הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בלי בולשיט: המסע לברזל כבד

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
כול הכובד the sun. ממש התחזקתה תמשיך ככה..

ד''א אני ממליץ על התוכנית לכולם אני כבר כמה אימונים נותן איתה ומרגיש פשוט קטלני, הגוף מתחזק, מגיב טוב, הגעתי למשקלי עבודה בפאנן כבר שפעם היה לי ממש קשה איתם...

בתור אחד שבקושי הצליח ללכת אחרי 30 קילו סקוואט היום אני נותן 60 קילו בכיף עם נגיעה של התחת בריצפה

שלא נזכיר את זה שבקושי מתח ההיתי מצליח לדמיין שאני עולה, היום המצב הרבה יותר טוב..

בנץ פרס גם 65 קילו ל5 חזרות ותאכלס הרגשתי שאני יכול לתת עוד כמה חזרות, או לתת 70 קילו 5 חזרות...

פעם בקושי 60 קילו ל8 חזרות.

תוכנית לחולי נפש חייב לציין, כול יום עושים סקוואט ועוד עולים במשקלי עבודה, כול הגוף כזה בפאמפ אחרי אימון, אבל הנחשים יצאו בכול הגוף מתחת לעור והאמות קיבלו נפח שלא נזכיר את הגב והחזה ורגליים...

מה שלא עשו שנה של אימונים עם כול מיני שטיות, עשיתי בשבועיים של אימוני והקפדה על תזונה כמו שצריך לפי ריפרטו..

ולא שהגעתי למטרות.. יש עדיין הרבה על מה לעבוד, אבל בנתיים אני ממש מפסוט שרואים התקדמות מבחינה חיצונית, ומבחינת הכוח

SS לשלטון:s13:

תודה ברקו וכן זה אימונים לחולי נפש, צריך לבוא עם הכנה נפשית מראש בכל אימון ולדעת שאתה הולך לשים משקל כבד יותר על המוט בסקוואט.
היום הכאפות עזרו.

אבל עזוב אתה יודע מה הכי חשוב... אתה גדל? 🤡
משקלי עבודה זה מעניין ת'ביצים, הכי חשוב להיות גדול :D

אבל עזוב אתה יודע מה הכי חשוב... אתה גדל? 🤡
משקלי עבודה זה מעניין ת'ביצים, הכי חשוב להיות גדול :D
אתה יודע איך זה - יום אחד אתה מתעורר ומגלה שהחזה שלך כבר ממש גדול, או שהרגליים נראות מלאות יותר

יהיה בסדר, העסק הזה מתחיל להיות כבד וזה בטח לא קל יותר מאימון לאימון:suicide:

מי שיכול ללחוץ 200 קילו בנץ' פרס לא יכול להיות קטן

מה זה התמונה בחתימה שלך?
זה מהסימפסונים?

היה פעם קומיקס של PL שצוחק על כל מיני דברים בחדרי הכושר:
"Guido and Luigis gym adventures"

הורידו את זה ועכשיו אני מצטער שלא שמרתי הכל .

קבצים מצורפים

• 49a52-Avatar_1.jpg
    49a52-Avatar_1.jpg
    KB 10 · צפיות: 171
"גודל הוא תופעת לוואי של כוח"😘

ולפי דעתי באמת הכי מרשים להיות בגודל סביר + ולהרים משקלים פסיכים:s13:🤘

כל הכבוד על ההתקדמות !
יפה לראות עלייה כזאת.
רק הייתי מציע לך למדוד היקפים, כי לעלות 4 קילו בשלושה שבועות למתאמן לא מתחיל (מתחיל באמת, לא לפי ההגדרות האלה), זה די הרבה (חבל אח"כ חיטובים וכאלה).
כדאי שתדע איפה אתה עומד ומה אתה עולה.
אלא אם כן, המטרות שלך הן כח ותו לא ואז תמשיך לתת בראש 😵‍💫🥊

כל הכבוד על ההתקדמות !
יפה לראות עלייה כזאת.
רק הייתי מציע לך למדוד היקפים, כי לעלות 4 קילו בשלושה שבועות למתאמן לא מתחיל (מתחיל באמת, לא לפי ההגדרות האלה), זה די הרבה (חבל אח"כ חיטובים וכאלה).

באימונים האלה אם אתה לא אוכל אתה לא מתאושש .
והוא כן מתאמן מתחיל ...

כל הכבוד על ההתקדמות !
יפה לראות עלייה כזאת.
רק אנשים שעשו או עושים תוכנית ליניארית מבינים כמה האוכל הוא הרבה יותר מאוכל, זה החומרי בניין שבלעדיהם הפצעים מהאימון הקודם עדיין פתוחים

תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית