עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤫?
אני עושה דדליפט, לא הבנתי על מה הדיון כנראה.
🚬🤪🚬אתה בסדר, אל תדאג.
לגבי מה עדיף לחיזוק המשיכה, דדליפט או pulls למינהם, זה תלוי למי ובאיזו סיטואציה. הייתי אומר שעבור the sun, שמעוניין בהתחזקות כללית ולא למטרה ספציפית של OL אתה צודק. במקרים אחרים לעומת זאת דדליפט עלול הרבה פחות מתאים.
🚬🤪🚬
תגיד איך הסקוואט מאתמול?
באילו מקרים זה פחות מתאים? אני חושב שיש מקום לדדליפט גם אצל מרימי משקולות.
אני חושב שגם שיפרתי את האחיזה (הפרק יד בקו ישר עם הזרוע)משתפר.
הפסקת להתסכל למעלה והעומק מתחיל להתקרב לסביר. האיכות צילום לא משהו, אז אני לא בטוח לגבי מצב הגב התחתון.
יש לך קצת בריחה קדימה של הברכיים למטה, לפחות בחלק מהחזרות, אני לא יודע אם זה ברמה קריטית או לא.
עזוב הכל קשה אני שחיף נמאס לי מהכלאיך 82.5 אמורים להיות קשים אם הRM5 שלך זה 90?
אני חושב שגם שיפרתי את האחיזה (הפרק יד בקו ישר עם הזרוע)
אתה יכול למצוא אולי חזרות שזה קורה בהן כדי שאני אשים לב טוב יותר? (בריחת ברכיים)
הגב התחתון לא הרגיש בשיט בכל האימון אז אני מאמין שהיה בסדר בחלק הזה, כי כבר יצא לי להרגיש איך גב תחתון מעניש אנשים שלא עובדים כמו שצריך 🙄
אגב למה התחלתם לדבר על דדליפט? בגלל שאפשר לחזק את התנועה של הפאוורקלין ע"י העמסת יותר משקל בדדליפט? (ואז מהמשיכה הראשונה תגיע עוד מהירות?)
עזוב הכל קשה אני שחיף נמאס לי מהכל
אם היית עסוק בלהתרכז במה שאתה עושה במקום לבכות כל הזמן, היה לך יותר קל.
כן...אתה אמור להתקדם מאימון לאימון?
כן...
זאת מטרת התוכנית
רישוס - דווקא עליתי יחסית בסדר פשוט החזרה הראשונה והאחרונה הן תמיד קשות יותר מהאחרות ✌️
חוצמזה שזה כבר מתחיל להיות לי קשה מה לעשות, אני לא חזק בסקוואטים.
כן...
זאת מטרת התוכנית
רישוס - דווקא עליתי יחסית בסדר פשוט החזרה הראשונה והאחרונה הן תמיד קשות יותר מהאחרות ✌️
חוצמזה שזה כבר מתחיל להיות לי קשה מה לעשות, אני לא חזק בסקוואטים.