עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סבבה, שבוע הבא הפתעה חדשה.כבוד על הסינדי.
קצב של סיבוב לדקה זה לא קל בכלל אפילו אם מפסיקים אחרי 5.
אני מציע לך לשנות כל פעם ולא להיתקע עם סינדי. זה לא SS, אתה לא רוצה "להתמקצע" בסינדי. שבוע הבא תעשה משהו אחר קצת. הרעיון ב- GPP הוא שהוא General ולכן אתה חייב לשנות כל הזמן.
כנראה עומס מצטבר מאנאירובי... כי אירובי אני לא עושה :\ [פעם בשבוע כדורגל, לא יותר מזה.. ולפעמים בבסיס].
הקטע שכל השאר די קשים...
ננסי זה נחמד ואולי לינדה
תן לי דוגמאות, אני ממש לא יודע כלום על הדברים האלה חוץ מקרוספיט, וגם שם אני עדיין מגשש באפלהלינדה זה ממש למתאבדים.
כמו שקולדפייר רמז - אין אימון קרוספיט קל. אם זה קל אז לא דחפת מספיק חזק או שלא השתמשת במספיק משקל. אבל הייתי בוחר אימון שהוא metcon קלאסי שמשלים יותר טוב את אימוני הכח שאתה עושה. יש המון אפשרויות...
נו עבודה לבייספסמה זאת אומרת כפות ידיים כלפי פנים?
אני חושב שגם בחזרה השלישית טיפה קיפלתי את המרפקים לפני ההתפוצצות אבל זה הרגיש ממש בסדר ואני יודע איפה הטעויות 😃 אבל המוט עף למעלה וזה מה שחשוב!הקלין נראה טוב חוץ מהעמידה הרחבה מדי בסוף (אתה יודע את זה כבר). נראה לי שמפה זה כבר מעבר ליכולת שלי לראות כשלים קטנים בתנועה הזאת. לצערי זה נראה הרבה יותר טוב ממה שאני עשיתי היום זה בטוח.
לגבי המתח אני מעריך שהוא התכוון לסופינציה או במילים אחרות chinup במקום pullup. כפות הידיים פונות לכיוון הגוף.