אני לא מבין מה אתה חושב שעוד שנה הוא פתאום יגדל זוג ביצים להתחיל עם בנות?תבנא מערכות יחסים בריאים עם חברים ומשפחה, זה מה שחשוב כרגע.
אני נותן אפשרות אחת לפתח גוף יש עוד אפשרויות לדעתי זו הקלה ביותר
להגיד לו לא לעשות כלום זה זה הזוי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מבין מה אתה חושב שעוד שנה הוא פתאום יגדל זוג ביצים להתחיל עם בנות?תבנא מערכות יחסים בריאים עם חברים ומשפחה, זה מה שחשוב כרגע.
לא מתנזר לבנות עד גיל 18 אבל מה יש לי לחפש את זה ב14, תן לי להגיע לתיכון נדבר אז.כן, אז שלא יהיה יחסית טוב שיהיה טוב ואני מכיר אישית הרבה ליפטרים שחושבים שיש להם גוף (רמז: אין להם)
אז אני מבין שאתה מתנזר מבנות עד גיל 18? ומקווה שבצבא כל הבנות כבר יהיו שונות ותמצא מישהי (מצפה לך אכזבה)
תירוצים בשביל לא להתחיל עם אף אחת בשביל לא לקבל דחיה
אין לי בעיה לשלוח לך בפרטי תמונה של הווצאפ שלי עם 3 בנות מהשעה האחרונה די לדבר על דברים שאתה לא מבין אתה לא פסיכולוג תפסיק להניח דברים שלא אמרתי
ברור שהוא לא צריך אבל אין לו ביצים להתחיל עם בנות אתה לא חושב שזה בעיה?
בטח לא נמנעשלח לי
עד שהמחבת תתחמם..
צודק
אבל אל תימנע מזה (נניח במפגשים חברתיים עם הכיתה או מה שזה לא יהיה )
לפתח גוף לא יפתח לי ביציםאני לא מבין מה אתה חושב שעוד שנה הוא פתאום יגדל זוג ביצים להתחיל עם בנות?
מה נראה לך פתאום במפגשים הוא יעשה איזה מהלך?אבל אל תימנע מזה (נניח במפגשים חברתיים עם הכיתה או מה שזה לא יהיה )
מה אתה חושב שיקרה בתיכון כבר לא יהיה לך בעיה להתחיל עם בנות?לא מתנזר לבנות עד גיל 18 אבל מה יש לי לחפש את זה ב14, תן לי להגיע לתיכון נדבר אז.
לדעתך לא לדעת הבנות שזה מה שמשנה (במקרה הספיציפי הזה)אני הצלחתי להגיע לנקודה מאוד טובה מבחינת הפיזיק שלי בגיל שלי
מסכים אבל מי צריך ביצים שבנות זורמות איתך 😃לפתח גוף לא יפתח לי ביצים
אולי זה יבוא לו..לך תדעאני לא מבין מה אתה חושב שעוד שנה הוא פתאום יגדל זוג ביצים להתחיל עם בנות?
יפהבטח לא נמנע
בטח אם תתחיל חומריםלפתח גוף לא יפתח לי ביצים
הם לא בני 14 אחי, לא אמרתי שאני לא מחפש זוגיות לכל שנות הנעורים שלי פשוט לא לעכשיו
אולימה נראה לך פתאום במפגשים הוא יעשה איזה מהלך?
אולי זה יבוא לו..לך תדע
החיים משתנים בקצב מטורף
רק שלשום הייתי ילד שמן שמתבייש להתחיל
והנה,היום עדיין שמן אבל לא ביישן
#nattyforlife או איך שלא רושמים את זה
יפה
אתה בסדר
תגדל ותהנה מהגיל הזה
בטח אם תתחיל חומרים
לא יהיו ביצים בכלל 😆
תשמע, אני לא חושב שלצאת עם 3 בחורות שה הצלחה, ורחוק מאיזשהו שאיפה שלא היה לי.אני לא מבין מה אתה חושב שעוד שנה הוא פתאום יגדל זוג ביצים להתחיל עם בנות?
הם לא בני 14 אחי, לא אמרתי שאני לא מחפש זוגיות לכל שנות הנעורים שלי פשוט לא לעכשיו
אני לא חושב שלצאת עם 3 בחורות שה הצלחה
שזה הרצון של רוב האוכלוסיהאני כן חושב את עצמי כתובת לא רעה לזוגיות סבירה שמחזיקה מעמד ואני מאושר ממנה.
חושב?הצלחה משולשת!
חושב?
שיתפת תמונה נוגעת ללב על אהבת נעורים.האמת כן.
שיתפת תמונה נוגעת ללב על אהבת נעורים.
מה עם בדידות בגיל מבוגר? אולי תצרף גם תמונה לזה, כי העמסת בחורות, ובריחה מזוגיות מחייבת ורדיפת זוגיות שיטחית וקלה שבקלות מתנתקת זה הדרך לשם.
לא נראה ליהאמת כן.
בפועל אתה יוצא מניאק ופוגע בכמה בו זמנית
תודה, היה לי אהבת נעורים.אלחנן, תהיה כמו זיקית. כשתגיע לבגרות תשנה צבע. ככה אתה נהנה מהכל בחיים.
why so srs
תודה, היה לי אהבת נעורים.
ויש לי זוגיות, אולי זה נותן לי פרספקטיבה מסוימת שאולי לך אין.
סוגשלחוויות
זה רק חלק ממה שכתבתימי אמר לך שלא הייתה לי אהבת נעורים? (X....מתגעגע אלייך)