הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כח בכח [הוסר]

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
ברגע שזה הופך להיות משקל העבודה 'הרגיל' שלך זה יתיש אותך בדיוק כמו ש100-120 מתיש אותך היום.
אני מבין מה שאתה אומר.
אבל נראה לי ש5x5,שואב מגה מאגרי אנרגיה!
במיוחד במשקלים כבדים(גם אם זה משקלי עבודה של המתאמן)

למה הבנץ פוגע לך ביום של דדליפט וסקואט ?

למה הבנץ פוגע לך ביום של דדליפט וסקואט ?
זה מה שגם אני מברר..
מרפרוף קצר ביוטיוב,אני חושש שאני מפעיל את הגב יתר על המידה(כלומר בכיווץ/לאטס בואכה שכמות)

זה מה שגם אני מברר..
מרפרוף קצר ביוטיוב,אני חושש שאני מפעיל את הגב יתר על המידה(כלומר בכיווץ/לאטס בואכה שכמות)
בטכניקה נכונה אתה אמור להפעיל את הגב חזק, לפחות בטכניקה של פאוורליפטינג שהמטרה זה להרים כמה שיותר משקל ולא לעבוד דווקא על החזה, יד אחורית וכתף קדמית.
בכל מקרה יכול להיות גם שאתה בכללי מתעייף בבנץ ברמה שבדדליפט יום אחרי אתה עדיין מותש ממנו, לא רק בקשר לשרירים, אלא התשה כללית של הגוף.

בטכניקה נכונה אתה אמור להפעיל את הגב חזק, לפחות בטכניקה של פאוורליפטינג שהמטרה זה להרים כמה שיותר משקל ולא לעבוד דווקא על החזה, יד אחורית וכתף קדמית.
בכל מקרה יכול להיות גם שאתה בכללי מתעייף בבנץ ברמה שבדדליפט יום אחרי אתה עדיין מותש ממנו, לא רק בקשר לשרירים, אלא התשה כללית של הגוף.
בדיוק.
אלה שתי הסיבות העיקריות..
אלחנן הציע ללכת על בלוק 8x5 עם עליה של 3% כל שבוע.
בלי נדר אתחיל ביום ראשון
יש לי תמיד את הבעיה סביב המשקל הזה 120-125
ולא עוקף אותו.

• אהבתי
Reactions: OYP
בהצלחה, רק קח בחשבון שהצעתי לך 8×5, ולא 8×3.

תודה רבה אלחנן.
בהחלט! שמונה סטים כפול חמש חזרות.
בהצלחה, רק קח בחשבון שהצעתי לך 8×5, ולא 8×3.
ה8x3 היום,הוא יום התאוששות אחרון לתוכנית שעשיתי.
מיום ראשון ב״ה 8x5

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית