- פותח/ת השרשור
תודה.Training Maximum (weight). יעני בתחילת הבלוק אתה בוחר משקל מסוים ואז האחוזים הם נגזרת מהמשקל הזה. זה לא בהכרח יותר טוב מלהעלות אחוזים מהמשקל האחרון, זה פשוט מה שחשבתי עליו כשאמרת שאתה מעלה 3% כל שבוע.
החכמתי עוד טיפה 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה.Training Maximum (weight). יעני בתחילת הבלוק אתה בוחר משקל מסוים ואז האחוזים הם נגזרת מהמשקל הזה. זה לא בהכרח יותר טוב מלהעלות אחוזים מהמשקל האחרון, זה פשוט מה שחשבתי עליו כשאמרת שאתה מעלה 3% כל שבוע.
בנץ :
70x8x5
בנץ צר:
65x3x20
סגר בלי להגיד שאנחנו בסגר!
דדליפט
115x3x3
סקוואט
90x3x5
קודם כל המון בזכותך ואלחנןבקרוב 3 פלטות דדליפט
בנץ :
115x2x2
105x5x3
בנץ צר:
85x3x10
עד לכאן תודה לאל.
מכאן מתחיל הח׳רקשה
דדליפט
100x5x5
סקוואט
90x3x5
5x5 מצריך משאף 😃
כמו ריצה על הר
מה יהיה שהמשקל יהיה כבד
משתדל להזדרז.אם קשה לך אירובית אז תנוח יותר. זה אחד היתרונות הגדולים בלהתאמן לבד, אין אחריך תור ואתה יכול לקחת את הזמן.
תודה רבה שככה אתה קורא למשקלים האלה:sweatingbullets:משתדל להזדרז.
אחרי הכל זה משקל ממש בדיחה
גם בכבדים אני לא מתפזר יתר על המידה.תודה רבה שככה אתה קורא למשקלים האלה:sweatingbullets:
אבל זכור לי שגם בעבר היית מגביל את עצמך בזמנים, גם בסטים כבדים. אם אתה יכול קח את הזמן. מקסימום בין הסטים תעשה דברים אחרים כמו לשטוף כלים, לקרוא אימיילים וכו'.
אם תשאל אלחנן הוא יגיד לך לשים 8 דקות על השעון וזה המינימום שלך לכבדים. @עמיחי כץ סיפר לי אפילו שבין הסטים הכבדים שלו הוא צופה בנטפליקס.3-5-7 דק
ברור חח לא באמת נעלבתי. בינתיים אני שואף להגיע למשקלים שלך:79nb:ובאשר למשקלים 😃 הכל יחסי ובעניי המתבונן..
100 קל לי ונניח כבד לך
125 כבד לי ולאלחנן זה קלי קלות
בנץ :
80x5x8
בנץ צר:
70x3x10
זו הצורה היחידה שאני הכרתי, ואני זוכר שחסר הסתכל עליי מתאמן במרתף עם הציוד הזה ושאל אותי "איך אתה עושה את זה?"ואצלי זה המון המון צלחות לא אולימפיות
*מתאמן בבית
חד משמעית. ברגע שאתה מתאמן עם ציוד חרא, אילתורים, גשם וזה, אתה יודע להילחם על האימונים (ובכלל) הרבה יותר. מצד שני עכשיו כשאני בחדר כושר אני מתלונן על זה שאין בו פאוורבר, ג'ק וכו, אז אפשר לומר שנהייתי מפונק:lol:זו הצורה היחידה שאני הכרתי, ואני זוכר שחסר הסתכל עליי מתאמן במרתף עם הציוד הזה ושאל אותי "איך אתה עושה את זה?"
היום שאני מתאמן במכון, אני מבין למה הוא התכוון, אבל לא בדיוק, כי פיתחתי סוג מנטליות שלו אולי אין. ומי יודע כמה זה תרם לי לאימונים הקשים שאני עושה היום במכון.
מחזק!זו הצורה היחידה שאני הכרתי, ואני זוכר שחסר הסתכל עליי מתאמן במרתף עם הציוד הזה ושאל אותי "איך אתה עושה את זה?"
היום שאני מתאמן במכון, אני מבין למה הוא התכוון, אבל לא בדיוק, כי פיתחתי סוג מנטליות שלו אולי אין. ומי יודע כמה זה תרם לי לאימונים הקשים שאני עושה היום במכון.
דדליפט
120x3x3
סקוואט
90x3x5
*איך קוראים למערכת ניווט של רועה צאן?
גי פי עז
ועכשיו לטיפה המרה 😃
איזה מנחוס זה הבנץ 120 שהיה צריך להיות היום!
נפלתי למשכב עם שפעת!
הלך האימונים של היום ומחר(לפחות)