הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

ילד שרוצה להתחזק

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-19/4/22

Ilaybenita

משתמש מתחיל
222
209
נק' מוניטין:
390
222
209
ספורטר פתח תקווה
Ilaybenita הוסיף לוג חדש:

לוג תוכנית כוח - Candito Linear Program - סתם רוצה לנסות את זה.

משקל גוף: 69 ק"ג.
סקוואט - 82.5 ק"ג(נמוך רצח אני עובד על זה).
בנץ' - 87.5 ק"ג.
דדליפט - 120 ק"ג.
אני עוקב אחרי התוכנית הלינארית של קנדיטו בטיימפלייט של strength/control והיום סיימתי את השבוע השלישי.
--- 27.8.2020 ---
שבוע 3 יום 4

ספוטו פרס 75 ק"ג 6x4
חתירה עם עצירה 60 ק"ג 6x4
לחיצה מעל הראש 40 ק"ג 1x10
מתח 15 ק"ג 1x10
-מבודדים-
הרמות לצדדים 3x20
כפיפת מרפקים 3x10

מבחינת תזונה, אני לא שומר משהו קשוח אבל אני לא אוכל ג'אנק כל היום, סך הכל אוכל בריא במאזן קלורי...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הוא לא רשם 15?

לא הבנתי מה אתה רוצה

וזה עדיין לא מטורף, מה שכן הבנץ טוב
לא אני 14 עוד כמה חודשים 15, ואני יודע שהמספרים שלי בדדליפט וסקוואט לא מעולים והבנץ' יחסית טוב, תודה.
מה היית מחשיב ל"מטורף" בגיל 14 ובמשקל של 67-69?

110+ סקוואט יהיה נהדר.
תשאף לאיזור ה2 פלטות בנץ ו3 פלטות דדליפט
ותעלה במג אני לא רואה סיבה שלא

לא יודע אם הייתי חושב לעצמי בראש שזה משקלים מטורפים, אבל אלו אחלה של מטרות ריאליות שיחסית מרשימות

• פותח/ת השרשור
110+ סקוואט יהיה נהדר.
תשאף לאיזור ה2 פלטות בנץ ו3 פלטות דדליפט
ותעלה במג אני לא רואה סיבה שלא
אני שואף למספרים האלו, 2 פלטות בבנץ' זה לא נראה כזה רחוק ואותו הדבר עם הדדליפט, מה שכן הסקוואט בעייתי אבל אני גם אעלה אותו.
אני עולה במשקל גוף פשוט לא עולה מלא כי אם אני אעלה במשקל גוף אבל זה יהיה רק בשומן זה לא יעזור לי כמו לעלות במסת שריר.

• פותח/ת השרשור
Ilaybenita עדכן/ה את הלוג ״לוג תוכנית כוח - Candito Linear Program״:

30/08/2020 - אימון הקאות

באתי באטרף לאימון בשביל לשבור PRs, הכנתי פלייליסט חדש עם שירים טובים והכל, הכנתי את עצמי נפשית.
הבעיה היחידה הייתה שלא אכלתי 3.5 לפני האימון, וככל הנראה זה למה הרגשתי למה רציתי להקיא.
בכל מקרה האימון של היום;
-סקוואט 80 ק״ג 3x6
-דדליפט 110 ק״ג 2x6
-ספליט סקוואט בולגרי 22 ק״ג 3x8,10,12
-ישוריי גב* 22 ק״ג 3x12
הייתי אמור לעשות גם תאומים וצוואר אבל הרגשתי כאילו אני רגע מלהקיא אז וויתרתי.
סך הכל אימון טוב שיאים חדשים.

*לא יודע איך לקרוא למכשיר הזה, אבל זה כמו GHR אבל לגב התחתון רק שאני משנה שם משהו ככה שישים דגש לישבן ולהמסטרינגס.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
הלינארית שמשולבת עם כח והיפוטרפיה ? או רק כח?
רק כוח, אני מוסיף עבודה לתאומים ולצוואר ולעוד כמה שרירים בסוף האימון(כתף אחורית וצדדית, דברים כאלה) אבל בכללי אני עדיין שם את רוב תשומת הלב שלי על הסקוואט בנץ׳ ודדליפט.

רק כוח, אני מוסיף עבודה לתאומים ולצוואר ולעוד כמה שרירים בסוף האימון(כתף אחורית וצדדית, דברים כאלה) אבל בכללי אני עדיין שם את רוב תשומת הלב שלי על הסקוואט בנץ׳ ודדליפט.
הבנתי..
וואלה אני מתחיל את הלינארית המשולבת, ממש קשה לי לוותר על החלק של ההיפוטרפיה למרות שיש מצב שאני לא אגדל יותר מידי אבל זה שריטה עמוקה..

שתצליח אחי אני עוקב

• פותח/ת השרשור
הבנתי..
וואלה אני מתחיל את הלינארית המשולבת, ממש קשה לי לוותר על החלק של ההיפוטרפיה למרות שיש מצב שאני לא אגדל יותר מידי אבל זה שריטה עמוקה..

שתצליח אחי אני עוקב
תודה ובהצלחה גם לך, בכללי יש מספיק נפח לפי דעתי ברגיל אבל מה שבא לך יש מצב שאני גם אעבור לשם מתישהו נראה איך אני מתקדם.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית