הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בלי בולשיט: המסע לברזל כבד

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
🤫?

אני עושה דדליפט, לא הבנתי על מה הדיון כנראה.

לגבי מה עדיף לחיזוק המשיכה, דדליפט או pulls למינהם, זה תלוי למי ובאיזו סיטואציה. הייתי אומר שעבור the sun, שמעוניין בהתחזקות כללית ולא למטרה ספציפית של OL אתה צודק. במקרים אחרים לעומת זאת דדליפט עלול הרבה פחות מתאים.

באילו מקרים זה פחות מתאים? אני חושב שיש מקום לדדליפט גם אצל מרימי משקולות.

🚬🤪🚬
תגיד איך הסקוואט מאתמול?

משתפר.

הפסקת להתסכל למעלה והעומק מתחיל להתקרב לסביר. האיכות צילום לא משהו, אז אני לא בטוח לגבי מצב הגב התחתון.

יש לך קצת בריחה קדימה של הברכיים למטה, לפחות בחלק מהחזרות, אני לא יודע אם זה ברמה קריטית או לא.

באילו מקרים זה פחות מתאים? אני חושב שיש מקום לדדליפט גם אצל מרימי משקולות.

יש מקום, אבל לא תמיד, זה גם עניין של סדר עדיפויות. הבעיה עם דדליפט היא שהוא די גומר אותך והוא ימנע ממך מלעשות דברים אחרים, שכנראה יהיו חשובים יותר, ככה שהוא יעשה בתדירות די נמוכה וכנראה רק בתקופות מסויימות אצל משקולנים (לא מדבר פה על מתחילים, אצלם זה אולי שונה, תלוי).

משתפר.

הפסקת להתסכל למעלה והעומק מתחיל להתקרב לסביר. האיכות צילום לא משהו, אז אני לא בטוח לגבי מצב הגב התחתון.

יש לך קצת בריחה קדימה של הברכיים למטה, לפחות בחלק מהחזרות, אני לא יודע אם זה ברמה קריטית או לא.
אני חושב שגם שיפרתי את האחיזה (הפרק יד בקו ישר עם הזרוע)
אתה יכול למצוא אולי חזרות שזה קורה בהן כדי שאני אשים לב טוב יותר? (בריחת ברכיים)

הגב התחתון לא הרגיש בשיט בכל האימון אז אני מאמין שהיה בסדר בחלק הזה, כי כבר יצא לי להרגיש איך גב תחתון מעניש אנשים שלא עובדים כמו שצריך 🙄

אגב למה התחלתם לדבר על דדליפט? בגלל שאפשר לחזק את התנועה של הפאוורקלין ע"י העמסת יותר משקל בדדליפט? (ואז מהמשיכה הראשונה תגיע עוד מהירות?)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תיכנון למחר:
סקוואט 75 ק"ג - ממשיך לעבוד על טכניקה, לא רוצה להקפיץ משקל ולוותר על מה שהצלחתי להשיג עד עכשיו.

בנץ' 82.5 - אמור להתחיל להיות קשה, אבל לא צופה בעיות מיוחדות.

דדליפט 86 - אמור להתחיל להיות קשה, לא צופה בעיות מיוחדות.
עבודה על בטן.

נראה לי שנגזר עליי להיות שחיף לנצח

אני חושב שגם שיפרתי את האחיזה (הפרק יד בקו ישר עם הזרוע)
אתה יכול למצוא אולי חזרות שזה קורה בהן כדי שאני אשים לב טוב יותר? (בריחת ברכיים)

הגב התחתון לא הרגיש בשיט בכל האימון אז אני מאמין שהיה בסדר בחלק הזה, כי כבר יצא לי להרגיש איך גב תחתון מעניש אנשים שלא עובדים כמו שצריך 🙄

אגב למה התחלתם לדבר על דדליפט? בגלל שאפשר לחזק את התנועה של הפאוורקלין ע"י העמסת יותר משקל בדדליפט? (ואז מהמשיכה הראשונה תגיע עוד מהירות?)

מתנצל על העיכוב בתגובה.

הסתכלתי שוב ואני לא חושב שהברכיים שלך הולכות קדימה בתחתית, פשוט כי אתה לא מגיע מספיק נמוך בשביל שזה יקרה 😃

דיברנו על הדדליפט בהקשר שלא קשור ישירות אליך, אבל כן, ברור שהPC מתחזק (עד רמה מסויימת) כתוצאה משיפור בדדליפט, זה גם עובד הפוך. בגלל זה שני התרגילים חשובים בתוכנית שלך.

אם היית עסוק בלהתרכז במה שאתה עושה במקום לבכות כל הזמן, היה לך יותר קל.

................

תפסיק לחפש תוצאות כל הזמן
אתה לא חודש בתכנית ועוד לא עשית 3 אימונים ברצף כמו שצריך בלי לעצור לבדוק אם שכחת משהו בדרך
אם תמשיך בגישה הזאת אתה לא תגיע רחוק
just shut the fuck up and squat

האימון של היום:
סקוואט 75 קילו - סוף סוף, ירדתי מתחת למקביל בלי ויכוח והטכניקה כמעט בלי פגמים (הברכיים טיפה מחליקות קדימה בסוף התנועה בחלק מהחזרות.

בנץ' 82 קילו - קלי קלות.

דדליפט 86 קילו - קל.

וואלק אני מבסוט סוף סוף הסקוואט שלי נראה טוב.

יצא לך יותר טוב
אבל אתה עדיין לא מנסה לעלות בטיל, אתה עולה לאט
פשוט תדחוף חזק ותעלה הכי חזק שאתה יכול, אתה לא תצליח לעלות ככה במשקלים יותר גבוהים.

אתה אמור להתקדם מאימון לאימון?
כן...
זאת מטרת התוכנית

רישוס - דווקא עליתי יחסית בסדר פשוט החזרה הראשונה והאחרונה הן תמיד קשות יותר מהאחרות ✌️
חוצמזה שזה כבר מתחיל להיות לי קשה מה לעשות, אני לא חזק בסקוואטים.

כן...
זאת מטרת התוכנית

רישוס - דווקא עליתי יחסית בסדר פשוט החזרה הראשונה והאחרונה הן תמיד קשות יותר מהאחרות ✌️

ממתי אימונים אמורים להיות קלים ?

כן...
זאת מטרת התוכנית

אז איך זה שלא עלית בבנצ'? אפילו ירדת ועוד אתה כותב שהיה לך קל..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית