לא, הפאמפים הכי מפחידים בחיים שלי היו שנכנסתי לאימון במצב ירוקאני היחיד שמעשן דקה לפני שנכנס לאימון? 🥷
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא, הפאמפים הכי מפחידים בחיים שלי היו שנכנסתי לאימון במצב ירוקאני היחיד שמעשן דקה לפני שנכנס לאימון? 🥷
אז זה הסוד שלך 😲אני היחיד שמעשן דקה לפני שנכנס לאימון? 🥷
אז זה הסוד שלך 😲
עכשיו כל מי שקורא את זה יתחיל לעשן לפני אימון 😆
כמה אתה שותה בערך? מה שותה, בירה או דברים חזקים יותר? כל יום זה אומר לאורך היום או בערב אחרי העבודה/אחרי שהבית שקט וזה?לי יש בעיית שתיה(לא בקבוק ביום)
אבל חייב לשתות כל יום
זו גם סוג של התמכרות ועוד מהסוג שפוגעת
אני נלחם בשיניים לא להפריז
להפסיק זה בלתי ניתן
לפי דעתי להפסיק ״בבום״ יגרור תופעות רבות
אולי עדיף להמעיט לאט לאט
אבל זו דעתי,אני לא רופא ולא פסיכיאטר
כמה אתה שותה בערך? מה שותה, בירה או דברים חזקים יותר? כל יום זה אומר לאורך היום או בערב אחרי העבודה/אחרי שהבית שקט וזה?
לדעתי דווקא אם אתה מרגיש שזה מפריע לך אז להפסיק בבת אחת, לפחות לזמן מסויים שתצא מהמצב שאתה חייב כל יום ותוכל לשתות לפעמים. אבל גם, זו רק דעתי ואין לי שום נסיון עם מצב כזה באלכוהול.
יש לי קו אדום,רק לאחר האימון.כמה אתה שותה בערך? מה שותה, בירה או דברים חזקים יותר? כל יום זה אומר לאורך היום או בערב אחרי העבודה/אחרי שהבית שקט וזה?
לדעתי דווקא אם אתה מרגיש שזה מפריע לך אז להפסיק בבת אחת, לפחות לזמן מסויים שתצא מהמצב שאתה חייב כל יום ותוכל לשתות לפעמים. אבל גם, זו רק דעתי ואין לי שום נסיון עם מצב כזה באלכוהול.
זה הדעה הרווחת בעיקר אצל צעירים, "מה וויז קאליפה/דן בילזריאן מעשן כל היום ואני לא רואה אותו סובל"לא תגובה קשורה , אבל הייתי בטוחה עד עכשיו שלקנאביס אין תופעות לוואי שיכולות לגרום לנזקים שכפי שאתם אומרים נשמעים גם רציניים למדיי . לא מבינה עדיין למה המון מתעקשים שזה יהיה סם חוקי ..
מדהיםאירובי ארוך בעצימות גבוהה יגרום לך להרגיש בן אדם חדש, יפתח לך את התיאבון, יעזור לך לישון בלילה, וישפר לך את המצב רוח.
אני הפסקתי אחרי יותר מ-6 שנים של שימוש יום יומי גם עם סיגריות וגם עם קנאביס. מה שהחזיק אותי זה ללכת כל יום לחדר כושר לשעה וחצי של הליכה מהירה בהליכון עם עלייה גבוהה. אחרי חודש דברים יהיו רגועים יותר, אחרי חודשיים לא יהיו לך תסמינים בכלל.
ספורט יכול מבחינה תיאורטית לסייע.
שכן - קנאביס פועל מבחינה פסיכו-אקטיבית על רצפטור CB1. הוא מפעיל אותו כאגוניסט חלקי, משתמשים כבדים חווים משוב שלילי של הרצפטור הזה (ולכן ה"סטלה" שלהם כבר לא כמו פעם).
הגוף שלנו גם מייצר חומר שיש לו אינטראקציה עם CB1, שם החומר הוא אננדמיד והוא מוגדר כ"מולקולת" האושר שמשמשת כ-reward להכל בערך, החל מסקס, לאוכל, לשינה - והיא מופקת מחומצות שומן אומגה 6. אצל צרכני קנאביס בעקבות המשוב השלילי, הרצפטור בקושי מגיב לאננדמיד, אלא רק ל-THC (החומר הפעיל בקנאביס). זה למה מי שמפסיק לעשן קנאביס אחרי הרבה זמן מוצא את עצמו בלי תיאבון, בלי יכולת לישון, ועוד - הייצור הטבעי של האננדמיד נפגע, האננדמיד כבר בקושי משפיע גם כשהוא נוכח בגלל המשוב השלילי, ואת התחליף שלו - THC, אתה כבר לא צורך.
הנה הקאץ' - אירובי ארוך, ע"פ מחקרים רבים - מעלה את כמות האננדמיד באופן משמעותי, ויותר מזה - גורם למשוב חיובי של רצפטור CB1 בחלקים מסוימים (וחשובים!) במוח.
בקיצור, לך תרוץ. ולמרות שאין לך תיאבון, תקפיד לאכול הרבה, עם דגש על שומן. תוך מספר ימים כבר יהיה יותר טוב, ואחרי חודש תרגיש הרבה יותר טוב.
אני מודע לחוסר תיאבון הנוראי שאתה כנראה חווה, אבל לא לאכול רק יזיק. תדחוף בכוח אוכל, בדגש על אוכל שומני.
נקודות נוספות - שווה לתסף באומגה 3 אם אתה לא מתסף עדיין, ישמע מפתיע, אבל האינטראקציות של אומגה 3 עם המערכת האנדו-קנאבינואידית הם מורכבות ונראות באופן כולל כ"שומרות" על כשירות המוח שלך מהבחינה הזו, כשחלק נרחב מהמטבוליטים של אומגה 3 הם בעלי זיקה לרצפטור CB1 ו-CB2.
בנוסף, forskolin עשוי לעזור לחלק מסויים מתופעות לוואי פיזיות הקשורות ל-cAMP.
אקמול - אפשר לקחת במינון סביר והוא יעזור - ההנחה היא שההשפעות מורידות החום של אקמול הם דרך עיכוב האנזים FAAH שאחראי על פירוק אננדמיד ואנדו-קנאבינואידים נוספים. - משמע - לקיחת אקמול עשוייה באופן די ישיר לגרום לך להרגיש יותר טוב עם ההפסקה.
לגבי עניין השינה - שום דבר לא באמת יעזור לך בימים הראשונים מלבד תרופות, אני כן ממליץ להשתמש בתרופות OTC מבוססות אנטי-הסטמין על מנת לישון כמו שצריך. שכן - אלו תרופות לא ממכרות, והם יפילו אותך לישון כמו שצריך.
תמנע מכל סוג של תרופה לשינה שאפשר לפתח בה תלות כמו אמביאן. כמו שאמרתי שינה זה מסוג הדברים שלא ישתפרו כל כך מהר (יקח לפחות חודש עד שתשן באופן טבעי כמו שצריך), אז תרופות זה מפלט מפתה אך יכול להפיל אותך להתמכרות קשה הרבה יותר. תדבוק באנטי-הסטמין למינהם. וגם זה לא כל יום.
זה הדעה הרווחת בעיקר אצל צעירים, "מה וויז קאליפה/דן בילזריאן מעשן כל היום ואני לא רואה אותו סובל"
הבעיה בוויד מתחילה אצל אנשים שיש להם נטייה להתמכר ומנטליות חלשה
חלק מהאנשים יכולים לעשן גם 5 גרם ביום ולתפקד בצורה מושלמת, רובם פשוט לא צריכים לתפקד (מסודרים כלכלית וחיים בלי דאגות ולא צריכים להיות פרדוקטיבים יותר מידי)
בראייה רחבה וויד לא גורם ישיר לבעיות רפואיות כלשהם לכן בטח שהוא צריך להיות חוקי וכל שאר החולרע כמו סיגריות ואלכוהול לא
פשוט הוא לא כל כך נחמד כמו שחושבים, לפחות לא לכולם
הדעה שלי שהכל צריך להיות חוקי גם סמים קשים כמו הרואין וכו', הוצאה של משהו מחוץ לחוק גורמת לאפקט ההפוך עובדתיתכן ציפיתי לתגובות של למה סיגריות ואלכוהול כן ווויד לא . מסכימה שגם סיגריות ואלכוהול זה על הפנים , אבל זה לא נותן לגיטימציה להכניס את זה גם לחוק לפחות ככה לדעתי .. לגבי תופעות לוואי ונזק רפואי אין לי מושג , אבל מאמינה שיש כאלה אם מאבדים שליטה על המינון.. בכל מקרה ככה או ככה זה לא בעיה היום להשיג את הסם הזה בקלות אז ככה שאם זה חוקי או לא זה לא כזה משנה .
+ הזרמת הרווחים מהמכירה של זה למשפחות פשע וכו'הוצאה של משהו מחוץ לחוק גורמת לאפקט ההפוך עובדתית
במקרה הטוב משפחות פשע במקרה הרע ארגוני טרור+ הזרמת הרווחים מהמכירה של זה למשפחות פשע וכו'
לא סגור על הסטטיסטיקה המדויקת אבל זוכר במעורפל מהצבא שחיזבאללה וגם ארגונים נחמדים נוספים מדרום אחראיים על 30-40 אחוז מאספקת הסמים בארץ, קלים וקשים כאחדבמקרה הטוב משפחות פשע במקרה הרע ארגוני טרור
רק בגלל הקלוריות? כמה כבר קלוריות יש בכוסית, זה לא די זניח?אני חייב לציין שאם לא עניין הקלוריות, במקום לעשן 2 פייסלים מידי לילה הייתי מעדיף כוסית או שתיים של ויסקי
זה בגלל שלא דיברת עם מכורים והמשפחות שלהם.הדעה שלי שהכל צריך להיות חוקי גם סמים קשים כמו הרואין וכו', הוצאה של משהו מחוץ לחוק גורמת לאפקט ההפוך עובדתית
רק אדם שממש לא מכיר איך התמכרות עובדת יכול לטעון כך.ומנטליות חלשה
ספר לי עוד על איך הוצאה של החומר מחוץ לחוק מנעה מהם להשתמש בו, ואיך ענישה ע"פ חוק על השימוש בו עזרה להםזה בגלל שלא דיברת עם מכורים והמשפחות שלהם
בסדררק אדם שממש לא מכיר איך התמכרות עובדת יכול לטעון כך.
מעניין אותי גם:זה בגלל שלא דיברת עם מכורים והמשפחות שלהם.
איך הוצאה של החומר מחוץ לחוק מנעה מהם להשתמש