הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע של מישמיש ל100 פרס

נראה לי רעיון רע מאוד לבדוק מקסימום פרס פעמיים בשבוע , זה ייגמר בבכי.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
מי?
שתף שתף אותנו בסרטון

זהו אתה מקפל תלוג ?
צריך רק להפוך את זה ללא כנראה (היה חסר לי טיפה בנעילה(אבל החלק הקשה אצלי זה התחתית ואני לא אוהב לעשות גריינדים אז וותרתי))
מאמין שבשבת אעשה חזרה אחת נקייה ואז אפשר לקפל את הלוג

למה חבל,גריינדים זה חלק מהעניין אחי לא הייתי מוותר על זה בקלות, במיוחד שזה הרמה בודדת.. הגיוני שתתאמץ יותר. וזה לא גורע מההישג:)

• פותח/ת השרשור
למה חבל,גריינדים זה חלק מהעניין אחי לא הייתי מוותר על זה בקלות, במיוחד שזה הרמה בודדת.. הגיוני שתתאמץ יותר. וזה לא גורע מההישג:)
אני חושב שגריינד זה מתכון לפציעות (אני מאמין שרוב הפציעות זה או להרים פעם אחת מאוד כבד ולפשל איכשהו או הרבה פעמים בטכניקה לקויה)
אני חושב שאני יכול אעשה מחר סטים של 95 אנוח טיפה השבוע וכנראה אצליח בשבת אם אצליח להגיע למכון לפני סוגרים
יאללה אפשר לקפל הכל חברים העניין נסגר 🤡 @elchonon אפשר לשפר את הבנצ' המביך עכשיו

• פותח/ת השרשור
או לכוון ל120 פרס?
לא נראה לי שווה את זה זה, לא זה לא עוד פלטה וזה הרבה השקעה שאפשר לתת לתרגילים אחרים
חוזר לבילדינג בכתפיים היה חודש של נחמד של ליפטינג

חבר טוב שלי לחץ 125 במשקל 72 (בלי עצירה למטה) אני מניח שזה בערך אומר שהוא יכול לתת 100 ל5 על 5, לא נשמע גם מוגזם מידי תאכלס, מרשים מאוד אבל נראלי לא חסר בארץ שיכולים
ואוו.
100x5x5 בפרס!
מרשים יותר מכל תרגיל

* כמה זמן מנוחה צריך בין הסטים? יום/יומיים/חודש 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית