הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בלי בולשיט: המסע לברזל כבד

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
כנראה עומס מצטבר מאנאירובי... כי אירובי אני לא עושה :\ [פעם בשבוע כדורגל, לא יותר מזה.. ולפעמים בבסיס].

כבוד על הסינדי.
קצב של סיבוב לדקה זה לא קל בכלל אפילו אם מפסיקים אחרי 5.
אני מציע לך לשנות כל פעם ולא להיתקע עם סינדי. זה לא SS, אתה לא רוצה "להתמקצע" בסינדי. שבוע הבא תעשה משהו אחר קצת. הרעיון ב- GPP הוא שהוא General ולכן אתה חייב לשנות כל הזמן.

כבוד על הסינדי.
קצב של סיבוב לדקה זה לא קל בכלל אפילו אם מפסיקים אחרי 5.
אני מציע לך לשנות כל פעם ולא להיתקע עם סינדי. זה לא SS, אתה לא רוצה "להתמקצע" בסינדי. שבוע הבא תעשה משהו אחר קצת. הרעיון ב- GPP הוא שהוא General ולכן אתה חייב לשנות כל הזמן.
סבבה, שבוע הבא הפתעה חדשה.

לא שמעתי/ראיתי בחיים על אף אחד שזה קרה לו, ואף פעם לא קראתי על מקרה כזה. אם כבר נשמע לי יותר הגיוני שזה מונע שברי מאמץ.

הייתי מהמר שהסיבה זה הכדורגל או האירובי בבסיס, או שניהם ביחד.

כדורגל פעם בשבוע [עכשיו כבר לא שיחקתי חודש וחצי], ובבסיס פעם בשבוע בלחץ...
וגם אז איזה שעה משחק..

הקטע שכל השאר די קשים...
ננסי זה נחמד ואולי לינדה

לינדה זה ממש למתאבדים.
כמו שקולדפייר רמז - אין אימון קרוספיט קל. אם זה קל אז לא דחפת מספיק חזק או שלא השתמשת במספיק משקל. אבל הייתי בוחר אימון שהוא metcon קלאסי שמשלים יותר טוב את אימוני הכח שאתה עושה. יש המון אפשרויות...

לינדה זה ממש למתאבדים.
כמו שקולדפייר רמז - אין אימון קרוספיט קל. אם זה קל אז לא דחפת מספיק חזק או שלא השתמשת במספיק משקל. אבל הייתי בוחר אימון שהוא metcon קלאסי שמשלים יותר טוב את אימוני הכח שאתה עושה. יש המון אפשרויות...
תן לי דוגמאות, אני ממש לא יודע כלום על הדברים האלה חוץ מקרוספיט, וגם שם אני עדיין מגשש באפלה

לא אמרתי שקרוספיט אמור להיות קל, אבל אמרתי שיש כאלה שהם קשים בעליל

כמעט כל אימון קרוספיט מתאים. פשוט תימנע מאלה שיש בהם משקל כבד ומעט חזרות כי יש בזה מרכיב יותר גדול של כח (שמיותר לך).
דוגמאות - אנג'י, ברברה, הלן, ניקול. יש גם המון אימונים שאין להם שם אבל הם טובים לא פחות.
האימון של היום נראה זנותי במיוחד:
Five rounds for time of:
45 pound barbell Overhead walking lunges, 50 feet
21 Burpees

צמצם לשניים שלושה סיבובים.

אימון היום:
סקוואט 91 5-5-5
פרס 25 10-10-10 (חייב להזרים קצת דם למקום כדי לעזור לכאבים לעבור)
פאוורקלין 60 3-3-3-3-3 שיא אישי לחזרות. סוף סוף יצאו לי קלינים טובים ממש, עם התיישרות עד הסוף!

מתח כפות ידיים כלפי פנים (פעם ראשונה עושה את זה) 5-5-5 וזה לא הרגיש מאוד קל, כנראה הבייספס שלי שכחו מה זה לעבוד 🤡

מקווה להעלות סירטון של הקלין (רק חזרה שלישית טובה)

להתייחס רק לחזרה שלישית

להתייחס רק לחזרה שלישית

- אני נכנס עם פיסוק רחב מדי

נ.ב

איזה מישהו שואל אותי כמה סטים נשאר לי עם המוט
"עד שאני פוגע בתקרה"

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הקלין נראה טוב חוץ מהעמידה הרחבה מדי בסוף (אתה יודע את זה כבר). נראה לי שמפה זה כבר מעבר ליכולת שלי לראות כשלים קטנים בתנועה הזאת. לצערי זה נראה הרבה יותר טוב ממה שאני עשיתי היום זה בטוח.

לגבי המתח אני מעריך שהוא התכוון לסופינציה או במילים אחרות chinup במקום pullup. כפות הידיים פונות לכיוון הגוף.

הקלין נראה טוב חוץ מהעמידה הרחבה מדי בסוף (אתה יודע את זה כבר). נראה לי שמפה זה כבר מעבר ליכולת שלי לראות כשלים קטנים בתנועה הזאת. לצערי זה נראה הרבה יותר טוב ממה שאני עשיתי היום זה בטוח.

לגבי המתח אני מעריך שהוא התכוון לסופינציה או במילים אחרות chinup במקום pullup. כפות הידיים פונות לכיוון הגוף.
אני חושב שגם בחזרה השלישית טיפה קיפלתי את המרפקים לפני ההתפוצצות אבל זה הרגיש ממש בסדר ואני יודע איפה הטעויות 😃 אבל המוט עף למעלה וזה מה שחשוב!

כן התכוונתי לצ'ינס chins 😃
יום חמישי 62.5 פאוורקלין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית