נק' מוניטין:
1,094
- 1,488
- 874
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אוהב שאתה לומד את השטויות שאני מלמד אותךאין סיבה להגביל זמני מנוחה אם יש לך זמן לאימון ארוך יותר
אני אוהב שאתה מלמד אותי שטויות:P:אני אוהב שאתה לומד את השטויות שאני מלמד אותך
תשאל את עמיחי שרואה נטפליקס בין הסטים, תשאל את אלחנן ששוטף כלים בין הסטים. אין סיבה להגביל זמני מנוחה אלא אם אתה לחוץ בזמן. אני אישית לא שם זמן גם כשאני לחוץ בזמן, אני מעדיף פשוט לקחת את הסיכון שאוותר על תרגילי עזר ופשוט נח מנוחה מינימלית בסטים החשובים יותר. לטעמי הכי נכון זה להיכנס לסט כשאתה מרגיש מוכן.גם 5 דק מנוחה זה כביל?
זה משתנה בין תוכנית לתוכנית, יש כל מיני גישות. לדעתי בגלל שאתה מתקדם לינארית משבוע לשבוע פשוט תוריד קצת משקל ותמשיך להתקדם. תעשה לעצמך 2 אופציות: 1. רק תרגיל אחד נתקע (זה יהיה 99% הבנץ בתור התחלה, הסקוואט והדדליפט לרוב יתקעו מאוחר יותר) - תעשה לו ריסט של 10-15% מהמשקל ותתקדם משם כרגיל. נניח נתקעת ב100 קילו, תוריד ל87.5, אימון אחרי 92.5, אימון אחרי 97.5 וכו וכו. 2. כל התרגילים צולעים ביחד - תעשה שבוע קל על rpe3 בערך (3 אמור להיות ממש ממש קל) ואז תחזור למשקלים הקודמים עם קצת פחות משקל ותחזור משם כרגיל.ועוד משו..
היה ואכשל מה עלי לעשות?
לנסות שוב?
לרדת בסטים?
להתחיל מהתתחלה?
בדיוק דיברתי עליך:sarcastic:בוא אני אגלה לך סוד.
אני נח כל כך הרבה זמן בין סטים, שאני רואה סדרות בין לבין
דדליפט:
110x5x5
סקוואט:
92.5x3x5
אי אפשר להתקדם בשניהם בו זמנית.
הדדליפט מתפקד יפה עם 5x5
אני מאמין.אפשר להתקדם יפה מאוד בשניהם בו זמנית
הרגיש לי לא מתאים להעלות אתמול
גם עכשיו חצי קלא׳ץ..
לחיצת חזה:
115x5x5
זמני מנוחה 3-10 דק
120 לחמש חמישיות,אני בספק שיהיה לי.
איך אני כן יכול להתקדם?
אולי 3x5
ועוד 2 סטים של 80%?
כרגע אין לי יותר צלחות,של 1.25..מה עם 117.5?
הבנתי, אז תנסה לעשות 5×3 ואז אימון אחרי 5×5כרגע אין לי יותר צלחות,של 1.25..
כמו שאמרתי לפי האחוזים?הבנתי, אז תנסה לעשות 5×3 ואז אימון אחרי 5×5
הוא לא התכוון למה שאמרת, הוא התכוון שבמקום להוסיף כל פעם 5 קילו ל5×5, תוסיף פעם אחת 5 קילו ל3×5, ואז פעם הבאה תוסיף שני סטים, ככה תמשיך עם אותה תוכנית נוכחית. אבל איך זה שאין לך 2.5 קילו?!כמו שאמרתי לפי האחוזים?
והאם 3 חמישיות(ליום כבד) זה מספיק?