עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איפה זה יפגע בבריאות ?
אתה באמת חושב שלאכול 10 כפיות סוכר או חצי כל אורז יהיה לזה את אותה ההפעה על השומנים בגוף ??
אחי זה בסדר גמור אנחנו מנסים להסביר בסה"כ שאין בעיה בפחמימה פשוטהאני נותן לזה חשיבות רק במחינת תחושה כללית. שאני אוכל הרבה סוכרים אני פשוט מתעייף הרבה יותר מהר. נפילת סוכר וכו..
כן רואה בהיבט הזה הבדל בין מורכב ללא (בהנחה בכמות לא קטנה)
אין לי אפשרות לחלק 1000000 מוניטין אבל תדעי שאם היה אפשר, הייתי נותן..
ואתה רוצה להגיד לי שזה ישביע גם אותו הדבר?אם המאזן הקלורי זהה כנראה שכן.
גם בהכנה תחרותית אני אוכל פחמימות פשוטות.
כל עוד אתה שומר על חלוקת נוטריאנטים זהה ככל הנראה לא תהיה השפעה ויזואלית.
זה לא מה שהוא אמר.ואתה רוצה להגיד לי שזה ישביע גם אותו הדבר?
אין לי אפשרות לחלק 1000000 מוניטין אבל תדעי שאם היה אפשר, הייתי נותן..
רגע רגע רגע... מה זה הכרטיס מסך שקורץ לי מאחור...
אתה מדקלם את זה כאילו שזו בעיה בפני עצמה.פירות זה פחמימה פשוטה
פוטנציאלית זה יכול לקרות, אבל בפועל, עודפי גלוקוז מתאחסנים קודם כגליקוגן ובהתאם לכמויות חלק ממנו מתאחסן ברקמות שומן (כחומצות שומן).לפחמימה פשוטה יש נטיה גדולה להצטבר יותר בשומן
יפה מאוד..אין לי אפשרות להביא עוד מוניטין...Rtx 2060 למבינים בלבד
😆😆😆😆יפה מאוד..אין לי אפשרות להביא עוד מוניטין...
קלוריה שווה קלוריה, משמע המאזן הקלורי בסופו של יום יקבע אם תתרחש עלייה או ירידה במשקל.
תודה על התשובה.אתה מדקלם את זה כאילו שזו בעיה בפני עצמה.
אורז זו גם פחמימה פשוטה, במיוחד לבן; פירות לעומת זאת מכילים סיבים, נוגדי חמצון, ויטמינים ומינרלים, אז צריך לדעת לעשות את ההפרדות.
פוטנציאלית זה יכול לקרות, אבל בפועל, עודפי גלוקוז מתאחסנים קודם כגליקוגן ובהתאם לכמויות חלק ממנו מתאחסן ברקמות שומן (כחומצות שומן).
אלא שלפי חוקי התרמודינמיקה קלוריה שווה קלוריה, משמע המאזן הקלורי בסופו של יום יקבע אם תתרחש עלייה או ירידה במשקל.
הם ילכו לשומן בין אם תרצה או לאואני לא רוצה שהעודפים ילכו לשומן .
אתה פשוט לא מקשיב. אנשים פה מנסים לעזור לך ואתה נשאר עם המיתוסים שלך. תעשה מה שבא לך וזאת בעיה שלך.תודה על התשובה.
זה בדיוק המקרה אני עכשיו נכנס למסה רצינית ואני לא רוצה שהעודפים ילכו לשומן .
וכן יש נטיה לפחמימה פשוטה עם ערך גלקמי גבוה להצטבר יותר לשומן מאשר פחמימה עם ערך גלקמי נמוך ,
אני כן מפחד לאכול סוכר בכמויות כדי שלא יצטבר לשומן יותר..
מה אתה אומר יובל על הטיעונים פהתחזור ותקרא את זה שוב: רוצה להוסיף לחם לתפריט מסה ..
שתפסיק להאמין לכל שטות שאתה שומע.מה אתה אומר יובל על הטיעונים פה
למה אתה חושב?@ליאמוש
למה משמש אותך הכרטיס מסך?
@ליאמוש
למה משמש אותך הכרטיס מסך?
גיימינג