הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה אתם לוחצים

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
חשבתי יהיה נחמד אם ישתפו כאן בכללי ובעיקר החזקים שכאן כמה לוחצים או לחצו 200 בנץ ומעבר לכך
השיא שלי מדצמבר שנה שעברה הוא 175 תחרותי מכוון לכמה שיותר קרוב ל220 למרץ 2021

שתפו סרטונים

Login • Instagram
זה 172.5 ל 12 סינגלים עם עצירה בגבהים שונים

חוץ מזה, העובדה שיש להם פיזיקס יותר טוב, באה עם רמות יותר גבוהות של טסט שבסופו של דבר עושות הטבה עם החבר שם למטה

לשחורים יש זין גדול יותר באזורים ספציפיים, זה לא כל שחור בממוצע.

אני סבור שהסיבה היא אחרת
אתה מבין, צריך שקע ותקע כדי שיהיה חשמל

הנשים שלהם באפריקה היו מאוד 'מלאות' גדולות איך שלא תרצה לקרוא לזה, עד היום זה ככה, כמובן זה תלוי בתזונה וכדומה אבל הפוטנציאל הגנטי שם, אישה כהת עור עם עכוז גדול יותר נפוץ מאישה לבנה שכזו, בהתאם לכך, התקע היה צריך אבולוציונית להתאים את עצמו לכך על מנת שיהיה חשמל
יש לי הרבה דברים להגיד אני אבל אני יסכם את זה פשוט ב-
מה?

אם הייתי צריך לנחש זה מסתנכרן עם אותם איזורים בהם יש להם פיזיקס יותר טוב ותזונה יותר טובה עם יותר חלבון הייתי אומר, לא שחקרתי את הנושא לעומק, בטוח שיש אנשים שזה המפעל חיים שלהם לחקור את הדברים האלה כמו שיש אנשים שהמפעל חיים שלהם זה לחקור את הסכסוך הים תיכוני וכדומה

את העובדה שהוא חושב שזה הסבר קביל

קביל מאוד מה הבעיה לא הבנתי

אם הייתי צריך לנחש זה מסתנכרן עם אותם איזורים בהם יש להם פיזיקס יותר טוב ותזונה יותר טובה עם יותר חלבון הייתי אומר, לא שחקרתי את הנושא לעומק, בטוח שיש אנשים שזה המפעל חיים שלהם לחקור את הדברים האלה כמו שיש אנשים שהמפעל חיים שלהם זה לחקור את הסכסוך הים תיכוני וכדומה

תותח

לרוב איש שמן יתחבר עם אישה שמנה
ובחור רזה יתחבר עם בחורה רזה

אז זה עובד בעוד דרכים, זה בעצם אבולוציה, אנשים מתחברים עם מה שמרגיש להם מכנה משותף

זה אבולוציה הלכה למעשה

קו-אבולוציה תוך מינית.
קו-אבולוציה בין זוויגים – קו-אבולוציה בין הזכרים והנקבות.
קו-אבולוציה בין שלבי חיים – קו-אבולוציה בין צורת הבוגר לצורות הבלתי בוגרות (למשל התאמה ביכולת ההאכלה בין הורים לצאצאים ).

אז פה יש התאמה ביכולת החיבור בין השקע לתקע ואני מתנסח בצורה מכובדת ועל כן אני כותב שקע ותקע

אתה רציני או שאתה צוחק?
כי גם אם נלך לפי הקטע של אבולוציה זה לא עובד ככה.

גזען?

צא לבחוץ
אנשים מתחברים עם מה שמרגיש להם מכנה משותף

''אני מכוער אז אני רוצה מכוערת!'' זה לא עובד ככה, זו ברירת מחדל.

😅

אתה לא הרצת כמה סייקלים? מה הגובה שלך

אין לי כוח לפרט יותר מידי אבל אצלי הסייקלים הם סייקלים חיטוב, לצורך העניין בגלל שאני עוסק בעוד סוגי ספורט אין לי מטרה להגיע לכמה שיותר שריר ומשקל גוף.
בשיא החיטוב אני מגיע ל 7-8 אחוז שומן משקל גוף 70-73 על 1.72

זה כמו שאתה לא יכול לחבר תקע רגיל לשקע תלת פאזי, זה לא מתחבר

729c460dc0cae94499e43f1eda3ca0acc6f6fe7c_4610422.jpg

אין לי כוח לפרט יותר מידי אבל אצלי הסייקלים הם סייקלים חיטוב, לצורך העניין בגלל שאני עוסק בעוד סוגי ספורט אין לי מטרה להגיע לכמה שיותר שריר ומשקל גוף.
בשיא החיטוב אני מגיע ל 7-8 אחוז שומן משקל גוף 70-73 על 1.72

איזה סוגי ספורט? פנק בתמונה, נשמע מעניין הנתונים

ובחור רזה יתחבר עם בחורה רזה

אז זה עובד בעוד דרכים, זה בעצם אבולוציה, אנשים מתחברים עם מה שמרגיש להם מכנה משותף

זה אבולוציה הלכה למעשה

קו-אבולוציה תוך מינית.
קו-אבולוציה בין זוויגים – קו-אבולוציה בין הזכרים והנקבות.
קו-אבולוציה בין שלבי חיים – קו-אבולוציה בין צורת הבוגר לצורות הבלתי בוגרות (למשל התאמה ביכולת ההאכלה בין הורים לצאצאים ).

אז פה יש התאמה ביכולת החיבור בין השקע לתקע ואני מתנסח בתורה מכובדת לכן אני כותב שקע ותקע
אוקיי לא אני ינסה לתצמת את זה לפן המדעי ולא דברים חברתים כמו שמן יוצא רק עם שמנה כמו שאתה חושב.
אבלוציה זאת התפתחות כדיי להתאים עצמך לסביבה או יותר נכון לטבע סביבך.
זה לא יכול לעבוד שהכלי שלהם הפך לגדול כדיי להתאים לתחת שלהם כי אז הוא אומר שהתחת שלהם היה צריך להפוך לגדול כדיי להתאים לכלי שלהם.
הסבר אולי יותר נכון הוא ברירה עצמית.
הייתה אמונה שאישה בעלת יריכים רחבות יצליחו להביא יותר ילדים לכן לרוב השנים האלו זכו להזווג ולהביא ילדים .
אותו עם הכלי חשבו שכלי גדול מאוד יביא אחוזי ילודה יותר גבוהים אז הם לרבו זכו להתזווג.
מה שאתה מדבר זה לא אבלוציה כי לא היה צורך להסתגל למצב חדש .
זה היה נטו לפי התאוריה הזאת על פי מוסכמות חברתיות
ולפני שאתה שואל אף אחד לא באמת חקר את למה יש להם זין גדול כי יש לשאר האנושות דברים טובים יותר לעשות
למה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית