- פותח/ת השרשור
OYP עדכן/ה את הלוג ״הכי חזק״:
עדכון לוג: 02/11/21
קרא את שאר עדכון הלוג...
עכשיו חשבתי על זה- ברייסינג גרוע יכול להצביע על חולשה של הבטן (או גב תחתון או שריר אחר שמשתתף) או נטו על טכניקה? אני מדבר על מצב שאני מנסה לעשות ברייסינג חזק במשקל שכבד לי אבל לא מצליח לעשות ברייסינג נורמלי
עדכון לוג: 02/11/21
אחרי יום ארוך, באתי גמור.
סקוואט 87.5 3×5 בקושי עלה, הריסט מאכזב ממש. כשקשה לי אני עושה תנועה של גוד מורנינג (אני יודע שזה נפוץ), אני מניח שזה מצביע על פיגור של הארבע ראשי, ואם לא אז של הגב תחתון.
בנץ 67.5 3×5 המתקן של הבנץ פשוט זוועה. כל פעם אני מוציא את המוט ואחת השכמות יוצאת לי כי המוט גבוה מידי. מעצבן ממש, זה יוצר לי חוסר איזון מטורף בכל הגוף. חוץ מזה אחלה, התקדמות טובה, ולא קשה מידי.
דדליפט 100 1×5 נשארתי על אותו משקל בסוף. עשיתי הוק גריפ, היה כואב אבל באמת קצת יותר קל. מה שכן עכשיו אני מבין שזה לא פיגור של האחיזה, פשוט שום דבר לא טוב. הברייסינג לא מספיק טוב (לא רק בדדליפט, בכל התרגילים הברייסינג לא מושלם, פשוט בדדליפט זה מוגזם), הגב עגול יותר משל יובל, הסט אפ נהרס בין חזרה לחזרה, ופשוט חרא של טכניקה וכבד לי בטירוף בלי קשר לטכניקה. בחזרה האחרונה הייתי בטוח שאכשל אבל הצלחתי עדיין.
אל תספרו לאף אחד שאמרתי את זה, אבל אולי אחתוך מהתוכנית לפני הזמן:secret:
נראה שהיא לא עובדת, גם אם זה רק עליי ספציפית.
קרא את שאר עדכון הלוג...
עכשיו חשבתי על זה- ברייסינג גרוע יכול להצביע על חולשה של הבטן (או גב תחתון או שריר אחר שמשתתף) או נטו על טכניקה? אני מדבר על מצב שאני מנסה לעשות ברייסינג חזק במשקל שכבד לי אבל לא מצליח לעשות ברייסינג נורמלי