הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הכי חזק

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-30/6/22
מצב
השרשור נעול
ככה סתם פתאום החלטת על אימון קליל?
כאילו זה לא אמור להיות,באיזה נקודה מסודרת שהיא?
החלטתי כי בשלישי עשיתי אימון, רביעי התאמצתי מאוד, והיום יום חמישי יצא 3 ימים ברציפות שאני מאמץ את הגוף עם משקלים ועוד בתנועות דומות. לא רציתי פשוט להעמיס על הגוף יותר מידי, אז נתתי היום יום קליל ובראשון אחזור להתאמן כרגיל את האימון שהיה אמור להיות היום.
חוץ מזה אני מוריד תכובע
אתה רציני? המשקלי עבודה שלי בבנץ זה המשקלי חימום שלך!

arch enemy וslayer
Slayeeeeeeeerrrrr!!!!!
מה אתה שומע?
בעיקר ת'ראש - overkill, testament, megadeth, metallica, slayer, exodus, kreator, אלה הקלאסיים שאני תמיד חוזר אליהם, גם האבי של שנות ה 70-80 זורם יופי - black Sabbath, iron maiden, judas priest וכו', קצת מלודת' - arch enemy, mors Principium est, in flames, וקצת רוק קלאסי של סבנטיז, זה בעיקר.
ביומיום יש לי תקופות שאני ננעל על להקה וחורש על האלבומים שלה בספוטיפיי במשך כמה שבועות(נסיעה של שעה לכל כיוון לעבודה, יש זמן למוסיקה). באימון בד"כ אני שם בספוטיפיי את הפלייליסט של שירים שאהבתי ומקסימום אם יש משהו שלא מתאים לי באותו רגע מעביר.
וואי וואי הבאתי לך פה מגילה אני רואה 😆🤦‍♂️

• אהבתי
Reactions: OYP
Slayeeeeeeeerrrrr!!!!!

בעיקר ת'ראש - overkill, testament, megadeth, metallica, slayer, exodus, kreator, אלה הקלאסיים שאני תמיד חוזר אליהם, גם האבי של שנות ה 70-80 זורם יופי - black Sabbath, iron maiden, judas priest וכו', קצת מלודת' - arch enemy, mors Principium est, in flames, וקצת רוק קלאסי של סבנטיז, זה בעיקר.
ביומיום יש לי תקופות שאני ננעל על להקה וחורש על האלבומים שלה בספוטיפיי במשך כמה שבועות(נסיעה של שעה לכל כיוון לעבודה, יש זמן למוסיקה). באימון בד"כ אני שם בספוטיפיי את הפלייליסט של שירים שאהבתי ומקסימום אם יש משהו שלא מתאים לי באותו רגע מעביר.
וואי וואי הבאתי לך פה מגילה אני רואה 😆🤦‍♂️
וואלה יש לך טעם נהדר:P:
חלק מפה אני לא מכיר, אשמע בזכותך:37mv:😁
אין ספק שאנשים שלא שומעים מטאל הם בעלי חסך גדול.

טוב אז אימון לצערי כבר לא יהיה היום:confused001:
אני חולה מת

OYP עדכן/ה את הלוג ״הכי חזק״:

עדכון לוג: 26/12/21

אז חזרתי אחרי הפסקה של שבוע. הייתי חולה קיצוני, לא ברור למה לקחתי את זה כל כך קשה (סתם איזה שפעת או וירוס). לא החלמתי ב100% אבל מספיק בשביל להתאמן, אז פשוט עליתי במשקלים לאט בחימום, ודאגתי לא להגזים.

סקוואט 80 3×5 היה קל, אבל בלתי את עצמי עם יותר מידי קיויים והטכניקה לא הייתה משהו. אבל קל בכל מקרה.

בנץ 70 1×5, 50 2×5

דדליפט 90 1×5
להפתעתי יחסית קל, סידרתי קצת את המנח של הידיים והרגליים.

עכשיו בדרך לריצה 1 קמ קצב 9

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 28/12/21

סקוואט 90 3×5 בשני סטים הראשונים הייתה לי בעיה שרוב המשקל היה על האצבעות, בסט השלישי תיקנתי את זה לגמרי, אבל בתחילת הסט הייתה לי בעיה שהרפתי מהשרשרת האחורית, עד סוף הסט סידרתי גם את זה.

פרס 40 3×5

פנדליי 45 3×5
קל

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 30/12/21

סקוואט 95 3×5 סט ראשון ושלישי טכניקה מאוד טובה, סט שני היו מלא אי איזונים בין ימין לשמאל. בסט השלישי אני חושב שנכנסתי מוקדם מידי והיה לי מאוד קשה, אבל הכל עלה ובטכניקה טובה. בכללי שמתי לב שיש לי בעיה שאני מחכה קצת מידי זמן, בעיקר בסקוואט.

בנץ 57.5 3×5 קללל

דדליפט 95 1×5 הברייסינג היה על הפנים, אבל לא היה כזה קשה. יכול להיות אפילו שעשיתי 6.

ריצה 1.2 קמ קצב 9

קרא את שאר עדכון הלוג...

גם סקוואט גם דדליפט וגם ריצה
אתה צריך להדליק משואה

• אהבתי
Reactions: OYP

עדכון לוג: 02/01/22

ביום שלישי עומד להיות יום אינטנסיבי (בעיקר אינטנסיביות אירובית), אז לקחתי את האימון קצת יותר בכיף, והדגשתי טיפה יותר את הריצה בלי להגזים.

קצת לחוץ בזמן, אז אימון בוקר. זה יותר קשה לי, וגם אני לא מספיק לצום כמו בדרך כלל אז עד סוף האימון האוכל עולה לי, אבל זה מה יש.

סקוואט 75 3×5

פרס 35 3×5

פנדליי 45 3×5

שמתי לב לשתי חולשות ברורות אצלי: ברייסינג וגב. בהמשך ה"קריירה" נעבוד על זה יותר.

ריצה 2 קצב 10

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 04/01/22

בסוף הלוז שלי להיום השתנה דרסטית, אז מה שהיה אמור להיות היום התבטל. הרווחתי אימון.

היה קשוח קצת, לא אכלתי כמעט היום והגעתי רעב רצח! אבל היה כיף

סקוואט 95 3×5 היה קשוח אבל ממש כיף יותר מהרגיל, לא יודע למה.

בנץ 62.5 3×5 פשוט מופתע כל פעם מחדש כמה הבנץ שלנו חרא. אי אפשר לעשות לג דרייב איכותי בשום צורה.

דדליפט 100 1×5 היה כבד בצורה מפתיעה, מצד שני ידעתי שהגעתי לא 100%

קרא את שאר עדכון הלוג...

בנץ חרא=פרופיט?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית