עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא כל כך הבנתי את השאלהאז זהו,שאני לא כל כך יודע לאכול את התרגיל הזה.
הוא לשרשרת האחורית הוא להמסטריינג??
הנקודת מוצא שלו מהגובה ולא מהריצפה
ונעילת התנועה כמו הדדליפט הרגיל
תרגיל מוזר 😃
היכן היית ממקם אותו?לא כל כך הבנתי את השאלה
יותר התכוונתי שבשבועות מסויימים בתוכנית יש לך אפשרות לגוון בין הדדליפטים, אבל אני חושב שכשיש תאופציה לגוון אני אתן חיזוק בסטיף כדי שיהיה יותר נפח להאמסטרינג.היכן היית ממקם אותו?
היית שם דגש(יותר משקל) בדדליפט הרגיל
או בסטיף דדליפט? או אולי בכלל RDL
תודה רבה אחינו, יש לי עוד הרבה ללמוד בעצמי 😃מקצוען אמיתי , הבחור על סביבות ה65 קילו מרים משקלים מכובדים מתאמן נכון והכי חשוב מתכננן קדימה , שאפו יש הרבה מה ללמוד מימך
האמת שסתם גיוונתי, רציתי לראות את ההרגשה על הגוף, אז גם לא הגזמתי במשקל.לא יודע אם שינית בגללי אבל עכשיו ברור כן.
אחלה משקלים בעיקר למשקל גוף, לא כמוני תקוע על בנץ' מתחת ל70
יותר התכוונתי שבשבועות מסויימים בתוכנית יש לך אפשרות לגוון בין הדדליפטים, אבל אני חושב שכשיש תאופציה לגוון אני אתן חיזוק בסטיף כדי שיהיה יותר נפח להאמסטרינג.
לגבי משקלים, מאוד קשה לעשות משקלים של דד רגיל בסטיף, חחחח אם הייתי עושה 130 כנראה שהייתי משלשל.
תודה רבה אחינו, יש לי עוד הרבה ללמוד בעצמי 😃
האמת שסתם גיוונתי, רציתי לראות את ההרגשה על הגוף, אז גם לא הגזמתי במשקל.
בכל מקרה תעלה סרטון, אולי הטכניקה שלך צריכה חיזוק.
הטכניקה שלי סבבה דווקא בדקתי אותה הרבה פעמים, מניח שאני פשוט צריך סבלנות.
סבלנות זה חשוב, איך התוכנית?
יומיים כח יומיים נפח?קנדיטו עם היפרטרופיה
לאיומיים כח יומיים נפח?
סקוואט
התחלתי בחימום
אחרי זה 10RPX 97.5
לאחר מכן 95K
8 סטים של 3 דקה מנוחה, חלק רצחני אבל נהנתי, לדעתי צריך לבוא לזה במוד של רוצח, שום דבר לא מעניין באותן סטים.
סטיף דד 3X8 - 80K
פשיטה 3X12
כפיפה 3X12
תאומים 3X15
אימון מספק ומאוד מאתגר, נהנתי מכל רגע.
מאמין שיכלתי עוד, לא רציתי להגזים חושב שזה הספיקואוו.
סטיף עם 80
אמלה!
יצא לי להישאר עם החוגרה מהסקוואט האמת, אם לא הייתי עם החגורה, הייתי מרגיש ממשבמשקל כזה אתה מצליח לבודד/להרגיש רק את המסטרינג?
בעליה הזוקפים לא ״מתפוצצים״?
של קנדיטו, זה חלק מהתכנית 😃איזה תכנית אתה עושה? או שסתם התחשק לך לכלול ספיד וורק?
של קנדיטו, זה חלק מהתכנית 😃
כן, בפעם השניה ברציפות, אחרי זה PPL.אה אתה ב6 שבועות או משהו?