עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אני מגיב לך פה ולי היה לוג בשם קרקס, ואני משאיר לך אבק בכל דבר שרק תבחר. אז לך תקנה קצת שכל ותכניס אותו טוב טוב לראש, כי כרגע יש לך שם הרבה מקום פנוי.חחחא...!!! מי מאיר לי פה ?! אחד שפירסם אשכול בשם : "התוכנית המגוחכת שלי". והתוכנית אכן כל כך מגוחכת שאין אפילו מה לדבר עליה, סתם ביזבזת מקום פנוי בסרבר של האתר וזיבלת אותו בכל מיני שטויות 😆. בוא קודם תרכוש קצת ידע, שיהיה לי לפחות על מה לדבר איתך. אבל לפני כן, לך תקנה קצת שכל ו" תכניס אותו טוב טוב לראש !!!", כי כרגע יש לך שם הרבה מקום פנוי.
מיקי, אני באמת לא מבין מה אתה עושה פה. לא קלטת כבר שכולם לא מבינים פה כלום?
אולי תחפש מקום אחר? פורום ליצנים אישיים בתפוז ישמח לקבל אותך לשורותיו, אני בטוח.
קודם כל מקבילים הוא לא תרגיל לחזה, אלא ליד אחורית.
.
איך מר מיקי קובע לאיזה שריר מיועד התרגיל?
לפי השריר העיקרי שעובד בתרגיל, אחרת האנשים היו עושים לחיצת חזה כתרגיל ליד אחורית ומקבילים, ההיפך, כתרגיל לחזה ! למה לא ? הרי שני השרירים האלה עובדים בשני התרגילים.
איך מר מיקי קובע לאיזה שריר מיועד התרגיל?
ואיך מר מיקי יודע מה השריר העיקר שעובד בתרגיל?
שלא תבין אותי לא נכון, זה לא אומר שאי אפשר לעשות מקבילים כתרגיל לחזה, פשוט השריר שהכי הרבה יתאמץ בתרגיל זה יהיה תלת ראשי (יד אחורית) ושריר החזה הרבה פחות (וגם לא כל החזה, אלא חזה תחתון ברובו). אז השאלה : למה לבחור תרגיל נוסף לחזה, שבו החזה מעורב במידה מועטה.
אני רק מקווה שלא יהיו עכשיו כל מיני תגובות כמו : איך אתה יודע כמה החזה עובד בתרגיל ?
ושאין דבר כזה כמו שריר עיקרי שעובד. מי שחושב ככה צריך לקרוא קצת ספרים באנטומיה וקיניזיולוגיה. ומי שחושב שספרים וידע גם לא יעזרו לו בנושא, אז המצב שלו אבוד. 😃
ואיך מר מיקי יודע מה השריר העיקר שעובד בתרגיל?
אלה בדיוק התגובות שיהיו. איך אתה יודע כמה עובד איזה שריר? ואל תפנה אותי לספרי אנטומיה כי שנינו יודעים שזה לא קשור. אם יש לך את הידע, תענה.
בקיצור, בולשיט טהור. תמצא לי ספר אנטומיה שבו זה כתוב ומגובה איכשהו.
אתה יודע שזה שמפריד מריבה חוטף מכות משני הצדדים ?!? 😛
🙄