אחר תרגיל לחזה - פרפר

coldmetal

משתמש פעיל
390
0
נק' מוניטין:
818
390
0
אני מקפיד על טכניקה נכונה ובכל זאת אני מרגיש יותר את השריר הדו-ראשי והכתף מאשר החזה.
אני עובד עם משקלים גבוהים, שומר על זווית של 150 מעלות בערך במרפקים.
ואני לא מרגיש את החזה.
מה יכולה להיות הבעיה?

נערך לאחרונה:
חחחא...!!! מי מאיר לי פה ?! אחד שפירסם אשכול בשם : "התוכנית המגוחכת שלי". והתוכנית אכן כל כך מגוחכת שאין אפילו מה לדבר עליה, סתם ביזבזת מקום פנוי בסרבר של האתר וזיבלת אותו בכל מיני שטויות 😆. בוא קודם תרכוש קצת ידע, שיהיה לי לפחות על מה לדבר איתך. אבל לפני כן, לך תקנה קצת שכל ו" תכניס אותו טוב טוב לראש !!!", כי כרגע יש לך שם הרבה מקום פנוי.
גם אני מגיב לך פה ולי היה לוג בשם קרקס, ואני משאיר לך אבק בכל דבר שרק תבחר. אז לך תקנה קצת שכל ותכניס אותו טוב טוב לראש, כי כרגע יש לך שם הרבה מקום פנוי.

ווואווו מה הלך פה בדיון ???? (קוק)

הבן אדם לא רוצה לקבל עזרה מכם אז למה לעזור לו וסתם להיכנס לוויכוחים מיותרים - אלא אם זה למטרת בידור 😃

אפשר לא להסכים ומותר גם לשאול אבל זה דיון ליצנות לגמריי

תקשיב החבר'ה פה מבינים חבלז באימונים תזונה וכל מה שקשור בגדילה - גם אני שייך לאסכולה יותר של הבילדרים ומאלה שיש להם אחוז שומן חד ספרתי - אבל זה לא קשור האנשים פה עושים מבחינתי מלאכת קודש בייעוץ (ואני כמעט שלוש שנים מתאמן וכל הזמן מחדשים לי פה דברים נוספים ומשפרים) ובעזרה ולא רואים שקללל מזה ואתה ואנשים שכמותך מביאים את האם אמא של הקריזה בכך שלא מעריכים עזרה כזאת. לך חפש בפורום אחר נראה כמה שם יעזרו לך.

עכשיו אני הולך להוציא את העצבים בחדר כושר - תודה שעשית לי ת'אימון - אין ספק שאני אצליח בו יש עצבים לפרוק

נערך לאחרונה:
מיקי, אני באמת לא מבין מה אתה עושה פה. לא קלטת כבר שכולם לא מבינים פה כלום?
אולי תחפש מקום אחר? פורום ליצנים אישיים בתפוז ישמח לקבל אותך לשורותיו, אני בטוח.

מיקי, אני באמת לא מבין מה אתה עושה פה. לא קלטת כבר שכולם לא מבינים פה כלום?
אולי תחפש מקום אחר? פורום ליצנים אישיים בתפוז ישמח לקבל אותך לשורותיו, אני בטוח.

אם היית קורא טוב את מה שכתבתי, היית רואה שכן רשמתי שיש פה אנשים שיודעים וגם הבאתי דוגמאות. וזה מה שאני עושה פה : לומד מהאנשים שיש מה ללמוד מהם.
תסכים איתי, שזה עדיף מאשר להתווכח על כלום ולריב על כל מיני שטויות. 😃

איך מר מיקי קובע לאיזה שריר מיועד התרגיל?

לפי השריר העיקרי שעובד בתרגיל, אחרת האנשים היו עושים לחיצת חזה כתרגיל ליד אחורית ומקבילים, ההיפך, כתרגיל לחזה ! למה לא ? הרי שני השרירים האלה עובדים בשני התרגילים.

לפי השריר העיקרי שעובד בתרגיל, אחרת האנשים היו עושים לחיצת חזה כתרגיל ליד אחורית ומקבילים, ההיפך, כתרגיל לחזה ! למה לא ? הרי שני השרירים האלה עובדים בשני התרגילים.

ואיך מר מיקי יודע מה השריר העיקר שעובד בתרגיל?

איך מר מיקי קובע לאיזה שריר מיועד התרגיל?

שלא תבין אותי לא נכון, זה לא אומר שאי אפשר לעשות מקבילים כתרגיל לחזה, פשוט השריר שהכי הרבה יתאמץ בתרגיל זה יהיה תלת ראשי (יד אחורית) ושריר החזה הרבה פחות (וגם לא כל החזה, אלא חזה תחתון ברובו). אז השאלה : למה לבחור תרגיל נוסף לחזה, שבו החזה מעורב במידה מועטה.

אני רק מקווה שלא יהיו עכשיו כל מיני תגובות כמו : איך אתה יודע כמה החזה עובד בתרגיל ?
ושאין דבר כזה כמו שריר עיקרי שעובד. מי שחושב ככה צריך לקרוא קצת ספרים באנטומיה וקיניזיולוגיה. ומי שחושב שספרים וידע גם לא יעזרו לו בנושא, אז המצב שלו אבוד. 😃

שלא תבין אותי לא נכון, זה לא אומר שאי אפשר לעשות מקבילים כתרגיל לחזה, פשוט השריר שהכי הרבה יתאמץ בתרגיל זה יהיה תלת ראשי (יד אחורית) ושריר החזה הרבה פחות (וגם לא כל החזה, אלא חזה תחתון ברובו). אז השאלה : למה לבחור תרגיל נוסף לחזה, שבו החזה מעורב במידה מועטה.

אני רק מקווה שלא יהיו עכשיו כל מיני תגובות כמו : איך אתה יודע כמה החזה עובד בתרגיל ?
ושאין דבר כזה כמו שריר עיקרי שעובד. מי שחושב ככה צריך לקרוא קצת ספרים באנטומיה וקיניזיולוגיה. ומי שחושב שספרים וידע גם לא יעזרו לו בנושא, אז המצב שלו אבוד. 😃

אלה בדיוק התגובות שיהיו. איך אתה יודע כמה עובד איזה שריר? ואל תפנה אותי לספרי אנטומיה כי שנינו יודעים שזה לא קשור. אם יש לך את הידע, תענה.

אלה בדיוק התגובות שיהיו. איך אתה יודע כמה עובד איזה שריר? ואל תפנה אותי לספרי אנטומיה כי שנינו יודעים שזה לא קשור. אם יש לך את הידע, תענה.

אז אם אלה התגובות שיהיו, המצב אבוד ביותר, כי זה יראה עד כמה האנשים מטומטמים.
אבל אתה לא מתאים לך לשאול שאלות כאלה. ואם אתה מתעקש אז אנטומיה של השרירים זה מה שיעזור לך, וזה כן קשור. אבל עזוב בוא אני אקל עליך ואשאל אותך את השאלה הבאה : יבוא אליך מתאמן מתחיל שלא יודע כלום, ויבקש שתמליץ לו תרגיל בסיסי וטוב או סתם תרגיל עזר, כדי לחזק ולשפר את היד אחורית שלו. יש מצב שתמליץ לו על מקבילים ? סביר להניח שהתשובה היא כן.
ועכשיו אותה שאלה, אבל לגבי שריר החזה. או שתמליץ לו שכיבות סמיכה או לחיצת חזה, לא ?
ועכשיו תחבר את שני הדברים האלה, ותסיק את המסקנות.

---------- התגובה התווספה ב 15:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:04 ----------

בקיצור, בולשיט טהור. תמצא לי ספר אנטומיה שבו זה כתוב ומגובה איכשהו.

גבר, מה זה תמצא לי ! אתה זה שלא מאמין לעובדות. יש לך אינטרנט, יש לך ידיים, לא? אז תעשה חיפוש בגוגל ותמצא. 😣

---------- התגובה התווספה ב 15:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:07 ----------

http://www.exrx.net/WeightExercises/Triceps/WtTriDip.html

אתה יודע שזה שמפריד מריבה חוטף מכות משני הצדדים ?!? 😛

והוא התחיל קודם ... :120ag:

( והדיון התחיל בהשוואה בין פלייס לDIPS לחזה ... ומר מיקי הלקקן מאשים את כולם שלא קוראים טוב והוא בעצמו לא קרא על מה מדובר! וקורא עוינות בהכל !!!)
🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית