הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כח בכח [הוסר]

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
Training Maximum (weight). יעני בתחילת הבלוק אתה בוחר משקל מסוים ואז האחוזים הם נגזרת מהמשקל הזה. זה לא בהכרח יותר טוב מלהעלות אחוזים מהמשקל האחרון, זה פשוט מה שחשבתי עליו כשאמרת שאתה מעלה 3% כל שבוע.
תודה.
החכמתי עוד טיפה 😃

• אהבתי
Reactions: OYP
אם קשה לך אירובית אז תנוח יותר. זה אחד היתרונות הגדולים בלהתאמן לבד, אין אחריך תור ואתה יכול לקחת את הזמן.

אם קשה לך אירובית אז תנוח יותר. זה אחד היתרונות הגדולים בלהתאמן לבד, אין אחריך תור ואתה יכול לקחת את הזמן.
משתדל להזדרז.
אחרי הכל זה משקל ממש בדיחה

• אהבתי
משתדל להזדרז.
אחרי הכל זה משקל ממש בדיחה
תודה רבה שככה אתה קורא למשקלים האלה:sweatingbullets:
אבל זכור לי שגם בעבר היית מגביל את עצמך בזמנים, גם בסטים כבדים. אם אתה יכול קח את הזמן. מקסימום בין הסטים תעשה דברים אחרים כמו לשטוף כלים, לקרוא אימיילים וכו'.

תודה רבה שככה אתה קורא למשקלים האלה:sweatingbullets:
אבל זכור לי שגם בעבר היית מגביל את עצמך בזמנים, גם בסטים כבדים. אם אתה יכול קח את הזמן. מקסימום בין הסטים תעשה דברים אחרים כמו לשטוף כלים, לקרוא אימיילים וכו'.
גם בכבדים אני לא מתפזר יתר על המידה.
3-5-7 דק
ובאשר למשקלים 😃 הכל יחסי ובעניי המתבונן..
100 קל לי ונניח כבד לך
125 כבד לי ולאלחנן זה קלי קלות

• אהבתי
אם תשאל אלחנן הוא יגיד לך לשים 8 דקות על השעון וזה המינימום שלך לכבדים. @עמיחי כץ סיפר לי אפילו שבין הסטים הכבדים שלו הוא צופה בנטפליקס.
לגביי הסטים של הנפח זה תלוי, יש שיגידו לנוח כמה שצריך ויש שיגידו לשים זמן.
ובאשר למשקלים 😃 הכל יחסי ובעניי המתבונן..
100 קל לי ונניח כבד לך
125 כבד לי ולאלחנן זה קלי קלות
ברור חח לא באמת נעלבתי. בינתיים אני שואף להגיע למשקלים שלך:79nb:

זה תאכלס 15 דק עד ש קריאטין חוזר לנורמה או משהו כזה שמעתי אז אפשר לנוח כשעושים כח בכח 😉

ואצלי זה המון המון צלחות לא אולימפיות
*מתאמן בבית
זו הצורה היחידה שאני הכרתי, ואני זוכר שחסר הסתכל עליי מתאמן במרתף עם הציוד הזה ושאל אותי "איך אתה עושה את זה?"
היום שאני מתאמן במכון, אני מבין למה הוא התכוון, אבל לא בדיוק, כי פיתחתי סוג מנטליות שלו אולי אין. ומי יודע כמה זה תרם לי לאימונים הקשים שאני עושה היום במכון.

זו הצורה היחידה שאני הכרתי, ואני זוכר שחסר הסתכל עליי מתאמן במרתף עם הציוד הזה ושאל אותי "איך אתה עושה את זה?"
היום שאני מתאמן במכון, אני מבין למה הוא התכוון, אבל לא בדיוק, כי פיתחתי סוג מנטליות שלו אולי אין. ומי יודע כמה זה תרם לי לאימונים הקשים שאני עושה היום במכון.
חד משמעית. ברגע שאתה מתאמן עם ציוד חרא, אילתורים, גשם וזה, אתה יודע להילחם על האימונים (ובכלל) הרבה יותר. מצד שני עכשיו כשאני בחדר כושר אני מתלונן על זה שאין בו פאוורבר, ג'ק וכו, אז אפשר לומר שנהייתי מפונק:lol:

מחזק!
יש לי משמעת ברזל(תרתי משמע)
ואני אוהב את הצינוק שלי
מאידך יש לי פחד רצח מחדר כושר
אבל אצטרך להגיע(הבטחתי סרטונים)

*המזל הוא שמשקל הוא משקל,לא חשוב אם בצינוק או בגולד גים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית