הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר תרגיל לחזה - פרפר

coldmetal

משתמש פעיל
390
0
נק' מוניטין:
818
390
0
אני מקפיד על טכניקה נכונה ובכל זאת אני מרגיש יותר את השריר הדו-ראשי והכתף מאשר החזה.
אני עובד עם משקלים גבוהים, שומר על זווית של 150 מעלות בערך במרפקים.
ואני לא מרגיש את החזה.
מה יכולה להיות הבעיה?

נערך לאחרונה:
גבר, מה זה תמצא לי ! אתה זה שלא מאמין לעובדות. יש לך אינטרנט, יש לך ידיים, לא? אז תעשה חיפוש בגוגל ותמצא. 😣

---------- התגובה התווספה ב 15:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:07 ----------

http://www.exrx.net/WeightExercises/Triceps/WtTriDip.html

הבנתי. בגלל שמישהו באינטרנט כתב את זה, זה הופך את זה לעובדה. במיוחד הלינק לקרקס הזה שהבאת פה.

מיקי אני לא מבין איך בפעולה של לחיצה אתה יכול להצביע על שריר אחד שעובד, או עובד באופן "עיקרי"
זה בלתי אפשרי

מיקי אני לא מבין איך בפעולה של לחיצה אתה יכול להצביע על שריר אחד שעובד, או עובד באופן "עיקרי"
זה בלתי אפשרי

למשל בלחיצת חזה . אפשר להגיד שככל שהאחיזה רחבה יותר החזה יותר דומיננטי ביחס ליד האחורית.

למשל בלחיצת חזה . אפשר להגיד שככל שהאחיזה רחבה יותר החזה יותר דומיננטי ביחס ליד האחורית.

אני מגיב לך, אבל זה לכל שאר האנשים פה.
מה זה משנה איזה שריר יותר דומיננטי, אתה מחזק תנועה.
גם שאתה מכניס תרגילי עזר אתה מכניס אותם בשביל חוזק חולשה שלך, כמו יציאה מהבור
או נעילה.

אם אתה חושב על לבודד שרירים ולתת דגש כל הכתף האחורית אז אתה בילדר.

שאלה מעניינת- סביר להניח שתרים יותר באחיזה רחבה יותר(עד גבול מסוים) בגלל טווח התנועה קטן יותר.
לגבי שיפור הביצועים כספורטאי זה דיי תלוי בסוג הספורט שאתה עוסק בו.

שאלה מעניינת- סביר להניח שתרים יותר באחיזה רחבה יותר(עד גבול מסוים) בגלל טווח התנועה קטן יותר.
לגבי שיפור הביצועים כספורטאי זה דיי תלוי בסוג הספורט שאתה עוסק בו.

האחיזה הסופר רחבה גורמת לדי הרבה פציעות, בייחוד עבור אנשים שלוחצים בלי חליפות.
ולא מוכרים לי ענפיי ספורט שיש בהם עבודה שהיידים עובדת הרבה מחוץ לרוחב כתפיים.
אפילו יש מאמנים שנותנים בעיקר אחיזה צרה בגלל זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית