הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הלכתי לאיבוד..

mrplofer

משתמש מתחיל
168
2
נק' מוניטין:
-73
168
2
כול האמאמרים וזה אלכתי לאיבוד איתם בישביל נפח למתחויל מה אתם ממליצים ובישביל כוח למתחיל מה אתם ממליצים אחרי שאתה נגיד גומר איתם(אתה כבר לא מתחיל כנרא ניראלי)אז מה עכשוי איזה תוכנית ללכת מכול אחד מהדברים האלו וגם לא ראיתי שום סוג תוכנית לסיבולת או לכוח מיתפרץ אין משו השהי תוכנית מיוחדת לזה?

• פותח/ת השרשור
אכלת?

---------- התגובה התווספה ב 15:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:28 ----------

הלכתי*

---------- התגובה התווספה ב 16:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:27 ----------

חשבתי SS זה לניפוח
אני כל הזמן משתמש ב-SS לניפוח בלונים.

שום דבר לא ינפח אותך, אולי משאבה..
אם אתה רוצה לגדול ואתה מתחיל אז אני ממליץ על SS.
אם אתה רוצה להיות יותר חזק ואתה מתחיל אז אני גם ממליץ על SS.

• פותח/ת השרשור
הבה ונתחיל מההתחלה:
אתה מתחיל? מה משקלי העבודה שלך? מה המטרות שלך?
כן עם מישקולות,אממ בנתיים לא יודע אני בנתיים רוצה לחקור את הנושא ואז ללכת למכון כושר ,מסה >כוח>סיבולת>כול השאר

Trailblazer-SS-Exterior-10.JPG

לדעת רוב האנשים פה, הבסיס לפיתוח היכולת הגופנית שלך הוא כוח. אחת התוכניות הטובות ביותר לפיתוח כוח למתאמן המתחיל היא SS. כשתמצה אותה תוכל להמשיך לפתח את הכוח, להתאמן למטרת היפרטרופיה או לעבור להתאמן בלי חולצה.
אין טעם שתמשיך להתעמק בנושא, לשקול ובעיקר, לבזבז את זמנך. מצא חדר כושר שתוכל לבצע בו סקוואט, דדליפט, פרס, בנץ' פרס ואולי גם פאוור קלין ואתה מסודר.
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
לדעת רוב האנשים פה, הבסיס לפיתוח היכולת הגופנית שלך הוא כוח. אחת התוכניות הטובות ביותר לפיתוח כוח למתאמן המתחיל היא SS. כשתמצה אותה תוכל להמשיך לפתח את הכוח, להתאמן למטרת היפרטרופיה או לעבור להתאמן בלי חולצה.
אין טעם שתמשיך להתעמק בנושא, לשקול ובעיקר, לבזבז את זמנך. מצא חדר כושר שתוכל לבצע בו סקוואט, דדליפט, פרס, בנץ' פרס ואולי גם פאוור קלין ואתה מסודר.
בהצלחה!
חשבתי שSS זה למסה

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה יש לי עוד שאלה איזה תכניות מיוחדות יש לסיבולת ,כוח מיתפרץ(שמות)?
Smolov Squat Cycle

WS4SB

מה אתם אומרים התוכניות האלו מישהו יכול לפרט לי כצת יותר ?

נערך לאחרונה:
חחחחחחחח סמולוב, עזוב חבר, התוכנית בשבילך היא SS, בשביל כוח מתפרץ יש שם פאוורקלין שכדאי שתלמד אם אתה באמת מעוניין בלפתח אותו. תבין, מתאמן מתחיל, גם אם יש לו מטרה ספציפית, לדוגמא אחד שרוצה להיות מפתח גוף והוא מתחיל, לא צריך להתחיל להתאמן כמו מפתח גוף, הוא צריך לבחור תוכנית שמתאימה למתאמן מתחיל, תוכנית שבה הוא יתקדם בקצב הכי מהיר. מתאמנים מתחילים משתפרים מהר מאוד, כדי לאפשר למתאמן המתחיל להתקדם בקצב שבו הוא יכול ואמור להתקדם נדרשת תוכנית בסיסית עם מעט תרגילים שיפעילו את כל הגוף, ככה יוצא שהתקדמות בתרגיל אחד מפתחת הרבה שרירים ומייעלת את פעילות מערכת העצבים והשרירים, וכמובן שהרבה יותר קל להתקדם מהר במספר מצומצם של תרגילים. כל מה שתיארתי מיושם בSS, אז בחייאת עזוב אותך משטויות, תקרא, תלמד את התרגילים וסע 😃

אוקיי תודה יש לי עוד שאלה איזה תכניות מיוחדות יש לסיבולת ,כוח מיתפרץ(שמות)?
Smolov Squat Cycle

WS4SB

מה אתם אומרים התוכניות האלו מישהו יכול לפרט לי כצת יותר ?

למה אתה שואל? עניין כללי או כי אתה רוצה לעשות אותן?

סמולוב לא בשבילך, זה למתאמנים מתקדמים כמו רן, אלכס ועודד (מתנצל מראש אם השמטתי מישהו).

WS4SB תהיה מורכבת מדי בשבילך; לדעתי, SS פשוטה הרבה יותר וקלה יותר ליישום.

בשביל כוח מתפרץ יש לך פאוור קלין ב- SS.

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחח סמולוב, עזוב חבר, התוכנית בשבילך היא SS, בשביל כוח מתפרץ יש שם פאוורקלין שכדאי שתלמד אם אתה באמת מעוניין בלפתח אותו. תבין, מתאמן מתחיל, גם אם יש לו מטרה ספציפית, לדוגמא אחד שרוצה להיות מפתח גוף והוא מתחיל, לא צריך להתחיל להתאמן כמו מפתח גוף, הוא צריך לבחור תוכנית שמתאימה למתאמן מתחיל, תוכנית שבה הוא יתקדם בקצב הכי מהיר. מתאמנים מתחילים משתפרים מהר מאוד, כדי לאפשר למתאמן המתחיל להתקדם בקצב שבו הוא יכול ואמור להתקדם נדרשת תוכנית בסיסית עם מעט תרגילים שיפעילו את כל הגוף, ככה יוצא שהתקדמות בתרגיל אחד מפתחת הרבה שרירים ומייעלת את פעילות מערכת העצבים והשרירים, וכמובן שהרבה יותר קל להתקדם מהר במספר מצומצם של תרגילים. כל מה שתיארתי מיושם בSS, אז בחייאת עזוב אותך משטויות, תקרא, תלמד את התרגילים וסע 😃
זה ברור אבל עדיין אני רוצה להכיר את כול הדברים להקיף את הנושא לדעת את תוכניות מיתקדמות ותכניות האחרות בישביל ידע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית