Resource icon

ילד שרוצה להתחזק

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-19/4/22
דיברנו היום במכון מניח שאתה זוכר אותי
רוני זאת את?

לא היא לא שם
מזל
שעשיתי אימון 'נסיון',היא לא הפסיקה לקרקר סביבי
עד שפשוט אמרתי לה (בנחמדות כמובן),'תקשיבי טוב,תפסי ממני מרחק עד שאני מסיים אימון-שילמתי'

וזה עבד

האמת שדווקא השתדרג פה, הגעתי למועדון ה3 פלטות בסקוואט בלי בעיה שם,
יפה מאוד

רוני זאת את?

מזל
שעשיתי אימון 'נסיון',היא לא הפסיקה לקרקר סביבי
עד שפשוט אמרתי לה (בנחמדות כמובן),'תקשיבי טוב,תפסי ממני מרחק עד שאני מסיים אימון-שילמתי'

וזה עבד

יפה מאוד[/QUOTE
מה אחי?

דווקא המאמנים כבר לא מפריעים, אתה צריך להיות מאוד מפריע ועלוקה בשביל שיעירו לך. אבל אף אחד לא ניגש אליי נותנים לי להתאמן בשקט, יש שם גם אחלה מאמנים עם ידע מעבר לקורס מזורז בווינגט שזה נחמד.

לא יודע על המצב לפני 4 שנים, לפני שנה היה סביר מינוס, היום דווקא לא רע, יש פלטות אולימפית, כבלים, הביאו קצת מכונות משודרגות, לא יודע למה הם לא מביאים עוד כמה דברים בסיסיים כמו לג פרס ובנץ חיובי, אבל בגדול אין בעיה בכלל.

אגב אולי היום גם אצטרף למועדון 3 הפלטות בטראפ באר דדליפט, נראה.

טכניקה יפה. אין מה לומר.
כי אני מעדיף להתחזק בטווח תנועה מלא אותה סיבה שאני לא דוחף קשת של החיים בבנצ'
כל הכבוד לך, אבל בתחרות לאף אחד לא אכפת כמה טווח תנועה יש לך. רק שביצעת תרגיל חוקי כבד. תחרות זה לא המקום להקשות על עצמך.
אני זוכר בתחרות מתח, היה לי מתחרה שעשה מתח לאט בקושי הגיע ל10. כששאלתי אותו למה הוא לא עשה מהר 20. הוא אמר שהוא רצה שהם יהיו יפים. אני חזרתי לבית עם גביע, הוא חזר עם הרגשה שהוא עשה מתח יפה. חמוד מצידו, אך חסר תועלת בתחרות.

טכניקה יפה. אין מה לומר.

כל הכבוד לך, אבל בתחרות לאף אחד לא אכפת כמה טווח תנועה יש לך. רק שביצעת תרגיל חוקי כבד. תחרות זה לא המקום להקשות על עצמך.
אני זוכר בתחרות מתח, היה לי מתחרה שעשה מתח לאט בקושי הגיע ל10. כששאלתי אותו למה הוא לא עשה מהר 20. הוא אמר שהוא רצה שהם יהיו יפים. אני חזרתי לבית עם גביע, הוא חזר עם הרגשה שהוא עשה מתח יפה. חמוד מצידו, אך חסר תועלת בתחרות.
חחחחחחחחחח זה ענק אלחנן

אני בטוח
אבל לא תודה
אני נאמן למקום שלי

אגב,היא נצמדה אליי כי עשיתי דדליפט ובאתי עם קופסת מגנזיום
בכללי אני רואה הרבה אנשים עושים דדליפט במכון
הבחור פה עושה דדליפט
אני עושה טראפ באר

ראיתי רק בן אדם אחד עם מגנזיום
לא חושב שזה כבר בעיה
חחחחחחחחחח זה ענק אלחנן
זה מה שהיא אמרה

• פותח/ת השרשור
א. למה אכפת לך מה אנשים אחרים עושים במכון ככל שפחות רמה לך אמור להיות יותר קל לתפוס את המכשירים החשובים
ב. מבין שיש לך בעיה עם כוסיות אז במרכז תא רוב המכונים מלאים בהומואים בטוח תהנה פה

כי אני מעדיף להתחזק בטווח תנועה מלא אותה סיבה שאני לא דוחף קשת של החיים בבנצ'
גם אני לא דוחף קשת של החיים בבנץ׳ אבל אם הייתי יכול הייתי עושה את זה לבלוקים מסוימים, כמו שאמרתי זה חוקי אז אין לי משהו נגד זה.

נראה שאתה ילד עם שכל בנוסף לזה שאתה מרשים לגילך, שיהיה בהצלחה. זהירות וטכניקה מעל הכל, שנן את זה כשאתה הולך לישון וכשאתה קם בבוקר. אין טעם לרוץ במשקלים כמו חוראני ולפצוע את עצמך, כשבן אדם בלי פציעות הוא חושב שאפילו אלוהים לא יצליח לפצוע אותו.

• פותח/ת השרשור
נראה שאתה ילד עם שכל בנוסף לזה שאתה מרשים לגילך, שיהיה בהצלחה. זהירות וטכניקה מעל הכל, שנן את זה כשאתה הולך לישון וכשאתה קם בבוקר. אין טעם לרוץ במשקלים כמו חוראני ולפצוע את עצמך, כשבן אדם בלי פציעות הוא חושב שאפילו אלוהים לא יצליח לפצוע אותו.
תודה, ואני יודע, זו אחת הסיבות שנתקעתי בסקוואט, רציתי לשפר את הטכניקה ולשבור מקביל(לפני כן הייתי עושה סקוואטים לקצת מעל מקביל עם העקבים עוזבות קצת את הרצפה והברכיים קצת קורסות פנימה) אז התחלתי מ55 קילו על המוט ואני בונה משם.

תודה, ואני יודע, זו אחת הסיבות שנתקעתי בסקוואט, רציתי לשפר את הטכניקה ולשבור מקביל(לפני כן הייתי עושה סקוואטים לקצת מעל מקביל עם העקבים עוזבות קצת את הרצפה והברכיים קצת קורסות פנימה) אז התחלתי מ55 קילו על המוט ואני בונה משם.

הכוח שלך בגיל 18-21 לא ימדד בכמה מהר אתה מתקדם בכמה חודשים הקרובים, הוא ימדד בתכלס בכמה נקי אתה מפציעות.
רק משהו לחשוב עליו...

• פותח/ת השרשור
Ilaybenita עדכן/ה את הלוג ״בן 14 מנסה לבנות כוח כי למה לא״:

31/08/20 - אימון מסובך

הגעתי למכון והיה אחד בכלוב שהשתלט עליו איזה 20 סטים בתרגילים שונים אז במקום להתחיל עם בנץ' התחלתי עם חתירה ואז עבודה בכללי לכל הגב, אחרי זה עשיתי PR חדש בבנץ' ואז סתם עשיתי קצת עבודה למבודדים ולבטן, בכל מקרה, הנה התוכנית שלך היום.
חתירה(פנדליי) 75 ק"ג 3x6
מתח 25 ק"ג 1x6
פייספולס 3x20-30
הרמות לצדדים 3x10
עבודה לכתפיים האחוריות דרופ סט יחיד של מלא דאמבלים עד דאמבלים של קילו אחד.
בשלב הזה הכלוב התפנה והתחממתי, רציתי ללכת ל77.5 כי פחדתי שאני לא אצליח 80 אבל בסוף הלכתי ל80.
לחיצת חזה 80 ק"ג 3x6
לחיצת כתפיים בדאמבלים בישיבה 18 קילו כל יד 1X6
סקולקראשרס סופר סט עם יד קדמית 3x12
אחר כך עשיתי קצת הליכות חקלאי ועוד עבודה לכתפיים הצדדיות והאחוריות, לא משהו קשה סתם בשביל הפאמפ כי סיימתי אימון אבל לא רציתי ללכת עדיין.
סך הכל מתלהב רצח שהצלחתי 80 קילו בבנץ' לשישיה.
אגב קצת רימיתי בחזרה שתיים האחרונות בפנדליי אבל זה לא נורא שבוע הבא אני אשאר על אותו המשקל ואעשה את זה טוב יותר.
אימון טוב לסיים את החופש הגדול לפני שחוזרים ללימודים האלו.
מצרף קישור לסט השני שלי בבנץ':

קרא את שאר עדכון הלוג...

התחלתי להתאמן בגיל שלך עם נתונים דומים.
תנצל את הזמן שאתה צעיר, תאכל הרבה, תרים כבד.
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
Ilaybenita עדכן/ה את הלוג ״בן 14 מנסה לבנות כוח כי למה לא״:

02/09/20 שבוע 4 יום 3

יום רגלים!!
פאוסד סקוואט 80 ק"ג 6x4
הרגיש דיי רע כי התנועה לא הייתה ממש חלקה, אלא יותר כאילו הברך "נשברה" קדימה ואז התחלתי לרדת, קיצר לא הייתה לי שליטה טובה בירידה אז אני נשאר על אותו המשקל שבוע הבא.
פאוסד דדליפט 100 ק"ג 3x4
יישורי גב בכיסא רומי עם עצירה למעלה(כיווץ של הישבן) 16 ק"ג 3x13
היפ ת'ראסט 50 ק"ג 2x12

לא הגעתי לכשל או עשיתי הרבה סטים רק רציתי להתנסות עם התנועה הזאת פעם ראשונה.
תאומים 60 ק"ג 3x20
אחרי 4 שבועות בתוכנית אני מאוד מרוצה מההתקדמות שלי, לארבעת השבועות הבאים אני מתכנן לעבור לדדליפט קלאסי ולא סומו, בשביל לשים יותר דגש עם hip hinge עם משקלים כבדים.
משקל גוף - ~69.
חוץ מזה הצבתי לעצמי קצת מטרות שאני מקווה להגיע אליהן לפני שאני אהיה בן 15(עוד כארבעה חודשים).
בנץ' 100 ק"ג
דדליפט 150 ק"ג
סקוואט 110 ק"ג
מתח 70 ק"ג
*כל אלו מטרות ל1rm.
יש מצב שהמטרות האלו לא בהכרח ריאליסטיות אבל אני לא רואה שם דבר רע בלשאוף לכמה שיותר.
חוץ מזה אני מתקדם באופן לינארי דיי טוב בלי באמת תקיעות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית