הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגעה לכשל

• פותח/ת השרשור חיי
  • פורסם בתאריך

חיי

משתמש מתחיל
60
2
נק' מוניטין:
2
60
2
אני במסה , מתאמן ב ab , כשאני עושה תרגילים סתם דוגמא עושה חזה לוחץ 8 חזרות אז אני לא יכול לעשות עוד חזרה אחת כי אני אכשל בה,זאת אומרת שבכל פעם אני עושה את המקסימום חזרות שאני יכול לעשות וככה אני עושה ברוב הסטים שלי, אני מסיים את הסט בחזרה האחרונה שאני יכול לתת, פעם ב קורה שאני מגיע לכשל כי חשבתי שיש לי את החזרה הזאת, זה בסדר ככה?

לדעתי לא צריך להגיע או אפילו להתקרב לכשל עבור היפרטרופיה (גדילת שריר).

לדעתי ככל שמתקרבים לכשל, ההיפרטרופיה גבוה יותר. אבל גם אם אתה 5 חזרות מכשל, עדיין יש היפרטרופיה, אבל נמוכה יותר.

האם תמיד נרצה מקסימום היפרטרופיה? לדעתי לא.

נרצה מקסימום היפרטרופיה שלא יבוא על חשבון עומס עיצבי, טכניקה ותאוששות.
לכן נבחר בתוכניות עם חזרות מרובות, אך לא מרובות מידי. נעצור כמה חזרות לפני כשל, אבל לא רחוק מידי ממנה.

הדרך הכי יעילה לנהל את הקירבה לכשל, זה על ידי שתתרחק ממנה טיפה, ותיישם פרוגרסיב אוברלואד לכיוון הכשל.

טעות חמורה להקריב את כל העקרונות של תוכנית טובה רק עבור יותר היפרטרופיה. לזייף טכניקה ולערב שרירים לא רצויים רק עבור גדילת שריר. זה גם פחות בטוח להתאמן ככה, וגם לא יניב תוצאות טובות כמו תוכנית מחושבת.
התוכנית הכי טובה - פשוט פאוורליפטינג

זה לא הולך ביחד עם "לא להתקרב לכשל עבור היפרטרופיה" (קצת לא ברור אולי בגלל השגיאות כתיב שלך)
זה הכי הולך ביחד.
גם אם האג'נדה שלך הוא נטו היפרטרופיה, כדאי לשקול להקריב ממנה טיפה, ולהתרחק קצת מהכשל, עבור אלמנטים אחרים שחשובים מאוד.

מצטער שקשה לך להבין עם השגיאות שלי.

רצוי להגיע קרוב לכשל.
לא תמיד חכם להיכשל, הגוף ידרוש מימך התאוששות גבוה יותר, וזה לא בהכרח יצליח כל פעם ויתקע לך את ההתקדמות.

זה הכי הולך ביחד.
גם אם האג'נדה שלך הוא נטו היפרטרופיה, כדאי לשקול להקריב ממנה טיפה, ולהתרחק קצת מהכשל, עבור אלמנטים אחרים שחשובים מאוד.

מצטער שקשה לך להבין עם השגיאות שלי.
ברור שלא תמיד מגיעים לכשל.. אבל להמליץ לא להתקרב לכשל בשביל היפרטרופיה זאת המלצה פח.
אחת ל.. זה בסדר

רצוי להגיע קרוב לכשל.
לא תמיד חכם להיכשל, הגוף ידרוש מימך התאוששות גבוה יותר, וזה לא בהכרח יצליח כל פעם ויתקע לך את ההתקדמות.
לדעתי להתקרב יותר מידי לכשל על חשבון טכניקה, או תוכנית נורמלית זה לא חכם.
ברור שלא תמיד מגיעים לכשל.. אבל להמליץ לא להתקרב לכשל בשביל היפרטרופיה זאת המלצה פח.
אחת ל.. זה בסדר
אני ממליץ לקחת בחשבון אלמנטים נוספים ולא רק את הקרבה לכשל.

אתה ממש לא אוהב אותי? מצטער בשבילך.

אני ממליץ לך לא להמליץ..

חחח
אל תיעלב , זה לא מתאים לך (סתם, כן)

ברור לי שלא שווה להקריב טכניקה ותוכנית

ברור לי שלא שווה להקריב טכניקה ותוכנית
אני רואה אנשים לפעמים כל כך מפוקסים על אלמנט ספציפי, כמו קרבה לכשל להיפרטרופיה, או משקלים כבדים לכוח, ומתעלמים מאלמנטים אחרים שפוגע להם בהתקדמות.
מי שקורא את הדיון מבין
אולי תסביר לי, כי מהצד נראה שנגמרה לך האבקת חלבון.

אני רואה אנשים לפעמים כל כך מפוקסים על אלמנט ספציפי, כמו קרבה לכשל להיפרטרופיה, או משקלים כבדים לכוח, ומתעלמים מאלמנטים אחרים שפוגע להם בהתקדמות.

אולי תסביר לי, כי מהצד נראה שנגמרה לך האבקת חלבון.

לגמרי, יש לי ימים שבתרגילים מסויימים אני לא מנסה להגיע לכשל, ככה אני משפר משקלים וגם מתרכז בטכניקה

קשה מאוד לראות שיפור בתוצאות שאתה נותן כל אימון את כל מה שיש לך
כי אז מאיפה תתן את העוד מה שצריך אימון הבא?
אני לא אכנס אפילו לסיבות למה, כי בוא נגיד את זה ככה, אם הוא רואה תוצאות אז מה שהוא עושה עובד לו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית