נק' מוניטין:
1,094
- 1,488
- 874
- פותח/ת השרשור
2.5 יש לי
1.25 לא..
1.25 לא..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
2.5 הכוונה שלי זה 2 1.25, אני רגיל לספור כל משקולת לפי זוג. אז איך זה שאין לך 1.25? בייסיק ולא יקר2.5 יש לי
1.25 לא..
יש לי זוג והם בשימוש כבר..2.5 הכוונה שלי זה 2 1.25, אני רגיל לספור כל משקולת לפי זוג. אז איך זה שאין לך 1.25? בייסיק ולא יקר
אם יש לך זוגות של 1.25, 2.5, 5, 10, 20 אז אתה יכול להגיע לכל משקל שאתה רוצה בין 20 קילו (מוט ריק) ל60 קילו בקפיצות של 2.5. שאר המשקל לא משנה מה הוא, כמה שיותר יותר טוב. אם הזוג של 1.25 תפוס, אז מה עם ה2.5?יש לי זוג והם בשימוש כבר
אני חושב שאתה צריך להתמקד בתוכנית אחת בלי לפזול לתוכניות אחרות כל הזמן, כנראה זה הדבר שהכי יעזור לך. זה ולהאמין בעצמך שתרים את המשקל שאתה בא להרים.לא נורא,צריך לחשוב מחוץ לקופסא(מוט) חח
אני חושב לנסות להתקדם עם המשקל הכבד,לשלוש חמישיות,באימון יום שני.
ובאימון יום חמישי,לעשות 5x5x80%
דעתך?
המוט 12קג (לא אולימפי)אם יש לך זוגות של 1.25, 2.5, 5, 10, 20 אז אתה יכול להגיע לכל משקל שאתה רוצה בין 20 קילו (מוט ריק) ל60 קילו בקפיצות של 2.5. שאר המשקל לא משנה מה הוא, כמה שיותר יותר טוב. אם הזוג של 1.25 תפוס, אז מה עם ה2.5?
אני חושב שאתה צריך להתמקד בתוכנית אחת בלי לפזול לתוכניות אחרות כל הזמן, כנראה זה הדבר שהכי יעזור לך. זה ולהאמין בעצמך שתרים את המשקל שאתה בא להרים.
איזה וכמה משקולות יש לך לא בשימוש בבנץ?המוט 12קג (לא אולימפי)
ו2.5 יש לי כמה זוגות.
זה שיש בשתיהן 5×5 זה לא אומר שהן אותה תוכנית... מה שאתה רוצה לשנות זה הבדל לא קטן. אני לא אגיד לך מה לעשות, אתה ילד גדול. רק אומר את דעתי שאתה יותר מידי פוזל הצידה במקום להאמין בתוכנית, שזה פוגע בך לדעתי גם בזה שאתה לא מממש את התוכניות (כי חוץ מתוכניות לממש מתחילים לרוב רק השבוע שבועיים האחרונים קריטיים וכל השאר הכנה אליהם) וגם בזה שאתה חושב מראש שאתה לא תרים את המשקל, שבעקיפין המנטליות הזאת גורמת לך לא להרים את המשקל.אני נשאר באותה התוכנית! 5x5
פשוט מפצל אותה
בשני יהיה כבד+בק אופ
בחמישי נפח 5x5 לפי 80%
תודה אח.היידה הדדליפט עולה מהר אני רואה
נתקע כל הזמן.מתי תעשה תוכנית מההתחלה עד הסוף תגיד לי
גם אם התוכנית לא מושלמת עדיף להישאר איתה בלוק שלם מאשר לתקן אותה כל שבוע מחדש. וגם עם תוכנית לא מושלמת אפשר להתקדם. אבל בכל מקרה, איך אתה יודע שתיתקע איתה אם לא הגעת איתה לrpeים מספיק גבוהים?נתקע כל הזמן.
גם לי נמאס כבר
תאמין לי
סתם משייט כמו איזה תייר