זאת אשמתך שאתה לא יודע מה זה טמפו כי ידעת לא הייתה אומר זהלא אשמתי שיש לך בעיה בהבנת הנקרא
אנסח את זה אחרת אולי תבין
אם אתה עושה 15 חזרות גם אם אתה מופתע יש שליטה טיפ פעם הבאה תסביר לו במקום לעשות פרצוף כעוס
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זאת אשמתך שאתה לא יודע מה זה טמפו כי ידעת לא הייתה אומר זהלא אשמתי שיש לך בעיה בהבנת הנקרא
אנסח את זה אחרת אולי תבין
אם אתה עושה 15 חזרות גם אם אתה מופתע יש שליטה טיפ פעם הבאה תסביר לו במקום לעשות פרצוף כעוס
מתוך אהבה ונדיבות.
אני מאוד הייתי שמחה לשמוע עצה טובה, טיפ או הערה, בפרט אם מבצעת משהו לא נכון. זה אולי לא נעים לרגע, אבל כן עשוי להיות מועיל ואפילו מאוד (וקיבלתי כמה כאלו בשמחה). תמיד יש לי את הבחירה האם לקבל או לדחות. כשמעירים לי אני בודקת ופעמים רבות מחליטה שאין סיבה לקבל את ההערה וזה בסדר גמור, אבל בשביל הכמה פעמים שהיה משהו נכון ששווה לשים לב אליו, שווה לי להיות פתוחה לביקורת.
עם זאת, באופן אישי נמנעת מלהעיר מתוך מחשבה שרוב האנשים בחדכ"ש כנראה חושבים אחרת ממני 😃
*לפרגן על טכניקה יפה אני כן מרשה לעצמי ברוב חוצפתי חחח
פעם איזה אידיוט רץ עלי באמצע סט של חימום בבנץ והתחיל לגעת לי במוט(כנראה בגלל שהיו שתי פלטות ועשיתי טמפו אז הוא חשב שאני נתקע)
שעצבן אותי כול כך שניסתי לנער אותו מהמוט תוך כדאיי לחיצה , בסוף שצעקתי לו ''זוז!'' עשיתי איזה 15 חזרות ושסיימתי דפקתי לו מבט של ''עזוב אותי''
אם עשית 15 חזרות עם טמפו המוט היה רחוק מלא להיות בשליטה הבחור חשב שאתה צריך עזרה למה להיות ילד זבל
אוי לא בבקשה בבקשה תחזור להתאמן בארץ
הזויתקשיב הבן האדם פשוט קפץ לי מול הפנים והתחיל לגעת לי במוט , זה לא שלמשל הוא בא מאחורה ולא הפריע לי הוא בא בכזה בום שאבדתי ריכוז והמוט היה יכול ליפול על הפרצוף . יש לנסות לעזור ויש לעשות את מה שהוא עשה
מתוך אהבה ונדיבות.
אני מאוד הייתי שמחה לשמוע עצה טובה, טיפ או הערה, בפרט אם מבצעת משהו לא נכון. זה אולי לא נעים לרגע, אבל כן עשוי להיות מועיל ואפילו מאוד (וקיבלתי כמה כאלו בשמחה). תמיד יש לי את הבחירה האם לקבל או לדחות. כשמעירים לי אני בודקת ופעמים רבות מחליטה שאין סיבה לקבל את ההערה וזה בסדר גמור, אבל בשביל הכמה פעמים שהיה משהו נכון ששווה לשים לב אליו, שווה לי להיות פתוחה לביקורת.
עם זאת, באופן אישי נמנעת מלהעיר מתוך מחשבה שרוב האנשים בחדכ"ש כנראה חושבים אחרת ממני 😃
*לפרגן על טכניקה יפה אני כן מרשה לעצמי ברוב חוצפתי חחח
סולח לךסליחה
לא היית מעיר לי על חצאי סקוואט?בגלל זה אני אף פעם לא פונה לאף בנאדם לא משנה כמה גרועה הטכניקה שלו כי פשוט אין לי זין לאף אחד אחר.
לא, אתה מפחידלא היית מעיר לי על חצאי סקוואט?
לא היית מעיר לי על חצאי סקוואט?
אתה מקנא כי להם נוח עם המוטלא, ויש לי יותר מ"מספיק" אהבלים כאלה במכון שבנוסף משתמשים או בפוסי פד או במגבת רחמנא ליצלן.
פעם מישהי זקנה יימח שמה אמרה למדריך שם שאני עושה רעש מדי והמדריך הסביר לה שזה רעש של מאמץ וזה מה שקורה שמרימים כבד, אנשים שבאים לחדר כושר וקצת רעש של ברזלים והם עושים פרצוף, רק הראק עצמו מה סקוואט עושה רעש שמפריע להם, שאתה מתאמן תתאמן, אל תתחיל להסתכל על אחרים ולדבר עליהם מאחורי הגב, שאתה מתאמן אתה שם לב לכך הכלבים האלה אבל זה נותן מוטיבציה כי אתה מבין שהם תמיד יהיו שם מאחורי הגב לדבר עליך ואתה תמשיך לספק להם מה לדבר עליו ושיקפצו בזיגזג הם מקנאים"פעוטים", פ'ף 🙌
רואה פה ושם אנשים שעושים טכניקה גרועה ברמה שהיה כואב להסתכל, אבל מי אני שאעיר להם? :>
גם לא כזה מחפשת מסביב. כשאני מתאמנת אני נסגרת בארבע אמותיי. הדבר היחיד שמפריע לי זה אנשים שגונחים וצורחים כאילו זה מינימום חדר לידה. זה מוציא אותי מריכוז 🤣
ועוד לא נתקלתי בעד כדי כך מטומטמים כמו שתיארת. זה שיא השיאים 🥷
פעם מישהי זקנה יימח שמה אמרה למדריך שם שאני עושה רעש מדי והמדריך הסביר לה שזה רעש של מאמץ וזה מה שקורה שמרימים כבד, אנשים שבאים לחדר כושר וקצת רעש של ברזלים והם עושים פרצוף, רק הראק עצמו מה סקוואט עושה רעש שמפריע להם, שאתה מתאמן תתאמן, אל תתחיל להסתכל על אחרים ולדבר עליהם מאחורי הגב, שאתה מתאמן אתה שם לב לכך הכלבים האלה אבל זה נותן מוטיבציה כי אתה מבין שהם תמיד יהיו שם מאחורי הגב לדבר עליך ואתה תמשיך לספק להם מה לדבר עליו ושיקפצו בזיגזג הם מקנאים
פעם מישהי זקנה יימח שמה אמרה למדריך שם שאני עושה רעש מדי והמדריך הסביר לה שזה רעש של מאמץ וזה מה שקורה שמרימים כבד, אנשים שבאים לחדר כושר וקצת רעש של ברזלים והם עושים פרצוף, רק הראק עצמו מה סקוואט עושה רעש שמפריע להם, שאתה מתאמן תתאמן, אל תתחיל להסתכל על אחרים ולדבר עליהם מאחורי הגב, שאתה מתאמן אתה שם לב לכך הכלבים האלה אבל זה נותן מוטיבציה כי אתה מבין שהם תמיד יהיו שם מאחורי הגב לדבר עליך ואתה תמשיך לספק להם מה לדבר עליו ושיקפצו בזיגזג הם מקנאים
אתה מקנא כי להם נוח עם המוט
מי זה הם ? סתם מתאמנים או המאמנים של החדכ ?אפרופו דבילים אפרופו חדכ
הרגע הלכתי לאימון האחרון שלי בחדכ עד לסיום הסגר כנראה (בגדול מחר פתוח עד 12 אבל זין אני קם) הם ליטרלי עשו צילומים באמצע החיים, כל האיזור של המשקולות היה תפוס בשביל שהם יעשו צילומים, מזעזע בעיניי. כאילו לא אכפת מהלקוחות שלהם בכלל.
בנימה זאת שברתי גם pr של 110×5 +120×1 בסקוואט היום, אז לא כזה נורא.
מאמנים.. זה בטח הבעלים או משהו.זה אפילו לא עוזר לפרסום שלהם בתור חדר כושר אתם סתם הורסים לאנשים אימון.. עשיתי סקוואט בסמית במקום ספליט סקוואט... 🤬מי זה הם ? סתם מתאמנים או המאמנים של החדכ ?
אולי אתה משקר לי אני לא יכול להאמין לזה רק כי כתבתיש לי טרפזים גדולים יותר