הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החרמת ישראל!

• פותח/ת השרשור
ואם הוא נערץ על ידי מיליונים, את מה זה משנה?

אם הייתי אומר לך שפול מקרטני לא בא לישראל מאותה סיבה, או שנבחרת יוון לא מוכנה לשחק פה היית מבין מה זה משנה? זה תהליך שמתחיל לאט לאט, לזה אני מתכוון. אומנם לרובכם הוא לא מוכר אבל למיליונים אחרים כן,וכשאמן בסדר הגודל שלו חושב שהקריירה שלו תיפגע אם הוא יבוא לפה, אז המצב לא טוב.

אם הייתי אומר לך שפול מקרטני לא בא לישראל מאותה סיבה, או שנבחרת יוון לא מוכנה לשחק פה היית מבין מה זה משנה? זה תהליך שמתחיל לאט לאט, לזה אני מתכוון. אומנם לרובכם הוא לא מוכר אבל למיליונים אחרים כן,וכשאמן בסדר הגודל שלו חושב שהקריירה שלו תיפגע אם הוא יבוא לפה, אז המצב לא טוב.

כל מי שלא בא יכול ללכת להזדיין. בסופו של דבר, הכל מונע ע"י כסף, ומי שרוצה לעשות כסף יבוא. מי שרוצה למצוץ כמו האליל שלך, שימצוץ.

באיזה מובן המצב לא טוב?

כל מי שלא בא יכול ללכת להזדיין. בסופו של דבר, הכל מונע ע"י כסף, ומי שרוצה לעשות כסף יבוא. מי שרוצה למצוץ כמו האליל שלך, שימצוץ.

לא חושב, יש פה גם עניין מוסרי.
אם אמן חושב שישראל מדינה לא מוסרית, אז הוא כנראה לא יופיע בה.

• פותח/ת השרשור
שישראל תהפוך(הופכת) למנודה ומוחרמת בעולם.

על זה אל תגידו לי:"מה זה משנה".

שישראל תהפוך(הופכת) למנודה ומוחרמת בעולם.

על זה אל תגידו לי:"מה זה משנה".

אם הייתי חושב שהמצב הזה נגרם מפעילות של ישראל, ולא עקב אנטישמיות.
הייתי מסכים איתך, אבל השנאה לישראל לא נגרמת מהפעילות של ישראל בשטחים(היא משמשת כתירוץ בלבד). ולכן זה באמת זה לא משנה, וכמו שאנשים אחרים אמרו פה, הם יכולים ללכת להזדיין.

לא חושב, יש פה גם עניין מוסרי.
אם אמן חושב שישראל מדינה לא מוסרית, אז הוא כנראה לא יופיע בה.

אם אמן צריך כסף, הוא יופיע גם בבית זונות. אני מהמר שהסיבה האמיתית לכך שהאליל הזה לא מגיע, היא שמכירת הכרטיסים הייתה לא משהו. והסיבה השניה היא שיש יותר ערבים בלונדון. יותר שווה.

אם אמן צריך כסף, הוא יופיע גם בבית זונות. אני מהמר שהסיבה האמיתית לכך שהאליל הזה לא מגיע, היא שמכירת הכרטיסים הייתה לא משהו. והסיבה השניה היא שיש יותר ערבים בלונדון. יותר שווה.
דווקא מכרו מלא כרטיסים אז כנראה שזאת הסיבה השניה

:(

לא מסכים איתך, היית עובד בעבור ארגון של ניאו נאצים?
והיו מספיק אנשים שמתו במקום לבצע מעשים הנוגדים את התפיסה המוסרית שלהם(בלי שום קשר לסיפור המדובר).

מצחיקול, כל הכרטיסים להופעה הראשונה נמכרו ורוב הכרטיסים להופעה השנייה. הוא אמן בסדר גודל של מדונה, גם אם אתה לא מכיר אותו.
וחוצמזה, כמה שהאמן יהיה יותר גדול ויותר מבוסס כספית / מבחינת מוניטין, ככה הוא ירשה לעצמו יותר לסרב להופעות מטעמים אישיים. הוא לא צריך את הכסף שלך, תאמין לי.
אתם מנופפים בבורות באופן מדאיג.

:(

לא מסכים איתך, היית עובד בעבור ארגון של ניאו נאצים?
והיו מספיק אנשים שמתו במקום לבצע מעשים הנוגדים את התפיסה המוסרית שלהם(בלי שום קשר לסיפור המדובר).

הוא לא עובד עבור ישראל. הוא עובד עבור עצמו. אם הייתי צריך את הכסף, לא היה אכפת לי מי הקהל שלי. כנראה שיש לו יותר תועלת בלבטל את ההופעה מלבוא.

מצחיקול, כל הכרטיסים להופעה הראשונה נמכרו ורוב הכרטיסים להופעה השנייה. הוא אמן בסדר גודל של מדונה, גם אם אתה לא מכיר אותו.
וחוצמזה, כמה שהאמן יהיה יותר גדול ויותר מבוסס כספית / מבחינת מוניטין, ככה הוא ירשה לעצמו יותר לסרב להופעות מטעמים אישיים. הוא לא צריך את הכסף שלך, תאמין לי.
אתם מנופפים בבורות באופן מדאיג.

חיים, שוב איבדת את היכולת לקרוא? לא אמרתי שהוא צריך את הכסף. אמרתי שאם הוא היה צריך את הכסף הוא היה בא.
וברור שהוא רוצה להרוויח, אחרת למה הוא עובד בכלל? נדפק לך השכל מקט1זיס. הוא לא עושה לאף אחד טובה.

• פותח/ת השרשור
דאוס,

אם זה היה נוגד את התפיסה המוסרית שלו הוא מלכתחילה לא היה בא להופיע כאן.ובקשר להודעה הקודמת שלך,אתה כנראה צודק לגבי חלקם,אבל לא כולם אנטישמים.חלקם מאמינים בזה כי להיות בעד 'הנשלטים' תמיד יותר קל והם לא באמת מבינים משהו. אל תשכח שזה תלוי גם בהצגת של התקשורת את העובדות.

הוא לא עובד עבור ישראל. הוא עובד עבור עצמו. אם הייתי צריך את הכסף, לא היה אכפת לי מי הקהל שלי. כנראה שיש לו יותר תועלת בלבטל את ההופעה מלבוא.

עניינים של סמנטיקה.
וכנראה יש אנשים בעל מוסר שונה משלך, שזה לא הפתעה גדולה.

אני לא מאמין אפילו לשניה אחת במוסר שלו. הוא פשוט עשה את הבחירה היותר נוחה והמועילה לו.

סבבה, אני מדבר על המקרה הכללי, ולא עליו ספציפית.
אני לא יודע מה הסיבות שבגללן הוא ביטל את ההופעה.

הוא בטח אמר שהוא יעשה הופעה ואז ביטל אותה כדי לעשות רעש תקשורתי, עכשיו בטח כל מני יפי נפש מטומטמים שלא שמעו עליו מקודם ילכו להופעות שלו.
כמו שאמרו כאן מקודם, הוא יכול ללכת להזדיין, ביחד עם כל האומנים האחרים שמחרימים אותנו.

חיים, שוב איבדת את היכולת לקרוא? לא אמרתי שהוא צריך את הכסף. אמרתי שאם הוא היה צריך את הכסף הוא היה בא.
וברור שהוא רוצה להרוויח, אחרת למה הוא עובד בכלל? נדפק לך השכל מקט1זיס. הוא לא עושה לאף אחד טובה.

לא, אמרת שהוא לא בא כי או שלא מכרו את הכרטיסים, או שפלח הקהל הערבי יותר חשוב לו.
ואני אמרתי שאמנים בסדר גודל שלו יכולים להרשות לעצמם לשים זין על הופעות בישראל רק כי מתחשק להם, או שהם צימחו פתאום עמוד שדרה. בטח שהוא לא עושה לאף אחד טובה, הוא גם לא צריך לעשות לאף אחד טובה.

לא, אמרת שהוא לא בא כי או שלא מכרו את הכרטיסים, או שפלח הקהל הערבי יותר חשוב לו.
ואני אמרתי שאמנים בסדר גודל שלו יכולים להרשות לעצמם לשים זין על הופעות בישראל רק כי מתחשק להם, או שהם צימחו פתאום עמוד שדרה. בטח שהוא לא עושה לאף אחד טובה, הוא גם לא צריך לעשות לאף אחד טובה.

אמרתי שזה ההימור שלי. ואני עדיין חושב ככה. למה שבן אדם בגיל שלו יצמיח פתאום עמוד שדרה? אלא אם כן יש מאחורי זה איזשהו רווח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית