הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הכי חזק

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-30/6/22
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
OYP עדכן/ה את הלוג ״הכי חזק״:

עדכון לוג: 02/11/21

אחרי יום ארוך, באתי גמור.

סקוואט 87.5 3×5 בקושי עלה, הריסט מאכזב ממש. כשקשה לי אני עושה תנועה של גוד מורנינג (אני יודע שזה נפוץ), אני מניח שזה מצביע על פיגור של הארבע ראשי, ואם לא אז של הגב תחתון.

בנץ 67.5 3×5 המתקן של הבנץ פשוט זוועה. כל פעם אני מוציא את המוט ואחת השכמות יוצאת לי כי המוט גבוה מידי. מעצבן ממש, זה יוצר לי חוסר איזון מטורף בכל הגוף. חוץ מזה אחלה, התקדמות טובה, ולא קשה מידי.

דדליפט 100 1×5 נשארתי על אותו משקל בסוף. עשיתי הוק גריפ, היה כואב אבל באמת קצת יותר קל. מה שכן עכשיו אני מבין שזה לא פיגור של האחיזה, פשוט שום דבר לא טוב. הברייסינג לא מספיק טוב (לא רק בדדליפט, בכל התרגילים הברייסינג לא מושלם, פשוט בדדליפט זה מוגזם), הגב עגול יותר משל יובל, הסט אפ נהרס בין חזרה לחזרה, ופשוט חרא של טכניקה וכבד לי בטירוף בלי קשר לטכניקה. בחזרה האחרונה הייתי בטוח שאכשל אבל הצלחתי עדיין.

אל תספרו לאף אחד שאמרתי את זה, אבל אולי אחתוך מהתוכנית לפני הזמן:secret:
נראה שהיא לא עובדת, גם אם זה רק עליי ספציפית.

קרא את שאר עדכון הלוג...
עכשיו חשבתי על זה- ברייסינג גרוע יכול להצביע על חולשה של הבטן (או גב תחתון או שריר אחר שמשתתף) או נטו על טכניקה? אני מדבר על מצב שאני מנסה לעשות ברייסינג חזק במשקל שכבד לי אבל לא מצליח לעשות ברייסינג נורמלי

עדכון לוג: 02/11/21

קרא את שאר עדכון הלוג...
עכשיו חשבתי על זה- ברייסינג גרוע יכול להצביע על חולשה של הבטן (או גב תחתון או שריר אחר שמשתתף) או נטו על טכניקה? אני מדבר על מצב שאני מנסה לעשות ברייסינג חזק במשקל שכבד לי אבל לא מצליח לעשות ברייסינג נורמלי

נראלי טכניקה בשלב הזה

• אהבתי
Reactions: OYP
  • פותח/ת השרשור
נראלי טכניקה בשלב הזה
אבל לעבוד על הבטן יעזור או לא ישפיע לדעתך? ספציפית על הברייסינג. מתאמן עם טכניקה טובה, תהרס לו הטכניקה של הברייסינג בגלל חולשה של הבטן?

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 04/11/21

אז אחרי כל החרא של הברייס הגרוע, בעזרת אנשים פה מהפורום, בעיקר בזכות @elchonon הצלחתי לשפר את הסקוואט והפרס שלי (מבחינה טכנית והרגשה של rpe)! תודה רבה!

סקוואט 87.5 3×5 אחרי שבאימון הקודם הייתי על rpe200000000, הפעם הרגשתי על בערך 7 בסט הראשון, ו8-9 באחרון. שיפור מבחינתי. השינוי שעשיתי בטכניקה זה לכווץ חזק את הלאטס ולשמור על קשר מוח שריר עם הגלוטס.

פרס 45 3×5 בסט הראשון הטכניקה לא הייתה משהו והתוצאות בהתאם, בקושי סיימתי את הסט. בסט השני הטכניקה הייתה מדהימה, המוט טס! בסט השלישי היה הבדל בין חזרה לחזרה אז חלק עלו חלק וחלק פחות, מה שמראה לי שהבעיה היא בעיקר טכנית.

פנדליי 62.5 3×5 הורדתי 2.5 קילו בגלל שהיה ממש קשה פעם שעברה. אני לא בטוח אם עשיתי 2 או 3 סטים, בכל מקרה בסט האחרון שעשיתי בחזרה האחרונה לא נגעתי עם המוט בגוף, אז לא המשכתי לסט 3/4 ואימון הבא ריסט.

עד כמה הכיווץ הלאטס היה משמעותי לעומת מה שהיה עד עכשיו? השריר עד עכשיו תפוס לי כאילו מישהו צובט אותו, כאילו אני בשיא הכיווץ בחתירה.
האמת שתכננתי לעבור לפאוזים על פי עצת אלחנן, ותכננתי להתחיל כבר מהיום. בסוף החלטתי לתת ניסיון אחרון עם התוכנית המקורית ולהשתמש בטיפים קטנים לטכניקה שנתנו לי היום, ההרגשה הייתה משמעותית! בינתיים אני דוחה את הפאוזים אבל זוכר שיש אופציה כזאת.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 09/11/21

סקוואט 92.5 3×5 סוף הסט האחרון היה גריינדי אבל בסך הכל היה סבבה.

פרס 47.5 3×5 סט ראשון קשה בטירוף, שקשוקים מטורפים וחולשה אחרי. הורדתי משקל סט שני ל42.5, לא שקשקתי כמו בראשון אבל עוד סט לא יכלתי אז כבר וויתרתי כי הבנתי זה רק יגזול ממני יותר משייתן.

פנדליי 55 3×5

הפרס ביאס לי תחיים, פשוט אני לא מצליח להגיע ל47.5 בשום מצב. כבר ניסיתי להגיע לזה עשרות פעמים, וכאילו שב3×5 45 זה תקרת הזכוכית שלי. אז נכון, לא ישנתי 8 שעות ולא אכלתי הכי אידיאלי, אבל עדיין, זה כולה 47.5 קילו! כוסאומו כמה חלש אני יכול להיות?
אגב, הרגשתי אחרי הפרס חולשה הרבה יותר חזקה בכתפיים מאשר ביד אחורית, אולי כדאי לי להוסיף עבודה מבודדת על הכתף?
הפרס הזה, א-ו-ף!

קרא את שאר עדכון הלוג...

איך אני מבין אותך!!
זה תרגיל לא מתגמל בכלל,קשה מאוד להתקדם בו..
ניסיתי אולי טיפה יותר לפתוח רווח ברגליים?
אולי עמידת מוצא,במקו עמידה רגילה?
אולי בסט שאתה נתקע,תשקול לחגור?

הכי הכי חשוב אל תתיאש
כל הזמן תנסה(כמובן בחכמה,שלא חלילה תפצע)

• פותח/ת השרשור
איך אני מבין אותך!!
זה תרגיל לא מתגמל בכלל,קשה מאוד להתקדם בו..
לגמרי!! פרוגרסיב אוברלוד של צב!
ניסיתי אולי טיפה יותר לפתוח רווח ברגליים?
אולי עמידת מוצא,במקו עמידה רגילה?
האמת שלא נתתי יותר מידי מחשבה לרוחב עמידה, אני חושב שאני עומד כמו בסקוואט, קצת רחב אבל לא סומו, אבל אני לא בטוח.
נקודה שאני יודע שאני צריך לעבוד עליה זה ההיפ דרייב, שכשאני מתאמן עליו בבית הכל טוב ויפה, אבל במכון פשוט התנועה לא מוכרת לי לגוף, גם במוט ריק, וגם בלי מוט בכלל. אשכרה ישבתי היום בין הסטים וראיתי סרטונים של ריפטו באמצע המכון.
אולי בסט שאתה נתקע,תשקול לחגור?
לא חגרתי אף פעם, האמת שבכלל אין לי חגורה. אני בשאיפה לסיים את הss בלי חגורה, מתלבט אם זה אפשרי.
הכי הכי חשוב אל תתיאש
כל הזמן תנסה(כמובן בחכמה,שלא חלילה תפצע)
תודה רבה!

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 11/11/21

סקוואט 95 3×5

בנץ 72.5 3×5
כשל בסט השלישי בחזרה ה2/3/4, איבדתי את הספירה כי התרכזתי בלא להפיל את המוט על הפנים. אין לי סייפטיז במכון, בעיה. גאה בעצמי שלא פינצרתי את החזה. מתבאס על זה שנכשלתי, אבל אני מבין שבתורה מתחיל אני לא מעריך נכון את הגוף שלי, ואני מקבל את זה יפה דווקא. ריסט ראשון לבנץ, התחיל עם הטכניקה הכי גרועה ושרד הכי הרבה. אני מרוצה מהטכניקה היום.

דדליפט 87.5 1×5 היה אמור להיות קל ממש, בגלל האירובי הגרוע שלי היה ממש קשה, עד עכשיו הראש שלי מסתובב מכל הברייסינג היום. לדעתי זה כי הברייסינג השתפר.

מאימון הבא אני מתכוון להוסיף קצת אירובי אחרי האימון, אם אהיה קצר בזמן (מאמין שיקרה לא מעט) אוותר עליו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
אם אין סייפטיז למה לא להשתמש בספוטר?
אני מתאמן לבד ואוהב להתאמן לבד, פעם התאמנתי עם חברים והיה פחות כיף. אני לא אדם חברותי יותר מידי:rolleyes-71:

• פותח/ת השרשור
אז כך ספוטר רק לסט שאתה חושש שתיכשל בו...
ככה גם אני עושה
זה הקטע, שהערכתי שאסיים את הסט באיזה rpe8/9, אפילו תוך כדי הירידה חשבתי שאצליח לעלות. אני חושב שהבעיה זה פשוט שאני עוד לא מספיק מכיר את הגוף שלי בבחינה הזאת.

זה הקטע, שהערכתי שאסיים את הסט באיזה rpe8/9, אפילו תוך כדי הירידה חשבתי שאצליח לעלות. אני חושב שהבעיה זה פשוט שאני עוד לא מספיק מכיר את הגוף שלי בבחינה הזאת.
הבנתי, כמה זמן אתה מתאמן כבד?

• פותח/ת השרשור
הבנתי, כמה זמן אתה מתאמן כבד?
אני מתאמן בכללי בצורה רצינית כבר שנתיים בערך, מתוכם כמה חודשים בזבזתי על אימונים שלא הובילו לשום מקום, אחר כך הכרתי את עולם הפאוורליפטינג והתחלתי להתקדם ממש יפה, עכשיו אני איפה שנתקעתי אז, אחר כך בגלל חוסר בציוד עבדתי הרבה עם מתח מקבילים כשבאמצע התמודדתי עם מחלה קצת רצינית ותאקלים קטנים אחרים. עכשיו אני מתאמן במכון בערך חודש, אולי טיפה יותר.
תיאורתית אני מניח שאני אמור להכיר את הגוף שלי מספיק טוב עכשיו, אבל האמת שאני חלש בקטע הזה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית