הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

ילד שרוצה להתחזק

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-19/4/22
הוא חושב שהוא יקבל משהו קרוב לזה

אתה חי בסרט אם אתה חושב שבת תעדיף מתאמן ממוצע בחדר כושר ממישהו ברמה של לייד
אבל אני לא חושב את זה, מה נותן לך את הזכות להגיד מה אני חושב? ומה אתה מגדיר כגוף מטרה?

ומה אתה מגדיר כגוף מטרה
upload_2020-9-11_16-38-23.jpeg

@BeN35
לא ככה?

אז אתה מקרה מיוחד
כלנו מיוחדים.
זיינתם לילד את המוח. די כבר.
@מישמיש @Shem, מהלוג שלו @Ilaybenita נשמע לחלוטין בחור אינטליגנט, מניחה שהבין מה רציתם לומר לו כבר בפעם הראשונה שאמרתם את זה.
הוא לא רוצה למקסם גוף.
הוא רוצה כוח.
הוא עובד מצויין ומתקדם מצויין וגם נראה טוב.

חלאס.
תגובה נדירה:193ek:
הוכחת פעם אחר פעם שאין לך מושג מה הוא חושב.
כל הבנות שאני מכיר יברחו ממנו.
זה סמל לריכוז עצמי (לא שהוא כזה, זה רק מה שישר קופץ לראש כשרואים כזה אדם).
אישתי מזמן חופרת לי שאני צריך לגדל כרס, ואין לך מושג כמה בחורות יעדיפו גבר מצחיק וחמוד שמנמן על פני אנורקס שחצן שמרוכז בעצמו.
לא יודע עם איזה בנות אתה יוצא, אני מרחם עליהם.

תחשוב רגע בתור אבא לבת או בן. עם איזה בחור תרצה שהבת שלך תצא, עם בחור מרוכז בעצמו שגוף זה כל מה שמעניין אותו? וזה מה שהוא מביא לזוגיות? תחשוב רגע ותראה איזה מגוכח זה. מגיע בחור לבחורה ואומר "אני רוצה להיות איתך, את כל כך יפה, השקעתי 5 שנים והרעבתי את עצמי, וויתרתי על מסיבות כדי להביא לך גוף משורטט". אתה חושב שזה שווה משהו?
הרבה יותר קונה אדם שהשקיע בנתינה, וויתור, הכלה, אהבה. אדם שאומר לבחורה את קודמת לאימונים שלי. וגוף משורטט זועק "האימונים קודמים לך".

אתה באמת תרצה שהבן שלך ישקיע בגוף משורטט כדי להשיג בחורה? לא במה שהוא אוהב באמת?
אני משוכנע שבחור עם קול יפה וחוש מוזיקלי יקטוף הרבה יותר בחורות שיטחיות בסגנון שאתה יוצא איתם מהדוגמן עם הכי הרבה עוקבים.

ואחרון חביב, תחשוב בתור בחורה. נראה לך שבחורה טובה שמעריכה את עצמה תרצה לפתח קשר עם בן אדם שהוא רק גוף? וגם הבחורה השיטחית שרק מחפשת קשר קל שיגמר מהר, נראה לך שהיא תרצה לבזבז את הזמן שלה עם אדיוט שכל מה שהוא יודע להציע ה גוף משורטט.
תן לבחורה השטחית הזאת כסף, אלכוהול ובגדים יפים וזה יעשה הרבה יותר מגוף, תשיג עוקבים בדרכים הרבה יותר קלות מ5 שנים של קריעת תח**.

גוף זה חשוב וזה מקסים וזוגיות /סטוצים לא יכולים לקרות בלי משיכה אבל אתה לא צריך להיות סופר גדול בשביל זה,(אבל תהיו גדולים הכי כיף) אפשר להיות בחור מושך גם מבלי להיות הבחור הכי גדול במכון. אם מפתחים גוף זה לא צריך להיות בשביל בחורות. בחורה לא רואה כמה אתה שרדד שאתה ניגש אליה במועדון/:

נערך לאחרונה:
התושבות שלך מגוחכות במקרה הטוב ומביכות לרוב
כל הבנות שאני מכיר יברחו ממנו.
אני לא מכיר דתיות אז לא יודע להגיד לך אבל סקפטי
אישתי מזמן חופרת לי שאני צריך לגדל כרס, ואין לך מושג כמה בחורות יעדיפו גבר מצחיק וחמוד שמנמן על פני אנורקס שחצן שמרוכז בעצמו.
צודק גם יעדיפו בחור שמנמן מרוצח סדרתי
למה הפכת כל אחד בבילדר לאנורקס שחצן שמרוכז בעצמו?
לא יודע עם איזה בנות אתה יוצא, אני מרחם עליהם.
אוקיי
שוב רגע בתור אבא לבת או בן. עם איזה בחור תרצה שהבת שלך תצא, עם בחור מרוכז בעצמו שגוף זה כל מה שמעניין אותו? וזה מה שהוא מביא לזוגיות? תחשוב רגע ותראה איזה מגוכח זה. מגיע בחור לבחורה ואומר "אני רוצה להיות איתך, את כל כך יפה, השקעתי 5 שנים והרעבתי את עצמי, וויתרתי על מסיבות כדי להביא לך גוף משורטט". אתה חושב שזה שווה משהו?
כן כי ידוע שבשביל להגיע לגוף טוב צריך להרעיב את עצמך 5 שנים ולוותר על כל דבר
הרבה יותר קונה אדם שהשקיע בנתינה, וויתור, הכלה, אהבה. אדם שאומר לבחורה את קודמת לאימונים שלי. וגוף משורטט זועק "האימונים קודמים לך".
שכחתי לרגע שאם אתה בונה גוף אז אתה אדם זין שלא משקיע בנתינה וויותר או כל דבר אחר
אתה באמת תרצה שהבן שלך ישקיע בגוף משורטט כדי להשיג בחורה? לא במה שהוא אוהב באמת?
שמע קטע טיפה הזוי אבל אתה לא חי לבד בעולם הזה וצריך להשקיע בעצמך גם בשביל להשיג דברים
אני משוכנע שבחור עם קול יפה וחוש מוזיקלי יקטוף הרבה יותר בחורות שיטחיות בסגנון שאתה יוצא איתם מהדוגמן עם הכי הרבה עוקבים.
אז אתה משוכנע לא נכון אלא אם הוא מפורסם
ואחרון חביב, תחשוב בתור בחורה. נראה לך שבחורה טובה שמעריכה את עצמה תרצה לפתח קשר עם בן אדם שהוא רק גוף? וגם הבחורה השיטחית שרק מחפשת קשר קל שיגמר מהר, נראה לך שהיא תרצה לבזבז את הזמן שלה עם אדיוט שכל מה שהוא יודע להציע ה גוף משורטט.
כן שכחתי שזה או שיש לך גוף או שאתה חכם אי אפשר גם וגם
תן לבחורה השטחית הזאת כסף, אלכוהול ובגדים יפים וזה יעשה הרבה יותר מגוף, תשיג עוקבים בדרכים הרבה יותר קלות מ5 שנים של קריעת תח**.
כן מי מעניין משיכה בחיים האלה בנות מסתכלות קודם כל על אופי אחר כך נותנות לך אופציה ליופי אה רגע זה הפוך
אולי אצל דתיים לא מעניין מראה אבל ברוב העולם אם אתה לא מושך גם אם אתה האדם הכי טוב בעולם הבחורה לא תתן לך אופציה כי היא לא מכירה אותך זה המציאות תתמודד

תבין השוואות שלך מגוחכות אתה פשוט משווה מישהו עם גוף אבל טיפש מניאק חרא ולמישהו בלי גוף אבל כל דבר טוב לא ככה זה עובד

תשווה מישהו עם גוף חכם טוב לב למישהו בלי גוף חכם טוב לב למי נראה לך יהיה יותר קל?

מעניין איך כל פעם הדיון הזה מתעורר ועולה מחדש ומנוהל מנקודת מבט גברית הטרוסקסאולית עם הנחות מוצא ומסקנות נחרצות לגבי מה נשים רוצות/לא רוצות, מה הן "באמת" רוצות. אשכרה שורה ראשונה לתת-מודע הגברי.

התושבות שלך מגוחכות במקרה הטוב ומביכות לרוב

אני לא מכיר דתיות אז לא יודע להגיד לך אבל סקפטי

צודק גם יעדיפו בחור שמנמן מרוצח סדרתי
למה הפכת כל אחד בבילדר לאנורקס שחצן שמרוכז בעצמו?

אוקיי

כן כי ידוע שבשביל להגיע לגוף טוב צריך להרעיב את עצמך 5 שנים ולוותר על כל דבר

שכחתי לרגע שאם אתה בונה גוף אז אתה אדם זין שלא משקיע בנתינה וויותר או כל דבר אחר

שמע קטע טיפה הזוי אבל אתה לא חי לבד בעולם הזה וצריך להשקיע בעצמך גם בשביל להשיג דברים

אז אתה משוכנע לא נכון אלא אם הוא מפורסם

כן שכחתי שזה או שיש לך גוף או שאתה חכם אי אפשר גם וגם

כן מי מעניין משיכה בחיים האלה בנות מסתכלות קודם כל על אופי אחר כך נותנות לך אופציה ליופי אה רגע זה הפוך
אולי אצל דתיים לא מעניין מראה אבל ברוב העולם אם אתה לא מושך גם אם אתה האדם הכי טוב בעולם הבחורה לא תתן לך אופציה כי היא לא מכירה אותך זה המציאות תתמודד

תבין השוואות שלך מגוחכות אתה פשוט משווה מישהו עם גוף אבל טיפש מניאק חרא ולמישהו בלי גוף אבל כל דבר טוב לא ככה זה עובד

תשווה מישהו עם גוף חכם טוב לב למישהו בלי גוף חכם טוב לב למי נראה לך יהיה יותר קל?
עד מתי הסטיגמה שכל מפתח גוף הוא חתיכת חרא טיפש שאין לו כלום להציע חוץ מורידים בבייספס

מעניין איך כל פעם הדיון הזה מתעורר ועולה מחדש ומנוהל מנקודת מבט גברית הטרוסקסאולית עם הנחות מוצא ומסקנות נחרצות לגבי מה נשים רוצות/לא רוצות, מה הן "באמת" רוצות. אשכרה שורה ראשונה לתת-מודע הגברי.
אתה לא שואל דג איך לדוג אתה שואל דייג

אם אתה מאמין למה שבנות אומרות אתה פתי במקרה הטוב וטיפש במקרה הרע הרוב יגידו לך מה שיוציא אותן טוב בעיניי החברה

זה קונפציוס או לאו צה?
קונפוציוס
יאללה בוא נעשה התערבות מעניינת תפתח כל אפליקציה אפשרית תכתוב שאתה מכוער עם אופי חותך ביצה אם אתה מקבל התאמה אחת ממישהי סבירה
אני מוכן לשים על זה 100 אלף שקל כמה אתה?

קונפוציוס
יאללה בוא נעשה התערבות מעניינת תפתח כל אפליקציה אפשרית תכתוב שאתה מכוער עם אופי חותך ביצה אם אתה מקבל התאמה אחת ממישהי סבירה

אני לא דייג כמוך, אני מעוניין לשחות ולא לטרוף. כנראה שזה ההבדל. אם אתה משוכנע שמראה החיצוני שלך זה מה שיש לך למכור את עצמך, אז לך על זה.

עד מתי הסטיגמה שכל מפתח גוף הוא חתיכת חרא טיפש שאין לו כלום להציע חוץ מורידים בבייספס
שום סטיגמה הוא בעצמו יודע שהוא מדבר שטויות אבל הוא צריך איכשהו להוכיח שהוא צודק את הוא מציג השוואת בהן אני טועה מה שנקרא איש קש חפש בגוגל
אני לא דייג כמוך, אני מעוניין לשחות ולא לטרוף. כנראה שזה ההבדל.
לא משנה מה אתה, המראה שלך איתן לך הזדמנות שהבחורה תכיר את האופי שלך לא ההפך
אלא אם אתה בונה על להיות ידיד שלה כמה שנים לפני ואז בהצלחה מראה באמת פחות חשוב
מה ההגדרה לזה?
עוזב אלחנן כועס עלי מספיק

קונפוציוס
אתה מביא דוגמה מפלטפורמה שרק המראה עושה את הרושם.
בוא נשווה באתה פלטפורמה אדם עם פרצוף מאוד מכוער אבל עם שרירים וקוביות לאדם עם פנים יפות אבל בלי שרירים וקוביות.
הפנים יקחו בענק.

עכשיו ניגש לפלטפורמה שונה. אנשים במשרד, עם בחורה תצא עם אחד העובדים, מי זה יהיה. הבחור עם הגוף של בילדר, או הבחור החכם והמצחיק?
אני השוואתי אופי לגוף, כי אתה מתעלם לחלוטין מזה.
תבין, להתאמן כוח כשזה מה שאתה אוהב, מפתח אופי.
לעבוד על גוף כשהסיבה זה רק להשיג בחורות, זה שוחק אופי.
לכן אני עושה את ההשוואה.

אתה מביא דוגמה מפלטפורמה שרק המראה עושה את הרושם.
בוא נשווה באתה פלטפורמה אדם עם פרצוף מאוד מכוער אבל עם שרירים וקוביות לאדם עם פנים יפות אבל בלי שרירים וקוביות.
הפנים יקחו בענק.

עכשיו ניגש לפלטפורמה שונה. אנשים במשרד, עם בחורה תצא עם אחד העובדים, מי זה יהיה. הבחור עם הגוף של בילדר, או הבחור החכם והמצחיק?
אני השוואתי אופי לגוף, כי אתה מתעלם לחלוטין מזה.
תבין, להתאמן כוח כשזה מה שאתה אוהב, מפתח אופי.
לעבוד על גוף כשהסיבה זה רק להשיג בחורות, זה שוחק אופי.
לכן אני עושה את ההשוואה.
אולי די עם ההשוואות הבדיחה שלך?
תשווה בן אדם מכוער עם שרירים וקוביות לבן אדם מכוער בלי או בן אדם יפה עם לבן אדם יפה בלי
עם תמיד יקח

שוב פעם השוואה מטומטמת הבילדר החכם והמצחיק או השמן החכם והמצחיק?
אתה טוען שזה שוחק אופי אני טוען שלא

אני לא מתעלם מאופי אני טוען שהוא נשאר זהה אצל בן אדם הגוף לעומת זו יכול להשתנות

בכל מקום לבן אדם יפה יהיה יותר קל עם בנות מבן אדם פחות יפה (וגוף זה חלק מיופי)

שמה קטע מישהי לא הביאה לי את המספר שלה לפני שבכלל הכרתי אותה כי יש לי אופי מקסים (ויש לי) אלא כי כנראה נראתי טוב לדעתה (אחר כך הכרנו סיפור ארוך) אני בטוח במיליון אחוז שאם הייתי שחיף מכוער לא הייתי יושב לאכול איתה 5 דקות אחרי זה ויוצא איתה כמה פעמים

שמה קטע מישהי לא הביאה לי את המספר שלה לפני שבכלל הכרתי אותה כי יש לי אופי מקסים (ויש לי) אלא כי כנראה נראתי טוב לדעתה (אחר כך הכרנו סיפור ארוך) אני בטוח במיליון אחוז שאם הייתי שחיף מכוער לא הייתי יושב לאכול איתה 5 דקות אחרי זה ויוצא איתה כמה פעמים
עוד שני פגישות מתארסים?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית