בלי בולשיט: המסע לברזל כבד

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
לצערי בחודשיים (וגם בשנתיים) הראשונים של האימונים שלי, לא היה לי שום ידע בזה ועשיתי מה שאמרו לי.

אבל אני מכיר יותר ממקרה אחד כזה.

הקטע הוא שאף אחד לא מתחיל טוב מהאימון הראשון שלו.
לכולם פה הייתה תקופת דשדוש של כמה חודשים טובים, שזה גם הכין אותך פיזית ונתן לך בסיס מסוים.
אבל אני בספק אם תשלוף עכשיו מישהו מהרחוב ותתן לו להתאמן נכון חודשיים הוא יגיע ל100 קילו סקוואט. יכול להיות שכן יכול להיות שלא יש 1000 גורמים שמשפיעים.
אולי באמת צריך לעשות תוכנית ריאלטי שכולאים אנשים בחדר כושר ובודקים מי הראשון שמגיע ל100 קילו סקוואט 🤩

הקטע הוא שאף אחד לא מתחיל טוב מהאימון הראשון שלו.
לכולם פה הייתה תקופת דשדוש של כמה חודשים טובים, שזה גם הכין אותך פיזית ונתן לך בסיס מסוים.
אבל אני בספק אם תשלוף עכשיו מישהו מהרחוב ותתן לו להתאמן נכון חודשיים הוא יגיע ל100 קילו סקוואט. יכול להיות שכן יכול להיות שלא יש 1000 גורמים שמשפיעים.
אולי באמת צריך לעשות תוכנית ריאלטי שכולאים אנשים בחדר כושר ובודקים מי הראשון שמגיע ל100 קילו סקוואט 🤩
בהנחייה של ריפ, תוך כדי שהוא מקלל אותם שהם לא יורדים מספיק נמוך או מתיישבים כמו שצריך.
לילה טוב 👑

קורן הגיע לתוצאות האלה כי יש לו סבלנות מברזל והוא עובד לפי הסדר נטו
ממש רובוט 👏
סחטן על הסקוואט והפרס גאה בך:RockOn:

קורן הגיע לתוצאות האלה כי יש לו סבלנות מברזל והוא עובד לפי הסדר נטו
ממש רובוט 👏
סחטן על הסקוואט והפרס גאה בך:RockOn:
תודה אבל זה עדיין לא "תוצאות" יש עוד דרך ארוכה

האימון הלילה:
לא ישנתי טוב, לא אכלתי טוב, ושמתי אלף זין על כל התירוצים האלה.

סקוואט 92.5 5\5\5 - שיא אישי. המשקל הרגיש כמו טון בחזרות האחרונות, אבל נעלתי. בחלק הברכיים ברחו לי קדימה. הposterior chain שלי עדיין חלש לאללה וקשה לי לעלות כשהברכיים נעולות במקום. אין תירוצים. עובד עם המשקל הזה שוב בחמישי.

בנץ' 92.5 5\5\5 - שיא אישי. טוב, הפעם זה כבר הרגיש כבד. אני מתקרב לקצה, הסט השלישי לא היה קל מהחזרה השנייה כבר.

דדליפט 100 1x5 - שיא אישי. הגיע הזמן.

עשיתי קצת עבודה לאחיזה אחרי זה (בטן בתלייה על מתח לחזרות ממצב "מת") ועוד 2 סטים של קראנצ'ים בשיפוע שלילי עם פלטה של 5.

חמישי הולך להיות גהנום של אימון.

הוא עושה גם סקוואטים .
ואיזה עוד תרגילים הוא צריך כרגע ?
אני שואל על הSS כי אני חושב להתחיל לעשות את זה..
כרגע הAB שלי קורע לי ת'צורה:🙁

אז חמשת התרגילים האלו עובדים על כל השרירים?
אם תעשה באימון הבא חתירה לדוגמא אז המשקל שתשים יהיה 80+?

אז חמשת התרגילים האלו עובדים על כל השרירים?
אם תעשה באימון הבא חתירה לדוגמא אז המשקל שתשים יהיה 80+?
כן הם עובדים על כל השרירים.
לא יודע, לא כזה מעניין אותי כמה החתירה שלי תהיה כי זה לא תרגיל שחשוב לי להתחזק בו כרגע.

האימון הלילה:
סקוואט 95 5\5\5 - שיאי אישי. פאק החזרות האחרונות הרגישו כבדות.
פרס 55.5 4\5\5 - שיא אישי (חצי קילו). פספסתי את החזרה האחרונה כי בסט השלישי הרמתי את החזרה הראשונה לא טוב והשקעתי המון אנרגיה, זה הרס לי את הסט. יום שלישי אני הולך על 57 ואם לא עולה זה ריסט.
מתח +16 קילו 6\6\7 - טוב אני תקוע כאן 3 אימונים. הגיע הזמן לעבור לאחיזה הפוכה ולהתחיל מלמטה.
פאוורקלין (מהרצפה!) 50 - 5 חזרות שיא אישי. 60 3\3 - שיא אישי. זה 15 קילו יותר מההאנג והרגיש אפילו טוב. burgener warmup באמת עזר לי למשוך טוב יותר, בקושי קפצתי!

אחד האימונים הפסיכים שהיו לי, הוצאתי מעצמי 15 קילו יותר בקלין מהרצפה, עוד 2.5 קילו לסקוואט, עוד חצי קילו לפרס שבקושי עולה. הקלין הפתיע אותי.

side note: דאוס חתיכת מטורף. הוא אוכל מוזס 300ג' ב4 ביסים (פחות מדקה על השעון)😣

נשמע אימון טוב 😃

לגבי הקלין, סביר שמהרצפה תוכל לעשות יותר, ובכל מקרה, אמרתי לך כבר - לדעתי אתה יכול לעשות 60-70 קילו (כנראה יותר) בכיף.

(אבל זה שאתה לא מתפתה וקופץ במשקלים זה טוב. תמשיך ככה.)

אתה צודק סת', זה גם הרגיש נכון יותר וגם הרגשתי שאני סוף סוף מתיישר (שוב - burgener ממש עזר לי להבין איך זה צריך להרגיש)

בנצרום היום בחזרה הרביעית בסט השלישי של הסקוואט התחיל להחשיך סביבי 🤘

תודה חבר'ה

בכיף. כמו במקרה של ריפטו, קשה להתווכח עם קבלות. Burgener אימן מאות אנשים לעשות קלין וסנאצ' במשך עשרות שנים. הוא כנראה כבר יודע מה עובד. זה לא אומר שאין עוד דרכים להגיע לתוצאות, אבל אם יש לך גישה להסברים שלהם אני לא חושב שזה חכם להתעלם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית