הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הי אני מעוניין לצרוך הרבה קלוריות

מצב
השרשור נעול

yoni2000

משתמש מתחיל
292
29
נק' מוניטין:
-46
292
29
אני רוצה לעשות עוד איזה 400 קלוריות לתפריט שלי ואין לי זמו לעוד ארוחות...
אני רוצה לשתות את זה כשיק אבל אני מחפש פחמימה איכותית כמו אורז נגיד , זה יהיה בסדר אם אני אקח אורז ופשוט יטחון עם מין וישתה ?

איפה זה יפגע בבריאות ?
אתה באמת חושב שלאכול 10 כפיות סוכר או חצי כל אורז יהיה לזה את אותה ההפעה על השומנים בגוף ??

אם המאזן הקלורי זהה כנראה שכן.
גם בהכנה תחרותית אני אוכל פחמימות פשוטות.

כל עוד אתה שומר על חלוקת נוטריאנטים זהה ככל הנראה לא תהיה השפעה ויזואלית.

• אהבתי
Reactions: OYP
אני נותן לזה חשיבות רק במחינת תחושה כללית. שאני אוכל הרבה סוכרים אני פשוט מתעייף הרבה יותר מהר. נפילת סוכר וכו..
כן רואה בהיבט הזה הבדל בין מורכב ללא (בהנחה בכמות לא קטנה)
אחי זה בסדר גמור אנחנו מנסים להסביר בסה"כ שאין בעיה בפחמימה פשוטה
גם אני מעדיף רוב הזמן פחמימות מורכבות כי זה יותר משביע אבל היוני הזה רושם כאן שטויות שלא ייאמן

• אהבתי
Reactions: OYP
פחמימה איכותית וטעימה

D99F3A7C-D7CE-43CB-97DC-568FF1586DB0.jpeg

• פותח/ת השרשור
אם המאזן הקלורי זהה כנראה שכן.
גם בהכנה תחרותית אני אוכל פחמימות פשוטות.

כל עוד אתה שומר על חלוקת נוטריאנטים זהה ככל הנראה לא תהיה השפעה ויזואלית.
ואתה רוצה להגיד לי שזה ישביע גם אותו הדבר?

ואתה רוצה להגיד לי שזה ישביע גם אותו הדבר?
זה לא מה שהוא אמר.
בוא נעשה סדר:
  1. לתחושת שובע- זה משנה, פחמימה מורכבת כנראה תשביע אותך יותר
  2. להבדלים במשקל והמראה- זה לא משנה, העיקר הערכים (קלוריות, שומן וחלבון בגדול)
  3. להבדלים בריאותיים- תלוי במה אתה אוכל בשאר היום, אבל כל עוד אתה לא מגזים אין בעיה לאכול סוכר לבן חום או וורוד
  4. אין בעיה לאכול יותר מכל דבר, נכון שמומלץ לגוון בתזונה אבל זה לא כזה קריטי כמו שאתה מתאר
בשורה התחתונה, אתה מפוצץ במיתוסים, כדאי לך ללמוד קצת על תזונה, באתר קילוגרם יש מאמרים איכותיים, ואם תרצה לקחת את זה צעד קדימה תוכל גם לבקש פה בפורום רפרנסים למחקרים עצמם.
אני אישית לא ממליץ לך לשתות אורז כי פשוט זה מגעיל רצח, גם תהיה הכי אמיתי שיש, אתה כנראה לא תהנה מזה ולא תתמיד עם זה. גם ספורטאי עילית יכולים להנות מהאוכל.

פירות זה פחמימה פשוטה
אתה מדקלם את זה כאילו שזו בעיה בפני עצמה.
אורז זו גם פחמימה פשוטה, במיוחד לבן; פירות לעומת זאת מכילים סיבים, נוגדי חמצון, ויטמינים ומינרלים, אז צריך לדעת לעשות את ההפרדות.

לפחמימה פשוטה יש נטיה גדולה להצטבר יותר בשומן
פוטנציאלית זה יכול לקרות, אבל בפועל, עודפי גלוקוז מתאחסנים קודם כגליקוגן ובהתאם לכמויות חלק ממנו מתאחסן ברקמות שומן (כחומצות שומן).
אלא שלפי חוקי התרמודינמיקה קלוריה שווה קלוריה, משמע המאזן הקלורי בסופו של יום יקבע אם תתרחש עלייה או ירידה במשקל.

• פותח/ת השרשור
אתה מדקלם את זה כאילו שזו בעיה בפני עצמה.
אורז זו גם פחמימה פשוטה, במיוחד לבן; פירות לעומת זאת מכילים סיבים, נוגדי חמצון, ויטמינים ומינרלים, אז צריך לדעת לעשות את ההפרדות.

פוטנציאלית זה יכול לקרות, אבל בפועל, עודפי גלוקוז מתאחסנים קודם כגליקוגן ובהתאם לכמויות חלק ממנו מתאחסן ברקמות שומן (כחומצות שומן).
אלא שלפי חוקי התרמודינמיקה קלוריה שווה קלוריה, משמע המאזן הקלורי בסופו של יום יקבע אם תתרחש עלייה או ירידה במשקל.
תודה על התשובה.
זה בדיוק המקרה אני עכשיו נכנס למסה רצינית ואני לא רוצה שהעודפים ילכו לשומן .
וכן יש נטיה לפחמימה פשוטה עם ערך גלקמי גבוה להצטבר יותר לשומן מאשר פחמימה עם ערך גלקמי נמוך ,
אני כן מפחד לאכול סוכר בכמויות כדי שלא יצטבר לשומן יותר..

ואני לא רוצה שהעודפים ילכו לשומן .
הם ילכו לשומן בין אם תרצה או לא
ובין אם תשלים קלוריות מסוכר או מאורז
מה שצריך להעסיק אותך במקרה ואתה לא רוצה לצבור יותר מידי שומן במסה, זה להיות במאזן חיובי עדין.

תודה על התשובה.
זה בדיוק המקרה אני עכשיו נכנס למסה רצינית ואני לא רוצה שהעודפים ילכו לשומן .
וכן יש נטיה לפחמימה פשוטה עם ערך גלקמי גבוה להצטבר יותר לשומן מאשר פחמימה עם ערך גלקמי נמוך ,
אני כן מפחד לאכול סוכר בכמויות כדי שלא יצטבר לשומן יותר..
אתה פשוט לא מקשיב. אנשים פה מנסים לעזור לך ואתה נשאר עם המיתוסים שלך. תעשה מה שבא לך וזאת בעיה שלך.
אני כן אגיד לך משהו אחד אחרון: מה שקובע עם כמה שומן תצא מהמסה זה המאזן הקלורי שלך. פחמימה זה סוכר, פחמימה מורכבת זה בצורה מופשטת מין חיבור כזה של כמה סוכרים. אם אתה בוחר לא להקשיב לאנשים פה זאת בעיה שלך רק אומר לך שיש פה כמה מהמבינים הכי גדולים בארץ בתחום.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית