הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החרמת ישראל!

הוא שונא את ישראל ושונא יהודים, או יותר נכון דופק יהודים כי הוא אמר שהוא יגיע, כולם קנו כרטיסים ופתאום "הוא לא בא", זה אומר זיינתי את היהודים, עשיתי להם בלאגן ודפקתי אותם בשנייה האחרונה, הרי ההשקפות הפולטיות שלו לא נולדו ביום אחד, הם היו שם עוד לפני שהוא החליט שהוא מגיע להופעה כאן.
וכן אני אומר להחרים אותו לא לממן הופעות שלו בישראל, תקשיב לו בבית למי אכפת, אבל אם היטלר היה זמר והיה עושה סימפנויות שאתה אוהב הייתה מקשיב לו? במה הוא שונה מהיטלר? ההבדל היחיד בינהם היה שלהיטלר היא את הכוח להביא את הפקודה, אם להומו הזה למעלה היה את הכוח להביא את הפקודה הוא היה עושה זאת גם כן.
לגבי הלהפסיק לממן הופעות עם זה אני מסכים, אבל כן, אם היטלר היה יוצר מוזיקה שהייתה מוצאת חן בעיני הייתי מקשיב. הייתי שונא את האדם אבל מקשיב למוזיקה. להקשיב בבית למוזיקה זה דבר אחד, לממן הופעות זה משהו אחר.

לא. תגובת "מי זה" בדיוק באה להצביע על זה שזה לא מעניין. לא אמרתי שהוא לא בא אז הוא אפס. אמרתי שהוא לא מעניין אותי, ואיתו ביחד כל האפסים עם ה"ערכים" וה"מוסר" שלהם שמחרימים אותנו.
אני עדיין לא מבין למה אתה קורא בורות? הבחור לא יודע מי זה אפוסטולוס גיאנופולוס. הוא פשוט תת רמה מבחינתי.

רק בריאות, אני סיימתי.

ברגע שתיארת קצת את תחילת שניאת היהודים, אתה לא יכול לבוא פתאום ולרשום 'למה שונאים את היהודים? סתם ככה'
השינאה לא באה כי יום אחד על הבוקר הם החליטו לשנוא יהודים.
כל אינדיבידואלי עם הסיבות שלו, אחד ייגיד שיהודים גנבים, השני ייגיד שקרנים והשלישי ייגיד רוצחים.

זה לא כל אחד מהסיבות שלו, זה כל פעם יש סיבה אחרת שלא קשורה לקודמת ולבאה, פעם אנחנו גנבים, פעם אנחנו שקרנים, ועכשיו אנחנו מתעללים בפלסטינאים. משום מה תמיד רוב העולם מאמין לזה ומתחיל לעשות נגדנו דברים, פעם זה היה פרעות ופגיעה פיזית, עכשיו זה הפגנות וחרם.

עכשיו כשאני חושב על זה טעיתי שאמרתי בגלל שזה סתם ככה, בטוח הייתה סיבה שהיא השורש לשינאה הזו, כנראה הכנסייה חפרה לאנשים בשכל שאנחנו חארות כי אנחנו לא נוצרים ושכנעו אותם לשנוא אותנו, אבל זה התחיל כבר כלכך מזמן שאנשים ששונאים אותנו עכשיו שונאים אותנו רק כי אנחנו יהודים.

חיים, שוב איבדת את היכולת לקרוא? לא אמרתי שהוא צריך את הכסף. אמרתי שאם הוא היה צריך את הכסף הוא היה בא.
וברור שהוא רוצה להרוויח, אחרת למה הוא עובד בכלל? נדפק לך השכל מקט1זיס. הוא לא עושה לאף אחד טובה.

עובד= מופיע בארץ?

ברור שיש כאן הון, הוא פשוט לא הון כלכלי (ישירות) כמו שהזכרת בהודעות שלך. הרי הוא כותב במפורש שהוא לא בא ממניעים פוליטיים.
אבל זה לא מה שמטריד, מה שמטריד זה שבמקום להסתכל על התופעה של אמנים מוערכים בעלי שם עולמי שמבטלים את הופעותיהם בישראל ולנסות לחשוב מה עומד מאחוריה, אנשים כאן מתלהמים כמו ילדים קטנים שכותבים טוקבקים ב-YNET, פותרים את זה ב"מי הוא בכלל" (=בורות), "שיילך להזדיין" / "שלא יעשה טובות" (=טיפשות), או ב"אנטישמיות!" (=בורות+טיפשות). אבל נכון שיותר קל ללכת עם פסיכולוגיית ההמונים של "אוי אוי אוי, כולם נגדנו, אנחנו בכלל לא אשמים, זה הערבים הבני זונות!", האלטרנטיבה מצריכה קצת יותר מחשבה.

חיים ישראל לא מיוחדת ביחס שלה למיעוטים, אני יכול למנות בקלות מדינות בהן היחס למיעוטים זהה או יותר גרוע, ולכן אני צריך לנסות להבין למה ישראל זוכה לכזה יחס.
המסקנה שלי נובעת משנאה אנטישמית ישנה וטובה.

וזה לא הופך את המעשים של ישראל ליותר או פחות מוסרים...

על הפרופגנדה שפותרת אותך מלחשוב על התופעה כשלעצמה על ידי זה שהיא מפמפמת אותך בתשובות מוכנות לכל "עלבון" שכזה. אפשר להבחין בה מיד לפי סוג התשובות: "מי הוא בכלל", "שלא יבוא, מי בכלל צריך אותו", "טוב, הוא אנטישמי", "ומה עם השטח X הכבוש, מר Y??", "אם הוא לא רוצה לבוא הוא אפס ואין צורך שאני אתייחס אליו". פרופגנדה אה-לה-סטלין.
תעשה ניסיון, תציב את אחת התשובות האלה במקום Z ותראה שזה תמיד עובד.

אלביס קוסטלו ביטל את הופעתו בארץ. Z.
קרלוס סנטנה ביטל הופעתו בארץ. Z.

יש גם גרסה מעט שונה של הפרופגנדה, ששמורה לאנשים שמופיעים בישראל וגם בשטחים (דוגמאות: פרופ' נועם חומסקי, דניאל ברנבוים). עליהם אי אפשר לומר "אם היה להם איכפת, הם היו הולכים להופיע מול הפלסטינאים", אז משנים קצת את התשובה המוכנה ל"עוכר ישראל", "מוסר כפול" או משהו בסגנון.

מה שהכי חשוב זה ש"כולם שונאים אותנו כי אנחנו חזקים/מוסריים/נבונים/יהודים/סתם ככה", ותחושת הנבחרות הגזעית שמביאה כמו תמיד לבדלנות. זה כמובן לא שמור רק לעם היהודי (הנבחר!), אלא לכל מדינה (נבחרת!) שדוגלת בבדלנות כמו סין, קוריאה הצפונית, אירן, איטליה של שנות ה-30, ספרד של שנות ה-30, גרמניה של שנות ה-30.
ואם בזמן מלה"ע 2 כולם רצחו יהודים, אנחנו היינו צריכים לחשוב "רגע, אולי משהו לא בסדר איתנו? למה כולם רוצחים אותנו?"

נועם חומסקי הוא חתיכת זיין שכל (וזה כולל את כל חבריו לשמאל הקיצוני).
אין שני צדדים לכל מטבע, זה לא משחק כדורגל, יש צודק ולא צודק, שקר ואמת.

אה, ועוד דבר, הוא עושה את זה בגלל לחץ של ארגונים שונאי ישראל, לא מאג'נדה פוליטית, אז די לאכול סרטים.

• פותח/ת השרשור
חח יפה דאוס, סוף סוף הודעה באמת מצחיקה לשם שינוי.
moo, לא יודע מה הוא סיפר לך, רק תזכיר לו שהסרטון של ה160 אצלי.אני באמת לא כל כך אוהב אותו, כמו שאמרתי יש לו רק 3 שירים,אבל זה במילא בכלל לא קשור לנושא האשכול.

נערך לאחרונה:
מה לעשות שזו דוגמא לעד כמה השנאה כלפי היהודים יכולה להגיע.

כנראה זה לא נובע משנאה, אלא ממעשים של היהודים.
לדוגמא אצלי במשפחה נהגו להשתלט על העולם בראש השנה, בפסח לשתות דם של ילדים נוצרים ובשבועות מנסים לצלוב את ישו מחדש.

חח יפה דאוס, סוף סוף הודעה באמת מצחיקה לשם שינוי.
moo, לא יודע מה הוא סיפר לך, רק תזכיר לו שהסרטון של ה160 אצלי.
אני באמת לא כל כך אוהב אותו, כמו שאמרתי יש לו רק 3 שירים,אבל זה במילא בכלל לא קשור לנושא האשכול.

צילמתם גם את ה 185 ל3 ?

הוא נהיה ס1ס

• פותח/ת השרשור
לא,הלכתי.יש בעיה שאין לי כבל אז אני צריך למצוא מישהו עם בלותות' להעביר לו את זה.
בריח, דווקא להחליף את הדוגמא בפרעות דיי הרוס לך את ההשוואה.

נערך לאחרונה:
כנראה זה לא נובע משנאה, אלא ממעשים של היהודים.
לדוגמא אצלי במשפחה נהגו להשתלט על העולם בראש השנה, בפסח לשתות דם של ילדים נוצרים ובשבועות מנסים לצלוב את ישו מחדש.
אחי, דם של נוצרים זה מאסההההההההההההההההההההההההההה

ולמה זה הורס לי תהשוואה?

האלביס אפילו לא כוס תה לו הזה מעניין לי ת'ביצים אני אפילו לא יודע מי זה
הנקודה היא שיקפצו כל ה"אמנים " האנטי יהודים האלה הם לא שווים כלום במיוחד המכוער הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית