הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה אתם לוחצים

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
חשבתי יהיה נחמד אם ישתפו כאן בכללי ובעיקר החזקים שכאן כמה לוחצים או לחצו 200 בנץ ומעבר לכך
השיא שלי מדצמבר שנה שעברה הוא 175 תחרותי מכוון לכמה שיותר קרוב ל220 למרץ 2021

שתפו סרטונים

Login • Instagram
זה 172.5 ל 12 סינגלים עם עצירה בגבהים שונים

שחורים באופן כללי טובים יותר בספורט, שאומר שיש יותר כושים בממוצע שאתלטים טבעיים.
אבל כתוצאה מכך המדינות משקיעות בהם יותר.
תשאל כושים, יש להם בבית ספר את הציוד והמאמנים הכי טובים לספורט, אבל לא ספרים ללימוד. לעומת בתי ספר לבנים.
המדינה משקיעה את הכסף שלה איפה שהיא חושבת שתביא הכי הרבה תוצאות.
שמעתי את זה מכושי שדווקא מאוד חכם.
שזה תוצאה של העניין של נראה טוב דרך הציבורית.
קראתי פעם מאמר שטוען זה בעצם גלגול של הגזענות כלפי העבדים(השחורים היו נחשבו לגזע ''טוב'' חזקים של עבדים כי לכאורה הם היו בנוים לעבודות העמסה) ומשם הסיטגמיה התפתחה שהם פשוט באופן טבעי טובים יותר בספורט.
המאמר גם ציין שהגישה שאתה מדבר עליה היא בעייתית כי היא מגבילה את האפשרות שלהם להתפתח בחברה.(גזענות מערכתית ככה מתרגמים את זה?)
אני ימשיך וציין שזה היה מאמר דעה לא היה לו ביסוס חוץ ממה אנקדוטות קצרות ו''ממה שאני ראיתי'' לכן אני אישית לא לוקח את הטענות של המאמר כעבודה אלא כאפשרות.
(ובנוסף אני לא חי באמריקה ולא חוקר את התרבות והקשרים החברתים שבה אז אין לי באמת סימוכין בעניין)

@elchonon מנצל את הבמה לקרוא להם כושים כמה שרק אפשר חחחחחח
ובנוסף אני לא חי באמריקה
שמה יש להם תנאים טובים אתה רואה בפארקים וכאלה גם כאלה שלא מתאמנים ותופסים בטן, הם לא נראים שמנים הם צומחים לגובה של 2.20 וגם לרוחב, הם מפלצות שם

כי לכאורה הם היו בנוים לעבודות העמסה)

*היה קל לגרום להם לעשות עבודות העמסה

יש עמים הרבה יותר מתאימים לתפקיד כמו איסלנד והמדינות השכנות לה, פשוט..האדם הלבן לא היה עבד / חלש באופן כללי (אמצעים)

*היה קל לגרום להם לעשות עבודות העמסה

יש עמים הרבה יותר מתאימים לתפקיד כמו איסלנד והמדינות השכנות לה, פשוט..האדם הלבן לא היה עבד.
כן לכן הטענה שזה גלגול של גזענות
שמה יש להם תנאים טובים אתה רואה בפארקים וכאלה גם כאלה שלא מתאמנים ותופסים בטן, הם לא נראים שמנים הם צומחים לגובה של 2.20 וגם לרוחב, הם מפלצות שם
אל איזה תנאים אתה מדבר מה השקעה של בתי הספר? וכאלה?

מה אתה מבלבל את השכל?
כושים הם אנשים כמוני וכמוך.
הם מגיעים בכל הגדלים והצורות.
הם בני אדם, חלקם חכמים וחלקם טיפשים.
יש נטיה תרבותית, בזכות מה שעברו והסטיגמות.
יש לא פחות אנשים לבנים ענקיים (עם זקן ארוך על האופנועים) מכושים. ולא פחות כושים נמוכים ורזים מלבנים.

דיברתי על אנשים שחורים, ובתנאים ספציפית למה שכתבתי הכוונה היא לתזונה כיד המלך

בתחרויות של הstong man כמעט כולם לבנים אז קשה לי לענות בוודאות

אתה לא אומר שחור אתה גזען

דיברתי על אנשים שחורים, ובתנאים ספציפית למה שכתבתי הכוונה היא לתזונה כיד המלך

בתחרויות של הstong man כמעט כולם לבנים אז קשה לי לענות בוודאות
תקשיב שמה אני אוכל ארוחת פיו לוקו וממלא לי את כול מכסה של החלבון ליום שלם:sarcastic:

הם מגיעים בכל הגדלים והצורות
הסתובבתי שם בפארקים וגם במשחקי כדורסל של ה nba ואני מדבר על הקהל לא על השחקנים עצמם

היה הרבה הרבה הרבה יותר נפוץ לראות אנשים שחורים בגודל על אנושי מאשר אנשים לבנים שכאלה

לפחות לפי החוויה שלי בזמן השהייה שלהם

תקשיב שמה אני אוכל ארוחת פיו לוקו וממלא לי את כול מכסה של החלבון ליום שלם:sarcastic:
חוץ מזה שהרבה אוכל פאסט פוד שם רחוק מלהיות כשר, הם מוכרים בכל מקום דברים שעשויים מחזיר... , אלא אם כן אתה קונה בסופר במיוחד או מסתובב בריכוזים חרדיים, כן אתה לגמרי צודק

חוץ מזה שהרבה אוכל פאסט פוד שם רחוק מלהיות כשר, הם מוכרים בכל מקום דברים שעשויים מחזיר... , אלא אם כן אתה קונה בסופר במיוחד או מסתובב בריכוזים חרדיים, כן אתה לגמרי צודק
אח הזכרתה לי איך העברתי את120 מחסום בבנץ כול הרבה קלוריות , קח לייק

אגב יש עוד הבדלים בין אנשים שחורים לבנים וזה כבר העתק הדבק

מישהו פעם חשב למה אנשים שחורים הם אצנים הרבה יותר טובים מלבנים ?
מישהו ראה בזמן האחרון אדם לבן בכל מקצה שהוא בטופ 3 ? וגם אם כן זה מראה מאוד נדיר.
אז למה בעצם זה ככה ? לאפריקאים יש כמה מאפיינים ששונים מהאדם הלבן, כמו: סיבים לבנים ואדומים. אחוזים גבוהים יותר של הסיבים "הלבנים" מאפיינים בעיקר את אנשי מערב אפריקה שבעזרתם הם יכולים לרוץ למרחקים קצרים הרבה יותר מהר. ואחוזים גבוהים של סיבים "אדומים" מיועדים לריצות למרחקים ארוכים מה שמאפיין את אנשי מזרח אפריקה.
עוד נתון שעוזר לשחורים הוא לא ואחר מהפופיק שלהם. כן הפופיק שלהם, גבוה ב3% מהאצנים האירופאיים והוכח מדעית שזה עוזר להם מכיוון שאצל לבנים מסת הגוף "נופלת" יותר מהר.
אז למה רוב האפריקאים מהירים יחסית לשאר אוכלוסיית העולם? עוד מאפינים מעניינים כמו זה שלהרבה שחורים יש כפות רגליים ארוכות בהשוואה לשוקיים, שוקיים ארוכות בהשוואה לירכיים, וירכיים ארוכות בהשוואה לבטן ולחזה נותנים להם יתרון גדול על האדם הלבן.
אז פעם הבאה שתראו אולימפיאדה וחבר שלכם ישאל למה תמיד השחורים מנצחים תוכלו להסביר לו.
עובדת בונוס : האדם הלבן לעומת השחור הרבה יותר טוב בשחייה בשל פלג הגוף העליון הארוך והמסיבי שנותן לו יתרון בתחום הזה ומפריע לו בריצה.
מקורות : לפני שנתיים איתי אנג'ל דיבר בערוץ הספורט על הקשר של המיקום הגאוגרפי על מהירות האצנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית