שיפור בסבב:
סקוואט + 20 קילו
בנץ' + 5 קילו [סיפור בעיקר בנפח.. בקצת.. תרגיל מזדיין]
דדליפט + 20+ קילו [בתכלס לדעתי יותר]
פרס + 5+ קילו [גם כאן יותר מ 5 תכלס]
נקודות לציון בסבב:
- החזרתי כמעט לחלוטין את הכוח שלי מלפני הגיוס ושיקמתי את הזין של צה"ל, ובחלק מהתרגילים שברתי שיאים של אי פעם, ועל משקל גוף נמוך משמעותית מהפעם הקודמת
- כל הסבב לא ויתרתי על ריצות, פעם בשבוע, מרוצה מזה ואמשיך ככה, לדעתי חשוב לעניין של בריאות כללית , ולהיות ספורטאי בצורה טיפה יותר נרחבת מרק פאוורליפטר
- בנץ' , חרא תרגיל, בתחילת הסבב לא עשיתי פייס-פולס וקירוב שכמות עןם גומייה כתרגילי עזר לבנץ', וכאבי כתף לא איחרו להגיע, מאז, כל אימון-קבוע... עוד נקודה לגבי בנץ'.. נפח, לדעתי בתוכניות הבאות אנסה לעבוד על טווחי חזרות גבוהים יותר, זה עבד לי יפה לקראת סוף הסבב
- בסס הזה הצלחתי גם לסיים את הקעקוע ולעשות קורס צלילה [2 כוכבים+נייטרוקס] מבלי להפריע מדי להתקדמות אם בכלל
- סה"כ סבב מעולה! עלייה נקייה במשקל גוף [פחות מ 2 קילו לחודש]! שיאים חדשים גם בסקוואט בנפח וגם בפרס בכללי והשוואה של השיא אי פעם בדדליפט על משקל גוף נמוך יותר! שמירה על כושר אירובי מצויין!
מה הולך מכאן הלאה:
היקיק מתחיל ללמוד בטכניון השנה תואר ראשון בפקולטה לביולוגיה, ולכן אני הולך לעבוד בתוכנית עם התקמדות יותר איטית ופחות דורשנית כמו ימי נפח בסוף טקסס, או פנדלי 5X5 וכו'
אני הולך להתחיל 5/3/1 בזמן התואר, ונקווה לטוב
עכשיו נשאר רק לחכות לראשון ולקוות ליום חזק, סרטון מובטח
510 קילו טוטאל - משקל גוף 90
סקוואט 185 [כשלים עם 192.5 ו 190]
בנץ' 110
דדליפט 215
מגיע למכון עם הרגשה די גרועה.. לא מרגיש טוב כבר יומיים.. כאבי בטן וכל הנלווה.....
מה אומר לכם.. טוטאל סביר בסופו של יום... אבל הסקוואט מתסכל מאוד! ציפיתי להרבה יותר...
כשלים מאוד לא מוסברים ומאוד קרובים כבר לנעילה של הסקוואט, פשוט מתסכל, המשכתי אחרי הסקוואט בחוסר רצון ומוטיבציה מוחלט לשאר הטוטאל
לפחות הבנץ' והדדליפט היו טובים
על כל פנים.. הנה הסרטון:
וזהו, מחר היקיק והמשפחה טסים לאיטליה לשבועיים,
מניח שאפשר לציין כי רוסס פחות או היותר הטוטאל, בעיקר בהתחשב במצב שבאתי איתו לאימון... נקווה לטוטאלים טובים יותר בהמשך
היקיק חזר אתמול משבועיים באיטליה עם המשפחה, היה תענוג, טיול מאוד כייפי ויפה
אבל צריך לחזור לךעניינים כל עוד אני בארץ [עד שלישי הבא]
ולכן:
סקוואט:
160X1
150X3
בנץ':
100X1
85X5
90X5
דדליפט:
180X1X3
פרס:
60X5X2
צ'ין-אפס:
BWX3
ריצה:
2 ק"מ
מרגיש מנוון אחרי שבועיים בלי לעשות שום דבר קרוב אפילו למילה עצימות
אגב, היקיק קיבל 725+פטור באנגלית בפסיכומטרי ובזמן השהייה בחו"ל קיבל את ההודעה על הקבלה לפקולטה בביולוגיה בטכניון לשנת הלימודים הקרובה
מעוד חודשיים... סטודנט
שלום לכולם, היקיק חזר אתמול מטיול של 16 יום עם האחת שלו בסינגפור ואינדונזיה לספארי צלילות ומפגש עם דרקוני הקומודו
.. טיול מושלם!.. פשוט מדהים, כייפי, טעים, מרהיב... הכל..
בכל קמרה.. עד האוקטוברפסט יש לי עוד שבוע שלם!... משמע, 2-3 אימונים
מהיום:
סקוואט:
140X3X3
150X1
160X1
פרס:
60X5X3
דדליפט:
140X1
160X1
180X1
AB-WHEEL
פייס-פולס וקירוב שכמות עם גומייה
והביתה... יש עוד מה לעשות היום, סידורים לתואר בעיקר...
שבוע הבא מתחיל 5/3/1 .. בערב תועלה טבלאת אקסל ופירוט התוכנית אימון מהיום
סקוואט:
170X1
בנץ':
100X1
דדליפט:
200X1
שבוע הבא מתחיל 5/3/1 .. בערב תועלה טבלאת אקסל ופירוט התוכנית
הנה האקסל לתוכנית
היא מביאה אותי בדיוק עם 2 סבבים לשבוע לפני התחרות ב 5.12
היקיק חוזר להתחרות
בשאיפה אמור לשקול עד 90 ולגבי משקלים בתחרות.. נקווה לטוב
בסופו של דבר זאת התוכנית שתיהיה איתי לאורך הרבה מהזמן שלי בתואר הראשון, אני בונה על התקדמות איטית ויציבה לעבר התחרויות הבאות
המבנה:
שני-סקוואט:
סקוואט 5/3/1
BBB סקוואט
לג-קורלז
עזר
רביעי-בנץ':
בנץ' 5/3/1
בנץ' עם גב שטוח על הספסל [בילדר סטייל] 3X10
פנדלי 5X10
פרס 3X10
עזר