הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכניות כח לאומנויות לחימה

• פותח/ת השרשור bulldog
  • פורסם בתאריך

bulldog

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום אני חדש פה,אני מתאמו בחדר כושר שלוש פעמים בשבוע,מתאמן בקרב מגע פעמיים בשבוע ומדריך שם פעם בשבוע.בקרב מגע אני כבר 12 שנה,עכשיו לבקשת ייעוץ שלי,איזו תוכנית מתאימה לפיתוח כח נטו,משמע אגרופים ובעיטות חזקים יותר,יכולת להטיל אנשים בזירה,אבל גם להוסיף מסה לגוף,לאפקט של איך שאתה נראה בעייני היריב יש משמעות רבה,אבל לא רוצה להיות גדול בלי כח,ניסיתי 5X5 ,ווסט סייד ברבל,ss,שום דבר לא עוזר,למישהו יש איזה רעיון או תוכנית שתתאים לשלוש פעמיים בשבוע?תודה מראש

נערך לאחרונה:
אם ניסית את כל מה שאמרת למעלה הסקוואט שלך היה אמור להיות לפחות 200 והיית צריך לבזבז לפחות שנתיים מחייך לעשות את כולם, תן לי לנחש:
1. לא קראת שום דבר להתוכניות ופשוט עשית אותן
2. עשית כל אחד לשבועיים
3. סתם אמרת שעשית כדי שלא יציעו לך אותן

אם היית מנסה 5x5 או SS עם אמנויות לחימה, הייתי יודע שאי אפשר להחזיק בזה מעמד מעבר לחודש בלי לעשות שינויים בתוכנית המקורית. SS לפעמיים בשבוע + לטחון אוכל היה נותן לך תוצאות מצוינות בשילוב עם קרב מגע.

• פותח/ת השרשור
אם ניסית את כל מה שאמרת למעלה הסקוואט שלך היה אמור להיות לפחות 200 והיית צריך לבזבז לפחות שנתיים מחייך לעשות את כולם, תן לי לנחש:
1. לא קראת שום דבר להתוכניות ופשוט עשית אותן
2. עשית כל אחד לשבועיים
3. סתם אמרת שעשית כדי שלא יציעו לך אותן

צודק היה לי קשה לעשות אותם יותר משבועיים,קראתי,העמקתי,התנסייתי בתוכניות האלה.יש תוכנית אימונים שנקראת:cave man.אני מחפש תוכנית כזו רק עם משקולות.

צודק היה לי קשה לעשות אותם יותר משבועיים,קראתי,העמקתי,התנסייתי בתוכניות האלה.יש תוכנית אימונים שנקראת:cave man.אני מחפש תוכנית כזו רק עם משקולות.

ברור שיהיה לך קשה לעשות אותם, אלו תוכניות שדורשות התאוששות רצינית.
אני מניח שבתור אחד שעוסק בלחימה אתה מבזבז הרבה אנרגיה, ובנוסף עם אימון משקולות סביר להניח שאתה לא מכניס מספיק אוכל בשביל להתאושש כמו שצריך, ובסופו של דבר לא מתקדם. 😵

קח בחשבון שכל תוכנית שתקדם אותך בכוח, בין אם היה תהיה SS 5X5 או WS תהיה קשה להתאוששות, אחרת היא כנראה לא שווה כלום( אני לא מכיר מה זה קייב מן אבל אם זה תורם לכוח אתה תצטרך להתאושש גם מזה).

אתה לא יכול לעשות תוכנית לשבועיים ולצפות להגיע לתוצאות משמעותיות זה פשוט לא קורה.

המלצה שלי תנסה או את SS או את 5X5 תלוי ברמה שלך,, תקרא את המאמרים בנעוץ.
והכי חשוב שתנוח מספיק ותדחוף ים של אוכל

• פותח/ת השרשור
ברור שיהיה לך קשה לעשות אותם, אלו תוכניות שדורשות התאוששות רצינית.
אני מניח שבתור אחד שעוסק בלחימה אתה מבזבז הרבה אנרגיה, ובנוסף עם אימון משקולות סביר להניח שאתה לא מכניס מספיק אוכל בשביל להתאושש כמו שצריך, ובסופו של דבר לא מתקדם. 😵

קח בחשבון שכל תוכנית שתקדם אותך בכוח, בין אם היה תהיה SS 5X5 או WS תהיה קשה להתאוששות, אחרת היא כנראה לא שווה כלום( אני לא מכיר מה זה קייב מן אבל אם זה תורם לכוח אתה תצטרך להתאושש גם מזה).

אתה לא יכול לעשות תוכנית לשבועיים ולצפות להגיע לתוצאות משמעותיות זה פשוט לא קורה.

המלצה שלי תנסה או את SS או את 5X5 תלוי ברמה שלך,, תקרא את המאמרים בנעוץ.
והכי חשוב שתנוח מספיק ותדחוף ים של אוכל
תודה רבה,בשאר התוכניות שעשיתי הרגשתי סחוט פיזית.כרגע מה שנראה לי שאני יעשה זה 5X5 בעצימות נמוכה.cave man זו תוכנית ספציפית לאומנויות לחימה,בעיקרון התוכנית מתחילה בהיפוך גלגל טרקטור או כל גלגל אחר,במשך 30-60 שניות,קפיצה על הצמיג למשך דקה,דפיקה של פשיט 5 קילו במשך דקה על הצמיג,משיכה של הצמיג או משקולות מחוברות למותניים ל20 מטר,עליות מתח,שכיבות סמיכה איטיות מאוד וישעוד כמה תרגילים שאני לא זוכר.עשיתי את האימון הזה ב הולנד במקום שנקרא vos gym המקום המוביל באירופה לאומניות לחימה.

יש פורום של אתר SHERDOG שמתמחה בדיוק בנושא הזה, יש שם המון לוחמים ומאמנים שיכולים לתרום לך מהידע שלהם.

http://www.sherdog.net/forums/f13/

יש את כל הטכניקות סטייל איש המערות שהזכרת, להפוך צמיגי טרקטור, להכות בצמיג עם פטיש 5 או כבד יותר, הליכות קוף לסוגיהן עם התנגדות של רצועות וכו' וכו'..
אני לא מכיר מאמנים שמנוסים באימונים ברמות האלה אולי פרט לעידו פריינטה.

בכל מקרה, תמיד אתה יכול להוריד איזה DVD שעוסק בזה... רק צריך לדעת לחפש במקומות הנכונים כמו למשל www.bestmmatorrents.com

עריכה:
אגב סחטיין על הביקור בVOS GYM. אני שוקל בעצמי ליסוע להולנד למג'ירו ג'ים...
כמה עלה לך להתאמן שם? 😃

חיפוש קצר בגוגל יוביל אותך לוידאו מאימונים של לוחמים כאלה ואחרים אבל לטעמי זה מאוד שטחי ולא מסביר את התמונה הגדולה.

בכל מקרה, בהצלחה.

נערך לאחרונה:
אני חושב שהפוסט מהאתר של רוס יכול לעזור לך
http://www.rosstraining.com/articles/hardcore.html
גם הספר שלו מכיל תבנית לאנשים שמשלבים אימוני איגרוף או MMA יחד עם כח.
כמו שכולם רשמו תוכנית כמו SS לא מיועדת לשילוב יחד עם אימונים נוספים היא תוכנית בפני עצמה והיא די קשה מבחינת התאוששות גם ככה. אף אחד לא יכול לבנות לך תוכנית ספציפית הכל תלוי באימונים שגם ככה אתה עושה ויוכלת ההתאוששות שלך, העיקר בספורט שלך הוא לא כח הוא שילוב של טכניקה קרבות אימון סיבולת כוח מתפרץ, ביום שיש לך קרבות בדרך כלל לא יהיה יום טוב לאימון כוח מקסימלי או כח מתפרץ.
אתה צריך להתנסות להוסיף שני אימוני כח (למשל אחד כח מקסימלי ושני כח מתפרץ לא יודע מה זה כח נטו שכתבתה, אגרוף חזק זה בדרך כלל כח מתפרץ וגם אימון על שק איגרוף יכול לעבוד טוב) בקיצור תקרא תחקור תוסיף אימונים ותראה איך אתה מתאושש ואיך אתה משתפר או להיפך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית