יש לי כזה בחדכ לאחרונה גיליתי אחלה מוט מה שכן מרוב שהוא מחוספס הידיים נראות כאילו משאית דרסה אותךאגב מה זה המוט הזה(מתכון ונמתח כמו מרגרינה)
מעולם לא ראיתי כזה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי כזה בחדכ לאחרונה גיליתי אחלה מוט מה שכן מרוב שהוא מחוספס הידיים נראות כאילו משאית דרסה אותךאגב מה זה המוט הזה(מתכון ונמתח כמו מרגרינה)
מעולם לא ראיתי כזה
איפה אתה מתאמן שיש לכם טקסס במכון?יש לי כזה בחדכ לאחרונה גיליתי אחלה מוט מה שכן מרוב שהוא מחוספס הידיים נראות כאילו משאית דרסה אותך
זה נחשב לעלית המוטות?איפה אתה מתאמן שיש לכם טקסס במכון?
זה לא מוט שקונים בארץ ומכונים בפרט נגיד כבהזה נחשב לעלית המוטות?
מוט בקוטר 27ממ וארוך מהרגיל וזה מאפשר יותר כיפוףנו.
רק בשביל זה שווה להיות בפורום
למדתי היום עוד משו חדש
*היחודיות שלו,שהוא ״רך״ כזה?
הוא מוט של נטו תחריות?
אני גם הופתעתי ככה ..איפה אתה מתאמן שיש לכם טקסס במכון?
מרשים.
עדיין על הפרונט ראק, פשוט איבדתי מתח כי הברייס היה פח. עשיתי 2 סטים חימום ודיי התאבדתי על זהמרשים.
די הופתעתי כמה רחב אתה עומד, לי מאוד לא נוח לבצע פרונט סקוואט כזה רחב.
ותגיד, אין לך עומס על המפרק של היד?
נשענת די קדימה, הידיים שלך שמרו מהמוט ליפול, זה נראה הרבה עומס.
אולי מתאים לך גם סומו דדליפט:up:עדיין על הפרונט ראק, פשוט איבדתי מתח כי הברייס היה פח. עשיתי 2 סטים חימום ודיי התאבדתי על זה
ובלי קשר מאוד נוח לי סקואט רחב, ניסיתי צר ופשוט יש לי כאבי אגן מזה
Cool story broאולי מתאים לך גם סומו דדליפט:up:
רגליים ארוכות + נוחות בעמידה רחבה + הוק גריפ + גב מתעגל + משתמש במוט דדליפט = סומו דדליפט.Cool story bro
חשבת להיות מאמן powerlifting?😛
רגליים ארוכות + נוחות בעמידה רחבה + הוק גריפ + גב מתעגל + משתמש במוט דדליפט = סומו דדליפט.
אלא אם כן אתה מתכנן להגיע למשקל גוף יותר גבוה, נראה שאולי הסומו יהיה עדיף לך.
אבל מצד שני, לדדליפט קונבנציונלי יש הרבה יותר קריאובר לתרגילים אחרים, וההתקדמות איתו יותר יציבה כי זה הרבה יותר כוח מטכניקה לעומת הסומו.
חזק בכללי. ראיתי יותר מדי פוארליפטרים שברגע שמוציאים אותם מאזור הנוחות שלהם שזה הרמות היסוד בטכניקה "מושלמת", פתאום הופכים למוגבלים שברירים למרות שיש להם את הכוח להרבה יותר .מה המטרה שלך באמת מסקרן אותי הצצתי לך ביוטיוב ואתה עושה גם דברים של סטרונגמן
יש תחרויות סטרונגמן בארץ?חזק בכללי. ראיתי יותר מדי פוארליפטרים שברגע שמוציאים אותם מאזור הנוחות שלהם שזה הרמות היסוד בטכניקה "מושלמת", פתאום הופכים למוגבלים שברירים למרות שיש להם את הכוח להרבה יותר .
טווח קצר זה להתחרות ולבנות בסיס כוח . משם חוזר לאימוני סטרונגמן שלי ככל הנראה
כרגע איןיש תחרויות סטרונגמן בארץ?
עם קטגוריות משקל וכל זה?
תזמין אותי לתחרות.כרגע אין
כרגע...
תזמין אותי לתחרות.
מיד אחרי תפנק את הקהל בקרב איגרוף בין שני המנצחים, כמנהג סטרוגמן.
מקסימום נביא מישהו מתחום ההורדת ידיים לקרב, כי למה לא.
האמת שממש מעניין אותי איך פאוורליפטר יתמודד עם סטרונגמן. מעניין אותי כמה זה משפיע אחד על השני (כי ברור שזה משפיע)תזמין אותי לתחרות.