיים זה כמו הרגליים בסקוואט, אי אפשר לשנות מיקום רגליים בסקוואט.
כתפיים זזות, הם לא יציבו, מה שמייצב כתפיים זה הרגליים, בזמן הלחיצה אתה דוחף עם הרגליים ומכניס את הכתפיים למקום, אבל בזמן הירידה הם מחוץ למקום, זה די כמו לקפוץ בסקוואט, ככה שבירידה שום דבר לא יציב, ואתה מנסה להתייצב בעליה.
תחשוב על להישאר באותה מנח בירידה שאתה בעליה.
תשאיר את הראש למטה, ותכניס בעזרת הרגליים את כל הגוף שלך לתוך הטרפזים, כתפיים וצוואר. גם בירידה.
הנה סרטון

מקווה שאני לא מציק.

חס וחלילה מציק, המטרה של הלוג בקצה היא לאתגר את הדעות הקדומות שלי והטיות אישיות.

מה שכן אני אסביר למה אני עושה את זה, וזה מכוון.

השינוי שגרם לי להרגיש את הלג דרייב בצורה משמעותית הוא בעצם לאפשר לקשת "לקרוס" מעת ולתת למוט לשקוע טיפה יותר עמוק ממה שהוא צריך, ברגע שאני בועט עם הרגליים, הקשת חוזרת חזרה, ופיזית דוחפת את המוט למעלה מהחזה.
וכן מיקום הכתף משתנה ביחס לעמוד השדרה, כי יש תנועה בעמוד השדרה בסופו של יום, אבל כל עוד זה לא מתורגם לתנועה על הספסל אני לא רואה עם זה בעיות.

אני לקחתי את הרעיון הזה דווקא ממארק בל וכריס דאפין, כמו כן את הרעיון של לנעול את המשקל עם הגב. בסופו של יום משחק עם דברים וזה מרגיש לי הרבה יותר יציב ממקודם, שהייתי שומר על מתח קבוע, וקשת גבוהה.

אני לא שולל את מה שאתה אומר, כי זה נכון בסופו של יום. אבל כמו כל דבר בכושר גופני יש כמה דרכים להגיע לאותה המטרה. מקסימום אם זה לא עובד לי אני חוזר לצורה הקלאסית.

• פותח/ת השרשור
Whale עדכן/ה את הלוג ״Snap city״:

עדכון לוג: 08/08/20 Micro workout

דילגתי על max effort upper. היה אימון אחר באותו יום שעשיתי ולא היה חכם לעשות אימון פעמיים בזמן שאני מנסה להוריד עומסים

במקום עשיתי אימון של רבע שעה, סתם לשם הנפח.

Incline Bench press 3X12 40 KG

Triceps Pushdown 3x12 20 KG

Pushups with band 3X6

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 10/08/20 Dynamic Effort Upper

הספה השטוחה שלי בריפוד מחדש, אז השתמשי בספה של שיפוע חיובי שלי, עם פד מאוד צר שקצת פגע ביציבות שכמות.

Bench Press + Black bands (20KG on top) 8X3 67.5KG

Spoto Press 3X12 55KG הוספה של 5 קילו, הרגיש ממש קל. מוסיף עוד 5 אימון הבא. הקושי בתרגיל מהאי יכולת לשמור על יציבות מאשר משקל.

EQ MG BP 3X12 45+10KG

החלטתי להוסיף משקל למוט ולא לגומיות מכיוון שגם ככה מאתגר אותי לייצב את המוט, וערעור היציבות מעבר לקיים יפגע משמעותית ביכולית שלי להעמסה פרוגרסיבית, זאת עם ידיעה שמטרת התרגיל היא עבודה על יציבות, התרומה עדיין צריכה להיות ספציפית למשקלים סבירים.

לא עשיתי OHP היום, פועל מנקודת ההנחה שזה יותר מדי נפח, מכיוון שאימון קודם כבר הייתי שרוף שהגעתי לOHP. מה שכן אשלב אותו פה ושם ב- Max effort.

Pushdowns 3X12 22.5 - הוספה של 2.5 קילו

הגב היה עייף עוד מהדדליפט של תחילת השבוע. אבל בסדר הכל עובר

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 14/08/20 Max Effort Lower

אחרי פגרה של כמה ימים, חזרתי לשגרה

Front Squat 3RM 135 KG

PR של 15 קילו ממאי.

\

5X3 107.5 KG

Sandbag Squat 5X3 70KG

שיפור בעומק

RDL 3X12 80KG

הוספה של 5 קילו

לפרוטוקול אני לא עשיתי מעולם RDL, רק מאז שהכנסתי אותו כעת לתוכנית, אז אם יש ביקורת בכיף

GHR 3X6

ספציפית לאימון אחד האימונים הכי קשים שהיו לי, front squat פשוט לא תרגיל כיף.

מעבר לכך עשיתי חשבון והגעתי למסקנה שאני רודף יותר מדי אחרי משקלים, ומנצל על הmax effort לego lifting. וזה מבחינת התאוששות ולא קשור לגב ישר עגול טכניקה וכל זה.

השיטות צריכות להחמיא אחת לשנייה, ולא לפגוע.

לקחתי מה - book of methods סוג של Max effort cycle למטרת היפרטרופיה, שבו עושים 3 RM ו6RM בmax effort. בקצה אני רוצה לבנות מחדש את היכולת להתאמן עם נפחים יותר גבוהים, וקצת לשנות דברים.

מעבר לכך אני הולך לעבוד ברוטציה של וריאציות קשות מהרמת תחרות וקלות מתחרות (מבחינת משקלי עבודה) . למשל

שבוע 1: Front squat
שבוע 2: Pause deadlift
שבוע 3: Box squat
שבוע 4: Block pull.

זה הולך להיות בבלוקים של 4 שבועות, בלוק אחד 3RM בלוק שני 6RM

וזהו:37mv:

קרא את שאר עדכון הלוג...

לקחת אותי עם הFSQ..

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 16/08/20 Max Effort Upper

Incline Bench Press + Red bands

3RM 80KG

2RM+F 85KG

https://www.youtube.com/watch?v

3X5 65KG

Spoto Press 3X12 60KG - הוספה של 5 קילו

EQ MG BP 3X12 3X45

Triceps Pushdown 3X12 25KG - הוספה של 2.5 ק"ג, יחסית הרבה אבל נשאר במשקל הזה ונראה עם תחושה סובייקטיבית תשתפר

אימון סבבה, לקח שעה בערך.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
סוג של עדכון לוג, מתחיל להיות חלוד בכל העניין של תכנון ועולות לי יותר מדי שאלות שאין לי תשובה להם מבחינת תכנון אימונים. קצת לשם הערבות רושם פה.

מתחיל לקרוא מחדש את book of methods, עד שיגיעו לי עוד 2 ספרים שהזמנתי בעוד שבועיים ככה. זה במקביל עם קריאה של מחקרים(3 בשבוע) שיעניינו אותי. וחזרה על היסודות( פריודיזציה וכל הכיף הזה)

סוג של עדכון לוג, מתחיל להיות חלוד בכל העניין של תכנון ועולות לי יותר מדי שאלות שאין לי תשובה להם מבחינת תכנון אימונים. קצת לשם הערבות רושם פה.

מתחיל לקרוא מחדש את book of methods, עד שיגיעו לי עוד 2 ספרים שהזמנתי בעוד שבועיים ככה. זה במקביל עם קריאה של מחקרים(3 בשבוע) שיעניינו אותי. וחזרה על היסודות( פריודיזציה וכל הכיף הזה)
מה עם הBJJ ?

• פותח/ת השרשור
עבודה חדשה, רוצה להתאקלם קצת ללוז ושילוב של האימונים שלי. ומשם מתחילים

יש מקום טוב בכרמיאל ככה אומרים לפחות. רק עניין של להרשם

עבודה חדשה, רוצה להתאקלם קצת ללוז ושילוב של האימונים שלי. ומשם מתחילים

יש מקום טוב בכרמיאל ככה אומרים לפחות. רק עניין של להרשם
בהצלחה

על פניו נראה מקום טוב,אשאל מחר אצלנו עליו

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 18/08/20 Dynamic Effort Lower

SSB Squat 8X3 90KG

Deadlift+Bands 8X3 120KG

Sandbag Squat 5X3 70KG

RDL 3X12 80KG -היה קליל מוסיף אימון הבא 5 ק"ג

GHR 3X6 - גם היה קליל, אשנה מיקום ידיים להגדיל מומנט חיצוני.

צילמתי את ה DE ברצף, ככה שאין לרמות ולהעלות סטים יפים יותר.

אימון ממש ממש מהיר. יאללה לעבודה

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 19/08/20 Dynamic Effort Upper

Bench Press 8X3 72.5KG +Bands - הסטאפ היה שונה מבחינת מתח גומיות וזה שינה לגמרי את התרגיל, היה הרבה יותר קשה ממה שהיה צריך להיות

Spoto Press 3X12 60KG

סט שני היה 11 חזרות

EQ MG BP 45+10 3X12

12/9/11

Pushdown 3X12 45KG

שוני במשקל בגלל פולי שונה, שעובד כמו שצריך ולא כמו שיש לי בבית

מגמת עצירה בהתקדמות, משנה את הסטים וחזרות ל4 סטים של 8, אם גם שם לא יזוזו משקלים אחליף תרגילים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 21/08/20 Max Effort Lower

התחיל עם שרשראות אבל הם נפלו על הפלטות והזיזו את המשקל ופשוט לא היה אפשרי לעשות 3RM ככה

Pause Sumo Deadlift 3RM 215KG

מטרה הייתה דיי למנוע ממני להשתמש בלג דרייב כמו שאני רגיל בסומו, ולשמור על מתח בניתוק.

היה גם 225X2 שחזרה שלישית כשל

5X3 175 KG

החלפתי לסופינציה כי הלכו לי האגודלים

Sandbag Squat 3X8 50KG

לא התאמנתי בבית אז זה המשקל הכי כבד שהיה, מה שכן דאגתי להשוואת נפחים קצת עלייה. וזה היה הכדורים האלו ולא ממש שק חול.

RDL 4X8 80KG

זהו, GHR לא עשיתי כי אין, מקסימום יזרוק מחר כמה סטים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

איפה המקום המטורף הזה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית