החרמת ישראל!

מה הוא מערבב דעות פוליטיות עם מוזיקה, זה רק מראה את הצד האמיתי של הבנאדם וגם אם הייתי מעריץ אותו (אני לא, לא מכיר אותו בכלל) כבר הייתי מתהפך בדעה שלי כלפיו

וזה תקף גם לכל מי שנגד המדינה הזאת ומזיין תשכל וסתם מכניס את עצמו לכל המערבולת הזאת

לא חדש לנו ששונאים אותנו בכל העולם, אם יש לו דעה כזאת שיסתום תפה וישמור את זה לעצמו

קיצור שיזדיין אלביס קוסטלו

מה אתם מתלהבים מכל יפה נפש?
היום זה באופנה להתנגח בישראל, תנו לו כמה שנים ויעבור לו.

אלביס קוסטלו לוקח חלק בשורה של אומנים שמבטלים ברגע האחרון בגלל חשש לבקר כאן (ולא משנה מה הסיבה). שיבושם לו. אמנם יש לו כמה יצירות מעניינות, אך למעט מעריצים, אף אחד לא יבכה על זה.

אגב מי שלא מכיר את אלביס קוסטלו, חיפוש ברשת יעזור.

מה אתם מתלהבים מכל יפה נפש?
היום זה באופנה להתנגח בישראל, תנו לו כמה שנים ויעבור לו.

או שהאופנה תחלוף מן העולם, או שהמתנגחים יחלפו מן העולם. מה שיבוא קודם ...

קראתי פעם התייחסות אל תופעת האמנים שמגיעים לישראל שאמרה שאמנים שמגיעים לשראל מתחלקים לכמה קבוצות עיקריות: 1) הם אוהדי ישראל מובהקים; 2) הם זקנים מספיק כדי לא להתחשב בכל מי שאומר להם לא להגיע; 3)הקריירה שלהם צולעת מספיק כדי לנסות למצוא חלטורה גם בישראל. כמובן שיש גם שילובים... כנראה שקוסטלו לא רואה עצמו חלק מאחד הקהלים. מצד שני, אם הוא יגיע, זה אומר משהו ...

שימי,הטיפשים לא היה מכוון אליך וגם לא התקשר בכלל למוזיקה.קולדפייר והשני שחיקה אותו פשוט היו כל כך מרוצים מעצמם שהם לא מכירים את אלביס קוסטלו, שהוא אגב נערץ על ידי מיליונים ונחשב לאגדה, שקראתי להם טיפשים.זה הכל.

אתה יודע מי זה apostolos giannopoulos? כי אם לא, אז אתה אפס מאופס. כיוון שאני לא רוצה אפסים מאופסים בפורום, אני חושב שאני אתן לך באן. מה אתה אומר על זה, בור חסר השכלה?

• פותח/ת השרשור
ההבדל הוא שאלביס קוסטלו נערץ ומוכר על ידי מיליונים ואת היווני הזה אתה כנראה המצאת.

נערך לאחרונה:
ההבדל הוא שאלביס קוסטלו נערץ ומוכר על ידי מיליונים ואת היווני הזה אתה כנראה המצאת.

לא המצאתי, אתה מוזמן לבדוק. ולמי אכפת? גם היטלר היה נערץ ע"י מיליונים. מה הנקודה שלך? אתה עדיין אפס שאתה לא מכיר את אפוסטולוס גיאנופולוס.

למי אכפת אם הוא נערץ על ידי מיליונים, הוא בן צבוע ואידיוט, סתם יפה נפש מטומטם שמשעמם לו בחיים.
אם הוא כלכך רוצה לעזור לפלסטינאים ה"מסכנים" האלו שלא עשו שום דבר (כן בטח) אז שיבוא לפה וינסה לעשות שינוי, ולא לשיר כמו איזה גיי על כמה שאנחנו חרא זה לא לעשות שינוי, אבל הוא סתם בן אדם אפס (למרות שיש לו מיליוני מעריצים).

אז אתה אומר שצריך להפסיק להקשיב לו בגלל ההשקפות הפוליטיות שלו?
הוא שונא את ישראל ושונא יהודים, או יותר נכון דופק יהודים כי הוא אמר שהוא יגיע, כולם קנו כרטיסים ופתאום "הוא לא בא", זה אומר זיינתי את היהודים, עשיתי להם בלאגן ודפקתי אותם בשנייה האחרונה, הרי ההשקפות הפולטיות שלו לא נולדו ביום אחד, הם היו שם עוד לפני שהוא החליט שהוא מגיע להופעה כאן.
וכן אני אומר להחרים אותו לא לממן הופעות שלו בישראל, תקשיב לו בבית למי אכפת, אבל אם היטלר היה זמר והיה עושה סימפנויות שאתה אוהב הייתה מקשיב לו? במה הוא שונה מהיטלר? ההבדל היחיד בינהם היה שלהיטלר היא את הכוח להביא את הפקודה, אם להומו הזה למעלה היה את הכוח להביא את הפקודה הוא היה עושה זאת גם כן.

הוא שונא את ישראל ושונא יהודים, או יותר נכון דופק יהודים כי הוא אמר שהוא יגיע, כולם קנו כרטיסים ופתאום "הוא לא בא", זה אומר זיינתי את היהודים, עשיתי להם בלאגן ודפקתי אותם בשנייה האחרונה, הרי ההשקפות הפולטיות שלו לא נולדו ביום אחד, הם היו שם עוד לפני שהוא החליט שהוא מגיע להופעה כאן.
וכן אני אומר להחרים אותו לא לממן הופעות שלו בישראל, תקשיב לו בבית למי אכפת, אבל אם היטלר היה זמר והיה עושה סימפנויות שאתה אוהב הייתה מקשיב לו? במה הוא שונה מהיטלר? ההבדל היחיד בינהם היה שלהיטלר היא את הכוח להביא את הפקודה, אם להומו הזה למעלה היה את הכוח להביא את הפקודה הוא היה עושה זאת גם כן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

בדיוק חשבתי על המלחין שהוחרם בישראל ווגנר אבל אף פעם באמת לא חיפשתי יצירות שלו וכששמעתי את היצירה הזאת והבנתי שהיא ממש מוכרת :\
ולגבי אלביס קוסטלו..בעיה שלו. וזה סתם מוציא לו שם רע לדעתי..למרות שאני לא מכיר אותו בכלל 🙄

בדיוק חשבתי על המלחין שהוחרם בישראל ווגנר אבל אף פעם באמת לא חיפשתי יצירות שלו וכששמעתי את היצירה הזאת והבנתי שהיא ממש מוכרת :\
ולגבי אלביס קוסטלו..בעיה שלו. וזה סתם מוציא לו שם רע לדעתי..למרות שאני לא מכיר אותו בכלל 🙄

זה מוכר כי זה היה באפולקיפסה עכשיו שהם טסים עם המסוקים
ואחר כך שימש בעוד סרטי מלחמה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
דרך אגב לסרט יש פסקול מצוין כמו הרבה סרטי ויאטנם

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
טרול בוא נחשוב ?
כמה אנשים ראו סרטי מלחמה בפורום ?
כמה אנשים בפורום שומעים ואגנר (במטרה לשמוע וגנר ולא תוך כדי סרט בלי לשים לב שזה הוא טרול) ?

רן בוא נחשוב?
כמה אנשים ראו את הסרטון של היטלר ביוטיוב?
כמה אנשים בפורום לומדים היסטוריה ועל מלחמת העולם השניה(במטרה ללמוד על מלחמת העולם השניה ולא תוך כדי סרט בלי לשים לב שזה היטלר, רן)?

רן בוא נחשוב?
כמה אנשים ראו את הסרטון של היטלר ביוטיוב?
כמה אנשים בפורום לומדים היסטוריה ועל מלחמת העולם השניה(במטרה ללמוד על מלחמת העולם השניה ולא תוך כדי סרט בלי לשים לב שזה היטלר, רן)?

טרול אתה טמבל
אני אבוא לחפש אותך משחק CS במעבדת מחשבים...

ואתה שמן על 14% לפחות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית