הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

הכי חזק

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-30/6/22
מצב
השרשור נעול
OYP עדכן/ה את הלוג ״הכי חזק״:

עדכון לוג: 06/01/22

אימון חלש. מה גם שהזמן שאני צריך לצום לפני האימון התארך לאחרונה, וגם אחרי כמה שעות של צום כמעט חירבנתי בסקוואט.

סקוואט 97.5 3×5 כשל בחזרה אחרונה סט אחרון. איבדתי ריכוז ואז טכניקה נשברה. אימון הבא אותו משקל.

פרס 42.5 3×5 rpe10, לא התקדמתי בכלל איתו בss. אולי אשנה בקרוב משהו פה, בכל מקרה אימון הבא שוב אותו משקל.

פנדליי 50 3×5

קרא את שאר עדכון הלוג...
בנוסף לקחתי החלטה לנסות להילחם על שעות שינה, בשביל האימונים ובשביל החיים בכללי. נראה אם זה שווה את זה (זה אומר כמובן לוותר על קצת לוז בימים צפופים) ואם בכלל אצליח.

יש תיעוד של הכשל?

• אהבתי
Reactions: OYP

עדכון לוג: 10/01/22

סקוואט 97.5 3×5 היה יותר טוב, גם אם קשה. סט אחרון נתקעתי בג'יי קאפס לכמעט נכשלתי פעמיים שלוש, הסתדרתי ואולי אפילו הסקווטתי 6 חזרות.

בנץ 65 3×5 היה קל, אבל הלג דרייב התחרבש בגלל שכל פעם שניסיתי לכווץ את הרגליים הרגשתי מן תחושת צביטה כזאת בקוואדס ובגלוטס. מוזר ממש.

דדליפט 105 1×5 למרות שהמוט עלה מהר היה לי קשה רצח. אני גם די בטוח שהגב התעגל מאוד. דדליפט הבא שבירת שיא, סופסוף. אני הבנאדם שמתקדם הכי לאט בss בהיסטוריה:sweatingbullets:

שכחתי לתרגל פרס!!! בסדר, אימון הבא. אולי אולי אתרגל גם מחר פרסים.

הבטן קצת פחות עשתה בעיות היום מהאימונים האחרונים אז לא הגעתי רעב, מקווה להבין מה הפאק שלה בקרוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 14/01/22

אימון ראשון שלי בשישי בחדר כושר, היה עמוס רצח. בסך הכל האימון לקח משהו כמו שעתיים בגלל כל ההמתנה להיכנס לסט.

סקוואט 102.5 3×5 ממש ממש בקושי הצלחתי להשלים הכל. אומנם הגריינד הזה גורם לי לגאווה על שלא נכנעתי, כי זה באמת היה אחד הקשים, מצד שני מאכזב ממש שאני מתקשה על משקלים יותר קלים ממה שהרמתי לפני חודש+-. הכל בגלל המחלה הזאת כוסעמק. אימון הבא שוב 102.5, נקווה לטוב. בגדול נראה שאני די בסוף התוכנית, שזה מבאס כי ציפיתי לסיים אותה עם משקלים יותר כבדים.

בנץ 67.5 3×5 פשוט חוסר איזון מעצבן, צד ימין שלי כאילו יותר גבוה מצד שמאל, לא משנה כמה אני משקיע בסט אפ.

דדליפט 107.5 1×5 סופסוף אני חוזר לשבור שיאים. מאכזב כי כל התוכנית אמורה להיות שבירת שיאים רצופה, אבל לפחות זה. כרגיל עלה מהר מצד אחד והיה קשה רצח מצד שני. לא יכלתי לצלם ולבדוק היום אבל אני חושב שהגב שלי ממש ממש התעגל, מצד שני אני יודע שבעבר גם הרגשתי ככה אבל בסרטונים הגב היה ישר כמו פלטה, אז לא יודע. בכל אופן, אני חושב על להוסיף פאוז דדליפט בתוכנית הבאה כדי לעבוד על החלק הזה שמרגיש הכי קשה.

פרס 30 3×5~ עבודת טכניקה, שיפור ממש טוב לדעתי.

קרא את שאר עדכון הלוג...
עברתי קצת על הלוג שלי וראיתי שבעבר כשהייתה לי תקופה ממש קשה עם הסקוואט התמקדתי בלכווץ תחת ולאטס וזה ממש עזר לי, אנסה להתמקד בזה עכשיו ואראה אם זה עוזר עוד פעם.
בנוסף, אני יורד יחסית לאט, כשאני יורד מהר אז אני משחרר את ההמסטרינג אז אני מעדיף לרדת יותר לאט ולשמור על כיווץ, יכול להיות שזה משפיע.
ואני שמח לעדכן שכל השבוע הצלחתי להיכנס למיטה 8 שעות לפני שהתעוררתי, רוב השבוע באמת ישנתי 8 שעות! נראה איך זה משפיע אחרי בערך שבועיים שלוש.

עדכון לוג: 16/01/22

ניסיתי טיפה אופניים לפני האימון בשביל להגיע יותר מוכן מנטלית לסקוואט, אני לא חושב שזה השפיע לא לרעה ולא לטובה.

סקוואט 102.5 3×5 עוד פעם סיימתי על rpe10 גוסס, אימון הבא עוד פעם אותו משקל (כן כן149eg:). כמו שאמרתי היה לי קיו להתמקד בתחת, שכחתי מזה כל סט, נמחק לי המוח. אולי אם אצליח אימון הבא להתרכז בזה אצליח יותר טוב, זה עבד לי בעבר.

פרס 25 3×5 טכניקה, טכניקה, טכניקה. אני חושב שהרבה יותר טוב, נראה לי שאחזור להתקדם בזה.

פנדליי 55 3×5 לא היה קשה יותר מידי, כלומר היה קשה, אבל זה לא כמו סקוואט. מה שכן הכף יד השמאלית שלי טיפה כואבת מהבלימות.

_______

בגדול החלטתי עם עצמי שתקיעה הבאה בסקוואט או דדליפט אני עובר תוכנית, נמאס לי לגרד 2.5 קילו כמו חמור. מאמין ששבוע הבא כבר אעבור.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 18/01/22

טוב, אימון אחרון בss... מרגיש מוזר.

סקוואט 102.5 3×5 עדיין אין לי עוד חזרות, אבל זה לא היה בדיוק rpe10. אפשר לומר שrpe9.5. שיפור מאימון שעבר (אימון שעבר סט אחרון עשיתי 4 חזרות עם גריינד מטורף), אבל לא מספיק בשביל להוסיף משקל. ההתמקדות בגלוטס עזרה לי, חזרתי גם להחזיק קצת יותר צר. כשאני מחזיק יותר צר האחיזה יותר חזקה אבל הגב מתעייף יותר מהר גם כן.

בנץ 70 3×5 חוסר איזון ממש ממש מציק. סט שלישי 60 קילו במקום 70.

דדליפט 110 1×5 pr שנתן לי הרגשה ממש טובה. סיום מאוד טוב לתוכנית.

אני עוד לא יודע מה אעשה בחמישי, אבל בראשון אתחיל תוכנית חדשה. מזל טוב לי. הרגשה מוזרה.

מסקנות מss:

• בתור תוכנית למתחילים, היא עושה את העבודה מאוד טוב, בהנחה שהמתאמן יודע את הטכניקה טוב. התוכנית מאוד עצימה וחסרת נפח לתרגול וללמוד תוך כדי תנועה זה לא כל כך אפשרי בה. מצד שני, בניגוד לאנטי של הרבה אנשים, לדעתי אם יודעים את הטכניקה טוב לפני אז זאת תוכנית מאוד טובה.
  • בניגוד למה שאומרים לדעתי לא כדאי "לחלוב את התוכנית כמה שאפשר". בגלל שהתוכנית מאוד מאוד עצימה ובלי אפשרות למשחקים בנפח אז מגיע שלב שלהעלות 2.5 קילו אחרי 3 אימונים, לנסות שוב 3 אימונים, לעשות ריסט, לחזור למשקל שהיית בו, לעשות עוד 2 אימונים עם המשקל הזה, להעלות עוד 2.5 קילו, ואז עוד פעם לחזור לכל המלחמה הזאת בשביל עוד 2.5 קילו זה פשוט לא משתלם. צריך לדעת מתי לחתוך ממנה.
  • לדעתי הבעיות שלי היו (חוץ מהפסקה שחליתי בה): 1. התחלתי עם משקלים טיפה כבדים מידי וזה התנקם בי. 2. נלחמתי על התקדמות עד הסוף. במבט לאחור אני חושב שלא כדאי להילחם הרבה אחרי rpe9, למרות שזאת תוכנית עצימה. נלחמתי הרבה, הגעתי לrpeים גבוהים מידי ואפילו לכשל מידי פעם, וזה פשוט שרף אותי לגמרי. לא רק בתרגיל עצמו, אלא גם בכל הגוף. בדיעבד הייתי יוצא לריסטים אחרי שהתעכבתי 3 אימונים על rpe9 או אם הגעתי לrpe10 פעם אחת (בהנחה שזה לא בגלל יום רע או טכניקה גרועה, רק אם באמת הייתה מגמה של התקדמות בrpe).

קרא את שאר עדכון הלוג...

איזה תוכנית אתה תחמוד 😃

• אהבתי
איזה תוכנית אתה תחמוד 😃
אני חושב שאתחיל מפיצול upper lower של טקסס ומשם נראה מה יהיה. כתבתי לי כמה תוכניות אפשריות וכנראה שאלך עליה. בגדול הפרס עומד לקבל מקום של כבוד והבנץ לעומתו ירד בדרגה. אולי אם אראה שההתקדמות קשה בפרס אעבור בעתיד להפבורן במקום upper, אבל אני מאמין שיש לי זמן לפני שאצטרך אותה.

אוי וואווי 😭
האמת שריפטו פעם ניסה לקיים ענף כוח כזה, כמו פאוורליפטינג אבל עם כמה שינויים, שהמשמעותי בינהם זה שיש פרס במקום בנץ. אני לא יודע אם הוא עדיין עושה את זה, אבל אני הרבה יותר אוהב את הפרס מאשר הבנץ. יום יבוא ותחרות כזאת תתקיים בארץ:79nb:

האמת שריפטו פעם ניסה לקיים ענף כוח כזה, כמו פאוורליפטינג אבל עם כמה שינויים, שהמשמעותי בינהם זה שיש פרס במקום בנץ. אני לא יודע אם הוא עדיין עושה את זה, אבל אני הרבה יותר אוהב את הפרס מאשר הבנץ. יום יבוא ותחרות כזאת תתקיים בארץ:79nb:
כנל, אוהב תרגילים בעמידה

עדכון לוג: 20/01/22

אימון קליל ונחמד. כיף להתחיל תוכנית חדשה:)

דדליפט 87.5 3×3 לא רגיל לספור פחות מ5 חח ובסט הראשון נזכרתי אחרי 4 חזרות. בנוסף שיניתי מאחיזה משולבת להוק כי הרגשתי חוסר איזון. אפילו החמיאו לי על הטכניקה. נחמד ממש שמחמיאים לי, החמיאו לי גם לפני כמה ימים על הסקוואט. חח זה לא שלי יש טכניקה כזאת טובה, פשוט לכולם אצלנו יש טכניקה חרא.

סקוואט 67.5 4×5 היה קל. קצת מוזר בהתחלה בגב תחתון אחרי הדדליפט אבל נתרגל. סט ראשון אומנם קל אבל טכניקה אשפה, סט שני הצלחתי לזכור לכווץ את הגלוטס, סט שלישי יותר טוב ואולי אפילו עשיתי 6, וסט רביעי הטכניקה הייתה מדהימה. יכול להיות שזה בגלל שדיברתי עם מישהו וחיכיתי קצת יותר זמן.

פרונט סקוואט 30 2×5 היה אמור להיות 8 אבל יותר חשוב לי שיהיה על rpe נמוך היום. קצת לחץ לי על הגורגרת, זה תקין? כאב לי טיפה בשורש כף היד והחזקתי רק עם אצבע אחת כל צד כי זה טיפה הקל על הכאב (לא לגמרי). תרגיל מהנה ממש! אני חושב שהוא יהפוך להיות תרגיל בסיס משני/תרגיל עזר ראשי.

חתירה בפולי (אחיזה ניטרלית) 30 2×8 היה קל, אפילו אולי בטעות עשיתי יותר מ8. תרגיל כיף גם כן. קצת פחות מושך אותי מהפרונט סקוואט, אבל כנראה שגם יהפוך להיות תרגיל עזר די קבוע אצלי.

אימון כיף רצח, נחמד להגיע לrpeים נמוכים אחרי העצימות של ss.

קרא את שאר עדכון הלוג...

3x3 אה
ברוך בואך למועדון

• אהבתי
יפה על התכנית החדשה.
אכן כיף לעבוד עם משקלים נמוכים.
אישית לא הייתי מתרגש לעבוד על rpe גבוה בתרגילי עזר.
וכן, זה קורה גם לחץ בגרוגרת וגם כאב כזה בשורש כף יד בפרונט סקוואט, אני מנטרל את זה על ידי החזקה בצורת x עם הידיים.

אישית לא הייתי מתרגש לעבוד על rpe גבוה בתרגילי עזר
בגדול התכנון שבפרונט סקוואט ובבנץ הrpe יהיה בערך 6-8, כמו התרגילי בסיס רק עם חזרות גבוהות יותר.
בשאר העזר להגיע לrpe10 עד 12 חזרות, ברגע שהשלמתי 12 חזרות ב2 הסטים אני מעלה משקל מינימלי.
וכן, זה קורה גם לחץ בגרוגרת וגם כאב כזה בשורש כף יד בפרונט סקוואט, אני מנטרל את זה על ידי החזקה בצורת x עם הידיים
יש לי ניסיון לא טוב עם תרגילים לא סימטריים. אולי זה כי אני כזה עקום:Confused:

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית