הלוג של השמן החלש מהצד האפל- Log Batata

הלוג של השמן החלש מהצד האפל- Log Batata

אד כואן 😲
גיל כנראה שבסבבים הבאים אני אמשיך את האד קואן איך שדיברנו
הוא באמת קצת משוגע הבחור

יש סיבה מיוחדת שאתה עושה 3 סטים ולא 2?

דניאל, אני עושה 3 סטים פשוט כתוספת נפח, בהתחלה הייתי עם 2.... וזה הרגיש לי קל ופארש... עכשיו אני עושה רק את הנפח של ה 6 שבועות הראשונים ו 3 סטים.. לפעמים בשבועות הראשונים עושה רק 2 סטים כי זה קקי ממש עשיריות...

tuxlight עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השמן החלש מהצד האפל- Log Batata״:

עדכון לוג: 07/06/15

שבוע 13 - אימון 1 - סקוואט

עקב עומס אני כבר לא מצליח לסחוב מה שאני אמור לסחוב בסקוואט.. פשוט לוקח את המשקל של סטס.. עושה עם זה מה שאני יכול

סקוואט:
155X3X3
ללא:
100X10

חתירה:
80X8X2
90X6

AB-WHEEL:
BWX20X2

קרא את שאר עדכון הלוג...

גיל,עבר כבר יום מאז שכתבת אד קואן עם כ והתהום שנפער בנפש שלי רק מתרחב ומעצים את תחושת האובדנות.
משפחה וחברים סובבים אותי תמיד, אך השיקום קשה וארוך. הפחד,הבדידות,הזעקה.
היום אני יודע להודות לך על המסע הפנימי שעברתי,ואני בשל להתעמת איתך מול המצלמות.

tuxlight עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השמן החלש מהצד האפל- Log Batata״:

עדכון לוג: 16/06/15

שבוע 14 - אימונים 1 ו 2 - סקוואט ו בנץ'

ראשון - סקוואט .... יום ארוך בטירוף שגם המשכתי אחרי הלימודים ישר למשמרת במכון כדי לסגור אותו... מה שגרר שהתחלתי את ה"אימון" רק ב 21:45 ... [המכון נסגר ב 22:30].. אחרי יום שלם שאני על הרגליים מ 7 ... [ולומד עד 18:30..] קיצר.. אכלו לי שתו לי.. אוי אוי אוי.. עשיתי את מה שהגוף והזמן איפשרו לי..

סקוואט:
165X2X2
ללא:
105X5X3

AB-WHEEL:
BWX15X3

עצוב, עייף .... נקווה ששבוע הבא יהיה יותר מיץ

שלישי- בנץ'

בנץ':
87.5X10X3
אחיזה צרה:
77.5X10X3

פרס:
55X10,9...

קרא את שאר עדכון הלוג...

בתכלס... אמור להיות לסקוואט ודדליפט משהו סטייל 5\3\1 ובבנץ' אד כואן עם קצת יותר נפח..

בפועל.... רק הבנץ' נשאר במתכונת שמקורית.. לכל השאר אין לי זמן כוח או זין כדי להשקיע ולהצליח...

חח לא נורא, יבוא היום שיהיה לך זמן לזה.
אני עכשיו בטקסס, הסקוואט נפח שלי 125 :}

יהיה לך זמן פנוי מתישהו להתאמן יחד?

אני מניח שמתישהו יהיה לי קצת יותר זמן.. לא בזמן הקרוב, יותר מדי עומס כרגע בלימודים ובעבודה.... יש גם סמסטר קיץ
מבחינת זמן לאימון ביחד, מניח שכן.. כל שישי אני במשמרת.. ושבת כן - שבת לא .. ככה שיש לי זמינות.. מעבר לזה אני שם רק לאימונים אישיים ועל הדרך זורם כבר לאימון שלי.. כמו שאתה רואה.. אימונים זריזים ועייפים

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית