הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג - כשר

ידעתי שתחזור בתשובה , יאללה תן לנו חידוש , מה היה?
נכנסתי לדקות האחרונות,
הוא אמר שאין באמת חומר בטלפון המציג טנק, זה הכול פיקסלים שיוצרים את הנראות,
ואלוהים הוא רמה גבוהה בהרבה...
יכול ליצור לא בתלת מימד, ב10 מימד.

אמר שהמדע אומר שחומר זה אנרגיה,
ואנחנו אנרגיה אלוהית. משהו כזה.

שאם נדבר אקטואליה הטילים שנשלחים זה מעשה ה'.

רציתי לשאול, אם כך, האם צריך להאשים את המחבלים או את אלוהים? אבל לא הרגיש לי לשאול בסוף.

• פותח/ת השרשור
רציתי לשאול, אם כך, האם צריך להאשים את המחבלים או את אלוהים? אבל לא הרגיש לי לשאול בסוף.
יש שאלה גדולה אם הקב"ה שולח את הגויים להכות בנו שנחזור בתשובה למה הוא מעניש ואתם ,
התשובה מורכבת אבל בגדול , ניתן משל , אבא כעס על בנו ושאל מי רוצה להכות את בני ? קם אחד שגם ככה שונא את בנו ואמר אני אעשה את זה בשמחה , הלך והכה את בנו למחרת שהאבא נרגע שומע שאותו אדם הכה את בנו וכעס עליו והעניש אותו על כך .

מה הכוונה , יש מכרז בשמיים מי רוצה ל"העניש" את עם ישראל , שר של עם רשע גם וקופץ על המציאה כביכול , אחריזה שעם ישראל עושה תשובה והקב"ה יורד זעמו הוא כביכול בגלל שעם ישראל עשה טובה "שוכח" בכלל שעשינו חטא והגיע לנו עונש , והוא מעניש את אותו עם .

אבל כמו שהגמרא אומרת בברכות שהמצרים טבעו בים ביקשו מלכי השרת לומר שירה , אמר להם הקב"ה מעשה ידי טובעים בים ואתם מבקשים לומר שירה ?

כולם ילדים של השם . לא שונאים אף אחד ולא רוצים שיהיה רע לאף אחד , רק לשונאי ישראל ואנשים שרוצים לפגוע בנו .ואת מי צריך להאשים ? אבל אשמים אנחנו - כמו שאומרים בתחנון . צריך לעשות תשובה , כל אחד מה שהוא יכול אם אדם קשה לו ההתחזקות בינו לבין הקב"ה כרגע, אז יתחזק בין אדם לחברו ובין איש לאישתו ובינו לבין הוריו , וכמובן על פי התורה לא על פי מה שהוא חושב שזה נחשב לכבד ולעזור .

• פותח/ת השרשור
ואנחנו המובחרים, כי תמיד יש ילד שאוהבים יותר מכולם.
אני יודע שזה קשה לשמיעה ולהבנה אבל כן אנחנו העם הנבחר.

אתה רוצה להיות ז"ל?

הייתי נכנס איתו לזירה עם יד קשורה גם.. העניין שיש עם זה בעיה הלכתית , כל המרים יד על חברו נקרא רשע ... יצא במזל הילד .. : P

• פותח/ת השרשור
דברים1 עדכן/ה את הלוג ״לוג - כשר״:

עדכון לוג: 20/05/21

אוקי התחלתי בערך ב8.4 בנץ כנגד מוט - היום 20.5 - בערך 6 שבועות עשיתי בלוק של בנץ - העלתי בסביבות ה20 קילו את הבנץ ל3*8 , הגעתי ל30 קילו כל צד .
עובר עכשיו לעבוד חזה בנפח יותר גבוהה, אולי אעשה כך גם בשרירים אחרים אם ארגיש שהגעתי לשיא ובא לי לרעננן . אתחיל ככה גם איזה 4-6 שבועות אראה איך מתקדם .
רוצה לתת דגש ליד קדמית ולהוריד אחוזי שומן - נראה איך יתקדם עצות לגבי יד קדמית יתקבלו בשמחה .

אז חזה
2*30 - שכיבות שמיכה

יד קדמית כפיפה 3*10 - 12.5 קילו כל יד . מיד אחרי זה 6 חזרות עם מוט W ש5 קילו כל צד

בנץ - 3*12 - אנסה לראות איך מרגיש אתחיל עם 15 קילו כלצד --- הרגיש קל חכיתי כמה שניות עם המוט סנטימטר לפני החזה להוסיף קושי , אימון הבא העלה משקל .
בנץ כנגד דאמבל בשיפוע חיובי - 20 קילו כל יד 3*10
מקבילים - 3*10

יד אחורית בכייבל קרוס - 3*10 52 קילו

יד קדמית פטישים - 3*10 - 12.5/10/12.5 קילו

רגליים אעשה בסופר סט מתי שארגיש שמוכן
פשיטת רגליים 4*10 - 54 קילו
כפיפת רלגיים 3*10 - 39 קילו/41 קילו/45 קילו .

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 23/05/21

פותח אימון על הבוקר אחרי תפילה ללא ארוחה רק שייק חלבון .

מתחיל 2*10 כתף אחורית בכייבל קרוס 9 קילו כל צד . שעשיתי 14 הרגשתי טכניקה לא טובה מיישר את היד ומערב יד אחורית

מתח 2*10 - אחרי המתח כאילו כואב לי במפתח הלב ובכל בית החזה , תרגיש שמתיש אותי בקטע לא מובן

כפיפת מרפקים במוט W (מרגיש חזק את האמות כנראה הם חלשות מדי) 7.5 קילו כל צד 3*10

פולי עליון רחב 1*10 - 49 קילו , צר - 1*10 - 54 קיו
חתירה במכונה - 1*10 - 61 קילו , 2*10 - 66 קילו

מילטרי פרס - 15 קילו כל צד - 3*8 --- זה הגיוני שזה חצי מהמשקל של הבנץ וזה קשה לי מאוד ?
הנפה לצדדים 8 קילו כל יד (הרגשתי כבר מותש היה לי קשה מאוד) - 2*10

יד אחורית בכייבל קרוס - 52 קילו - 3*10

תוך כדאי עשיתי רגליים בסופר סט מתי שיתאפשר לי
פשיטת רגליים - 59 קילו 3*10
כפיפת רגליים - 45 קילו 2*10

שמתי לב שרוב המשקלים שלי מתחילים להיות משקל גוף
בנץ 60 לא כולל המוט
חתירה 66 במכונה
פשיטת רגליים 59 (אני אעלה עוד)
רק הכתפיים זה 30 קילו לא כולל המוט --- זה אמור להיות ככה ?

שוקל בערך 67 .

קרא את שאר עדכון הלוג...

תתחיל מהתרגיל הכי קשה שיש לך באותו האימון
אין טעם להתחיל בכתף אחורית כשאתה רענן שמור את זה לסוף

• פותח/ת השרשור
תתחיל מהתרגיל הכי קשה שיש לך באותו האימון
אין טעם להתחיל בכתף אחורית כשאתה רענן שמור את זה לסוף
יש תרגילים שאני מתחיל איתם שהם בגדר לא קשים וכשאני מותש אני לא עושה אותם אז אני מתחיל איתם כחימום

זה או כפיפת ידיים / כתף אחורית / שכיבות שמיכה .
דרך אגב בכפיפת ידיים אני חושב שאני מערב יותר עוד גורמים ולא עובד חלק אז מנסה לאחרונה לעבוד כמה שיותר נקי מבחינת טכניקה , לא יודע עד כמה זה קריטי אבל לאחרונה נותן לזה דגש

• פותח/ת השרשור
לדעתי עדיף לא לעשות מלעשות ולפגוע בשאר התרגילים.
אחרי שעשיתי כתף אחורית והערת לי הפסקתי , עכשיו אחרי הפסקה החלטתי לעשות עוד פעם קצת שוב את המעיר , יש לך משהו נגד כתפיים אחוריות 😛 ?

סתם בגדול יש שרירים שאני עובד עליהם ואני מותש ברמה שאני לא יכול להמשיך את האימון עליהם , אז שמתי לב שאני מפצל לי את האימון בתוך האימון זה עוזר לי (בדרך כלל עושה את זה בגב ובכתפיים ), לדוגמא מתח (גב) עובר לשריר אחר (בפוסט רשמתי כפיפת ידיים אבל היה גם רגליים), אחריזה ממשיך פולי וחתירה .
כנ"ל כתפיים עושה תרגיל אחד , עובר לדברים אחרים ואז חוזר למילטרי והנפה לדוגמא .

אחרי שעשיתי כתף אחורית והערת לי הפסקתי , עכשיו אחרי הפסקה החלטתי לעשות עוד פעם קצת שוב את המעיר , יש לך משהו נגד כתפיים אחוריות 😛 ?
אגב, אין לי כלום נגד כתפיים אחוריות או התרגיל,
אני הערתי כנראה על סדר התרגילים..
וגם לא חייב להקשיב, וכל מקרה לגופו.

• פותח/ת השרשור
אולי המילה הערה גרמה לך לקחת את זה באופן שלילי לא התכוונתי לזה - סתם שמתי לב שזה משהו שאתה נותן עליו דגש , אני אבדוק את זה אם זה משפיע לי על ההתקדמות בתרגילים האחרים .

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 26/05/21

טוב אני צריך קצת לעשות סדר באימונים זה שהתפספס לי אימון וניסיתי להשלים עשה לי קצת באלגן , בכל מיקרה יש לי גם יותר מידי לחיצות , אשנה לחיצת דאמבל בשיפוע לפרפר בשיפוע , צריך עוד תרגיל לחזה מתלבט בין מקבילים (איך נותנים את הדגש לחזה ולא ליד אחורית?) או שכיבות שמיכה או פרפר בכייבל קרוס אבל בגובה הכתף שיהיה לחזה האמצעי.

האימון היום היה ככה
חימום
מתח 2*10
כתף אחורית בכייבל קרוס 9 קילו כל צד 2*10
גב תחתון 2*10

בנץ 17.5 קילו כל צד - 3*12 - העלתי מ8 ל12 חזרות , הבנץ היה לוקח לי חצי שעה עכשיו 5 דק' , אבל בסט האחרון הרגשתי את הכתפיים , אימון הבא אני אמור להגיע למצב של 480 קילו(בלי המוט) בסט במצטבר , שזה יוצא כמו הסט האחרון של 30 קילו כל צד כפול 8 שגם היה 480 ששם נתקעתי . נראה איך יהיה מבחינת הנפח.

בנץ שיפוע דאמבל 20 קילו כל צד - 3*10 (מאימון הבא כנראה פרפר חופשי)
בכייבל קרוס מלמטה למעלה 21.5 קילו כל צד - 2*10

פולי עליון עם מוט V (אחיזה צרה ידיים אחת מול השניה)
47 קילו *10
54 קילו * 10
חתירה במכונה 66 קילו - 3*10

הנפה לצדדים 8 קילו כל צד 2*10
מילטרי פרס 16 קילו כל צד - 3*8 --- ניהיה מאוד קשה .

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
יש 3 מוטות בחד"כ , אני פשוט עובד תמיד עם אותו מוט על אותם תרגילים , אני לא יודע כמה כל מוט שוקל ... לדעתי זה מינימום 8

• פותח/ת השרשור
בגדול,
אחיזה רחבה יותר, גוף נשען קדימה יותר.
איך מרגיש לשים מתח לפני כתף אחורית?
אוקי אנסה לגבי המקבילים .

ומתח זה סיוט עבורי , לא מוצא תרגיל לגב שאני יכול להנות מימנו , יש רק את החתירה במכונה .
חתירות בעמידה זה מקשה עליי העמידה ברגליים ויישור הגב שהוא נוטה קדימה (נניח מסור/בנט אובר) מתח ופולי עליון (אני גם לא מתקדם בו במשקל) מתישים אותי מאוד ,

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 27/05/21

מחר יום עמוס , מתכננן לי עכשיו את האימון למחר ככה יחסוך לי זמן (בתקווה שיצא לפועל )

חימום
2*30 - שכיבות שמיכה

יד קדמית כפיפה 3*10 עם 12.5 קילו סט אחד , 2 סטים עם 10 - רוצה לעבוד כמה שיותר נקי רק היד זזה .

בנץ - 3*12 - 20 כל צד (חוזר לנפח שאיתו הפסקתי ב3*8)
בנץ כנגד דאמבל בשיפוע חיובי - 20 קילו כל יד 3*12 (מנסה לעלות ב2 חזרות בכל סט)
מקבילים - 3*10

יד אחורית בכייבל קרוס - 3*10 54 קילו

יד קדמית פטישים - 2*10 - 10 קילו

רגליים אעשה בסופר סט מתי שארגיש שמוכן
פשיטת רגליים 4*10 - 55.25 קילו
כפיפת רלגיים 3*10 - 45 קילו .

נמצא בחיטוב לא מרגיש שיורד כלכך במשקל ולפעמים הבטן נפוחה דבר שעובר , לא יודע למה זה קורה , מה שכן מרגיש לי שקצת ירדתי באחוז שומן .

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 30/05/21

האימון שאמור להיות היום

חימום
כתף אחורית בכייבל קרוס 9 קילו כל צד 2*10
גב תחתון 2*10

כפיפת ידיים 3*10- אני חושב שאעשה עם מוט W , ש10 קילו כל צד

פולי עליון רחב - 49 קילו , 1*10
פולי עליון צר - 54 קילו 2*10
חתירה - 3*10 - 66 קילו

הנפה לצדדים 8 קילו כל יד - 2*10
מילטרי פרס - 16.25/16.5 קילו כל צד 3*8 (לא יודע אם אצליח נבדוק )

תוך כדאי אכניס רגליים בסופר סט מתי שאצא
פשיטת ירך - 3*10 - 59 קילו
כפיפת ירך - 2*10 - 45 קילו

אולי בקרוב אתן קצת עבודה גם על הבטן

קרא את שאר עדכון הלוג...
טוב התחלתי אימון , הספקתי גב תחתון , כתף אחורית , יד קדמית ארבע ראשי והנפה לצדדים 1 .
הגיעה מישהי נאלצתי להפסיק , אוכל משהו ואם יהיה זמן וחדכ נקי אז אמשיך עוד שעה אם לא אולי בערב אבדוק איך אעשה את זה , מאוד נהנה מהאימונים שלי ומההתקדמות אבל כנראה שאצטרך לחשוב איך לקצר את זה עוד יותר בשביל למנוע מינימום הפרעות .

נשאר לעשות
הנפה לצדדים 1
מילטרי פרס 3
כפיפת ירך 2
גב פולי עליון 3 , חתירה 3 .

אנסה לתקתק את כל זה בחצי שעה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית