הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החרמת ישראל!

וישראלים מטומטמים ימשיכו להעריץ אותו לקנות דיסקים שלו וכריטיסים להופעות שלו

• פותח/ת השרשור
זה לא הנקודה.הנקודה היא שמתפתח פה איזהשהו תהליך, וכשאמן בסדר הגודל של אלביס קוסטלו שותף לו זה יכול ליצור הדים.

• פותח/ת השרשור
ושוב, מי זה?

מי אתה?

אז כולכם טיפשים, אני לא מבין מה אתם מתלהבים? אתם לא מכירים את אלביס קוסטלו, כל הכבוד באמת.שמעתי לסאב 'אני יו יו מגניב' יצא אלבום חדש. אולי תלך להוריד אותו, קולדפייר?

שימי, אתה לא חייב לאהוב כל סגנון מוזיקה.הסמיילי המקיא לא במקום ומראה שאתה כנראה דומה מאוד לשימי מארץ נהדרת, אז אין מה להתפלא.

נערך לאחרונה:
מי אתה?

אז כולכם טיפשים, אני לא מבין מה אתם מתלהבים? אתם לא מכירים את אלביס קוסטלו, כל הכבוד באמת.שמעתי לסאב 'אני יו יו מגניב' יצא אלבום חדש. אולי תלך להוריד אותו, קולדפייר?

שימי, אתה לא חייב לאהוב כל סגנון מוזיקה.הסמיילי המקיא לא במקום ומראה שאתה כנראה דומה מאוד לשימי מארץ נהדרת, אז אין מה להתפלא.
וואלה אתה והוא ממש דומים אתה יודע מצד אחד אתה אומר שאנחנו טיפשים כי אנחנו שונאים את
המוזיקה שלך וזה שאתה שונא את המוזיקה שלנו לא אומר כלום?

כוסאמא שלו שלא יבוא ... מי בכלל שומע אותו?!?
ואם אתם מתכוונים לשמוע אותו אז אין לכם כבוד לעצמכם בהיותכם יהודים [אם אתם לא אז זה כבר משהו אחר]
אהה אגב, האלבום של סאב "אני יו יו מגניב" ניקרא "לא מצחיק"..

• פותח/ת השרשור
שימי,הטיפשים לא היה מכוון אליך וגם לא התקשר בכלל למוזיקה.קולדפייר והשני שחיקה אותו פשוט היו כל כך מרוצים מעצמם שהם לא מכירים את אלביס קוסטלו, שהוא אגב נערץ על ידי מיליונים ונחשב לאגדה, שקראתי להם טיפשים.זה הכל.

נערך לאחרונה:
שימי,הטיפשים לא היה מכוון אליך וגם לא התקשר בכלל למוזיקה.קולדפייר והשני שחיקה אותו פשוט היו כל כך מרוצים מעצם שהם לא מכירים את אלביס קוסטלו, שהוא אגב נערץ על ידי מיליונים ונחשב לאגדה, שקראתי להם טיפשים.זה הכל.

דיברתי על היו יו מגניב ברגה שהכנסתה אותו התגובה הלכה ,כמו שהם צחקו על הזמר הזה ככה אתה צחקתה על הזמר שלהם הטענה שלך לא ממש שווה ולטענה השניה אני אפילו לא הולך להגיב

מי אתה?

הביע את דעתו על הזמר, איך הוא קשור לזה מארץ נהדרת??

מה שאני שונא זה אנשים ששומעים סוג מוזיקה או זמר אחד וחושבים שהם שווים יותר,בדיוק כמוך
אגב,סאב "אני יו יו מגניב" יותר טוב ממנו

לנושא,מי שלא רוצה שלא יופיע, אבל למה הוא בכלל קבע את ההופעה?? כדי שאנשים יחכו ויצפו ואחר כך הוא ידפוק אותם בגלל סכסוך שהוא בטח לא מבין חצי ממנו.

שימי,הטיפשים לא היה מכוון אליך וגם לא התקשר בכלל למוזיקה.קולדפייר והשני שחיקה אותו פשוט היו כל כך מרוצים מעצם שהם לא מכירים את אלביס קוסטלו, שהוא אגב נערץ על ידי מיליונים ונחשב לאגדה, שקראתי להם טיפשים.זה הכל.

הכרת זמרים מפורסמים ממש מצביעה על אינטליגנציה.
אני חושש שיעיפו את קולדפייר מהאוניברסיטה בגלל זה.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד דאוס, פרס LBS לציניות על שם קולדפייר מוענק לך.קולדפייר טען שאף אחד לא מכיר אותו.אני טענתי שהוא מוכר להמון אנשים, ובמקום להגיד: "הראת חוסר ידע בתחום המוזיקה" קראתי לו טיפש בתור שם תואר כללי.הוא יכול להיות גאון,במקרה הזה הוא יצא טיפש.וגם רואי.

כל הכבוד דאוס, פרס LBS לציניות על שם קולדפייר מוענק לך.קולדפייר טען שאף אחד לא מכיר אותו.אני טענתי שהוא מוכר להמון אנשים, ובמקום להגיד: "הראת חוסר ידע בתחום המוזיקה" קראתי לו טיפש בתור שם תואר כללי.הוא יכול להיות גאון,במקרה הזה הוא יצא טיפש.וגם רואי.

איפה הוא טען את זה?
ועדיין נראה לי הוא התכוון רק לציין עובדה שהוא כלומניק(כמו רוב האמנים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית