נק' מוניטין:
3,331
- 3,222
- 2,324
מעניין, מה הטעם?האמת שהעלת בשבת קודש אז העדפתי לא להגיב : P - למרות שהלוג שלך מעניין ותמשיך לעדכן (אבל לא בשבת !)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מעניין, מה הטעם?האמת שהעלת בשבת קודש אז העדפתי לא להגיב : P - למרות שהלוג שלך מעניין ותמשיך לעדכן (אבל לא בשבת !)
מי קבע 20 בשבוע? אתה לא חייב 20...האמת שהעלת בשבת קודש אז העדפתי לא להגיב : P - למרות שהלוג שלך מעניין ותמשיך לעדכן (אבל לא בשבת !)
ואני מעדיף לא ליצור פער שיכול להזיק אני האמת שאלתי שבוע שעבר מה הנזק לכך אמרו שיכול ליצור בעיה רפואית של עומס לעומת שריר נגדי .
אני אבדוק איך לעשות תוכנית שהאימון גב ורגליים מקבלים אולי יחס אבל לא גונבים את ההצגה . זה שרירים גדולים שצריכים לקבל 20 סטים בשבוע , ניסיתי להוריד ל16 אבל עדיין זה מקשה אבדוק מה לעשות .
אתה חושב שכדאי לעשות תוכנית רק חזה כתפיים ידיים ?
לא. אבל אתה המתאמן.אתה חושב שכדאי לעשות תוכנית רק חזה כתפיים ידיים ?
אז איך זה שהורדת לי את המוטיבציה???מה הטעם שזה מעניין ? התרגילים והמשקלים לא בשמיים דבר שאני יכול ללמוד מימנו .
יש לוגים שאני מסתכל אבל לדוגמא שנלר עושה דד ליפט 230 קילו , או אלחננן מרים בנץ במשקל של בניין - כיף להסתכל , אפילו קצת מצחיק לראות לכמה כוח אנשים יכולים להגיע אבל בתכלס זה רחוק מימני ברמה שלא חושב שאגיע לשם אי פעם . לעומת זאת מקבילים עם 30 קילו נותן מוטיבציה 😛
מחפש הבעיה שרובם לא באמת בנויים להפרדה , אז הם רוצים להרוויח את האוכלוסיה הזאת בזה שנותנים להם שעתיים בערב מ9 - 11 נניח .אני חושב שהעצה הכי טובה שאפשר לתת לך זה למצוא חד''כ כשר כדי שתוכל לעבוד בצורה עיקבית
חי טוביש לי חדכ בבניין
בגדול אין בזה עבירה , אולי רק צריך לחכות בצאת שבת את משך הזמן שלוקח לכתוב את מה שכתבת .אז איך זה שהורדת לי את המוטיבציה???
ואגב, התכוונתי מה הטעם ללא להגיב כי עלה בשבת.😆
תודה על העצות אח יקר , מתמיד בזה בבנץ כנגד מוט , בנץ בדאמבל , מילטרי פרס ,חתירה במכונה, כפיפת מרפק, פשיטת מרפק.חי טוב
בכל מקרה תעשה מאמצים כדי להתאמן בעיקביות ובהתקדמות באותן התנועות והתרגילים
זה הרבה יותר חשוב מתכנית כזו או אחרת
אז תעבוד על עצמך.😆סתם משהו שהפריע לי בהרגשה (הבעיה אצלי כנראה) שאני נותן יד וחלק כאילו שמח על משהו שנעשה בשבת אז העדפתי שלא .
טוב כל פעם אני אומר זהו זה אימון אחרון בבנץ אבל נראלי הפעם באמת , נהנה מהאימון אבל מרגיש אחרי כל שריר מותש כאילו זה סוף אימון .
האימון היום היה ככה
2 *10 סטים של מתח לא אחיזה הפוכה ולא אחיזה רגילה , אחזתי שהפנים ידיים אחד מול השני
בנץ 3*8 - 30 קילו כל צד (פעם שעברה לא הצלחתי לסיים 3 סטים של 8 היום כן אבל בקושי)
דאמבלים בשיפוע 20 קילו כל יד - 3*10
כייבל קרוס פרפר למלמטה למעלה 21.25 קילו כל צד - 2*10
פולי עליון אחיזה צרה , 52 קילו 1*10
חתירה במכונה - 63.5 קילו 2*10 , 66 קילו 1*10 --- הרבה זמן הייתי תקוע הרגשתי טוב אני חושב שפעם הבאה אנסה לעלות ל2 סטים של 66 .
כתפיים
מילטרי פרס (הפעם התחלתי מזה ולא מהנפה לצדדים) - 14 קילו כל צד 3*8
הנפה לצדדים - 2*10 עם 8 קילו כל יד .
מרגיש מותש לחלוטין , הבנץ בעיקר גומר אותי מנסה לראות איך אני משלב את האימונים בצורה שאצליח להוציא את המקסימום מכל שריר ולא שעושה שריר ושעובר לשריר הבא אני בא כבר בלי כוח כמעט , אולי אחליף את הבנץ לבנץ במכונה ייעודית ואת הבנץ בשיפוע אעשה כנגד מוט ולא דאמבל , שוקל מה לעשות . עוד משהו שאני חושב עליו זה אולי לעלות ל15 חזרות , לכמה משקל לדעתכם לרדת אם כן ?
עצות יתקבלו בשמחה .
עד לאימון הבא כן , אבל מרגיש שזה פוגע לי בשאר הסטים אפילו של הגב ושלא נדבר על הכתפיים ... שבאמצע הסט אני מרגיש כאילו הן אומרות לי אבל מה אני עשיתי ? אם לא הובן עיין מסכת חגיגה : Pלמה שהשריר לא יהיה מותש? זה המטרה, אם אחרי בנץ של 3x8החזה שלך רענן אתה עושה משהו לא בסדר. השאלה אם אתה מצליח להתאושש עד לאימון הבא
שתושקע במה? והאם אותו דבר באמת נפגע בגלל האימונים?אם האימון מתיש אותך תפרוש
חבל על האנרגיה
בתורה ובמעשים טוביםשתושקע במה? והאם אותו דבר באמת נפגע בגלל האימונים?
בדיוק יצאתי משיעור.בתורה ובמעשים טובים
אשרייך ישראלבדיוק יצאתי משיעור.
*מהמנותקיםבדיוק יצאתי משיעור.
דווקא חשבתי לגדול עוד קצת ולהיכנס איתך לזירה או לבוא לעזור בפוטבול .. : Pאם האימון מתיש אותך תפרוש
חבל על האנרגיה
מתוקהוקא חשבתי לגדול עוד קצת ולהיכנס איתך לזירה או לבוא לעזור בפוטבול .. : P