למה לא נכנסת באמצע ? כאילו אתה משלם לחדכ לבוא להתאמן. שיעשו את הצילומים בשעות הסגירה.מאמנים.. זה בטח הבעלים או משהו.זה אפילו לא עוזר לפרסום שלהם בתור חדר כושר אתם סתם הורסים לאנשים אימון.. עשיתי סקוואט בסמית במקום ספליט סקוואט... 🤬
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה לא נכנסת באמצע ? כאילו אתה משלם לחדכ לבוא להתאמן. שיעשו את הצילומים בשעות הסגירה.מאמנים.. זה בטח הבעלים או משהו.זה אפילו לא עוזר לפרסום שלהם בתור חדר כושר אתם סתם הורסים לאנשים אימון.. עשיתי סקוואט בסמית במקום ספליט סקוואט... 🤬
וואלה האמת ניסיתי למצוא אלטרנטיבה כי לא רציתי עכשיו להתערב בכלוםלמה לא נכנסת באמצע ? כאילו אתה משלם לחדכ לבוא להתאמן. שיעשו את הצילומים בשעות הסגירה.
מתי זה היה?אפרופו דבילים אפרופו חדכ
הרגע הלכתי לאימון האחרון שלי בחדכ עד לסיום הסגר כנראה (בגדול מחר פתוח עד 12 אבל זין אני קם) הם ליטרלי עשו צילומים באמצע החיים, כל האיזור של המשקולות היה תפוס בשביל שהם יעשו צילומים, מזעזע בעיניי. כאילו לא אכפת מהלקוחות שלהם בכלל.
בנימה זאת שברתי גם pr של 110×5 +120×1 בסקוואט היום, אז לא כזה נורא.
לפני כמה שעותמתי זה היה?
ומזל טוב על הPRs
בנימה זאת שברתי גם PR של 120x3x3 בדדליפט.
לא היית מעיר לי על חצאי סקוואט?
רגע זה התחיל מאנשים שמרימים בטכניקה מסכנת, איך הגענו לרבע סקוואט ופוסיפד 😲לא, ויש לי יותר מ"מספיק" אהבלים כאלה במכון שבנוסף משתמשים או בפוסי פד או במגבת רחמנא ליצלן.
הם הרוויחו את הגוף שלהם שהם עבדו עליו קשה, מה כואב לך שהם עושים כמה תמונות..מאמנים.. זה בטח הבעלים או משהו.זה אפילו לא עוזר לפרסום שלהם בתור חדר כושר אתם סתם הורסים לאנשים אימון.. עשיתי סקוואט בסמית במקום ספליט סקוואט... 🤬
לאלא זה לא אנשים שמעלים סטורי ומצלמים קצת בייספס לסטורי כמוך ואז רושמים 17/9, למה נראה לך שהייתי שם זין על זה הייתי מתאמן בשקט ונותן להם לעשות את שלהם. תחשוב כמו צילומים של תמונות מחזור והביאו הפקה ורקע וצלמים מקצועיים ותפסו חצי מכון בשביל זה. הזיה!הם הרוויחו את הגוף שלהם שהם עבדו עליו קשה, מה כואב לך שהם עושים כמה תמונות..
תעבוד קשה על גוף משלך ובעזרת ה גם אתה תעשה יום אחד תמונות
אם מישהו היה מבקש להתאמן הם היו נותנים לו אני משער
בחייאת תמונות לוקח 5 דקות גג בהגזמה של היוקר
העלת פה סרטון או 2 שלך עושה תרגילים כאלו או אחרים אז הנחתי שזה נובע מקנאה קצתלאלא זה לא אנשים שמעלים סטורי ומצלמים קצת בייספס לסטורי כמוך ואז רושמים 17/9, למה נראה לך שהייתי שם זין על זה הייתי מתאמן בשקט ונותן להם לעשות את שלהם. תחשוב כמו צילומים של תמונות מחזור והביאו הפקה ורקע וצלמים מקצועיים ותפסו חצי מכון בשביל זה. הזיה!
מאיפה לך מה אני עושה או לא עושה ראם?
העלת פה סרטון או 2 שלך עושה תרגילים כאלו או אחרים אז הנחתי שזה נובע מקנאה קצת
אני אישית אם לא היו נותנים לי להתאמן שם בגלל צילומים הייתי מוריד חולצה ומצטרף לצילומים פאק איט סוף סוף תמונות איכותיות במקום השיומי המעפן
אם באמת הביאו הפקה הפקה וזה הפריע לך להתאמן אז כן זה קצת מעצבן זה כמו שנכנס לך זקנים ללג פרס הם עליו שעתיים ועושים משקלים אפסיים עם רבע תנועה פאק איט הם אפילו נרדמים על המתקן
בחדר כושר הקודם, כל פעם שעשיתי תמונה ביקשתי רשות מהמאמן בשביל זה
בחדר כושר החדש לא הרגשתי אהוב אז אף פעם לא עשיתי שם תמונה פה ושם הצטרפתי לסלפי שעשו שם במקרה אבל תמונה עשיתי בשירותים או במלתחות, לא עושה דברים בכח שיגרמו לאנשים להסתכל עליך עקום או לפחות משתדל, צריך לחיות בסופו של דבר ולא להתרגש מכל חמור שלא באת לו בטוב
תכלסלאף אחד לא באמת אכפת ממך
מה/מי כבר יש לצלם אצלכם?וצלמים מקצועיים ותפסו חצי מכון בשביל זה.
וואלה? אין לי מושג אחי, הביאו את כל ה10 מדריכים הלא נחוצים ועשו צילומים. כל מה שרציתי זה לחטוף קצת דומס ולקבל פאמפתכלס
מה/מי כבר יש לצלם אצלכם?
איך מניין מדריכים על עלק מכון?
אם צריך עזרה בהרחקה ופינוי אנשים אני מכיר מישהו..
אם בכוונה הגבת לו בצורה שהוא הציע לך להגיב אתה גאון.כל הכבוד לך שאתה לא עושה טעויות כאלה, הלוואי שגם אני הייתי יודע להתנהג ככה.
דרכי נועםפינוי בינוי, אני מניח.
נועם דורך.דרכי נועם
יש לי הגדרה שונה למונח הזה..
אבל שטויות
חג שמח ג'וקר
יש טכניקה גרועה ויש טכניקה פוצעתנתקלתי באנשים שמרימים עם טכניקה גרועה, גב שטוח בבנץ' והמוט עף קדימה אחורה בלי שליטה, חצאי סקוואטים, משתמשים בחזה כאילו הוא טרמפולינה בבנץ', אבל אני לא באמת יכול להגיד להם כלום, אני מרגיש שאני אצא ה"רע" בסיפור, חוץ מזה שמי יקשיב לילד בן 14.
אבל אנשים שמרגישים את הצורך לציין שהם טובים יותר ממך עדיין לא נתקלתי בהם.
וואלה
<3חג שמח ומבדח מהג'וקר.
מחזקלמה רק במכון שלי האנשים שפויים יחסית המאמנים דיי טובים והמחיר בדיחה
יש טכניקה גרועה ויש טכניקה פוצעת
אני אעיר על טכניקה פוצעת וגם זה לא בטוח אבל להעיר על סתם טכניקה גרועה זה מיותר לרוב זה סתם מתחילים שלא יודעים מי נגד מי וגם אם תלמד אותם בדקה-2 זה לא יעזור הם צריכים שיעור עם מאמן
וואלה לא יודע שיביאו דברים שימושיים במקום עוד מדריכים חסרי תועלתאיך מניין מדריכים על עלק מכון?