הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בלי בולשיט: המסע לברזל כבד

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
כמה אתה שוקל שאתה מרים כאלה משקלים ???

שלא תעוף לך חולייה באמצע סקוואט ....

כל הכבוד באמת... קראתי כמה עמודים והתרשמתי ממש...
בכל זאת כדאי שלא תתעלם מהכתף, ככה התחילו לי דלקות בכתף שמאל, תשתדל לנוח.

אולי מישהו פה יוכל לעזור לי, יש לי סחוס קרוע בברך ואסור לי להרים משקלים בעמידה.
אני מעוניין להתחיל את התוכנית הזאת אבל יש יותר מדי סקוואטים ובלאגנים :S
למישהו יש רעיון לתחלופה לתרגילים הבעייתיים\כל רעיון אחר?

אימון היום (התאוששות):

סקוואט 77.5 5\5\5

פרס 43.5 5\5\5 - קל, ובאופן מפתיע בקושי הרגשתי את הכתף, למרות שבסקוואט כשהחזרתי את המשקל לראק זה קצת כאב וכל היום זה הציק.

פאוורקלין 60 3\3\3\3\2 - שיא אישי לחזרות. אני צריך לעבוד עם המשקל הזה שוב, הרגשתי ממש לא סגור על עצמי, למרות שהמשקל עלה יחסית יפה אבל בחימום זה הרגיש פי 7 טוב יותר.

ויתרתי על המתח ועל בטן.

נ.ב
איזה כיף לזרוק 60 קילו באוויר באמצע מכון של קוקסינלים, אני עושה קלין עם המשקל שהם עושים רבע סקוואט איתו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אימון היום (התאוששות):

סקוואט 77.5 5\5\5

פרס 43.5 5\5\5 - קל, ובאופן מפתיע בקושי הרגשתי את הכתף, למרות שבסקוואט כשהחזרתי את המשקל לראק זה קצת כאב וכל היום זה הציק.

פאוורקלין 60 3\3\3\3\2 - שיא אישי לחזרות. אני צריך לעבוד עם המשקל הזה שוב, הרגשתי ממש לא סגור על עצמי, למרות שהמשקל עלה יחסית יפה אבל בחימום זה הרגיש פי 7 טוב יותר.

ויתרתי על המתח ועל בטן.

נ.ב
איזה כיף לזרוק 60 קילו באוויר באמצע מכון של קוקסינלים, אני עושה קלין עם המשקל שהם עושים רבע סקוואט איתו.

יפה 😃
לדעתי תתן עוד אימון קל לפני שאתה מפוצץ את הכתף... תרגיש 100% שהכאב עבר

נ.ב

היום נאלצתי להסביר לבחור שעבד לידי שאם הוא מצליח לנהל שיחה משעשעת עם המדריכה בזמן סט עבודה (פריצ'ר קרל אלא מה?) אז אולי הוא צריך להעלות במשקלים. מסכן הוא נאלץ להפעיל את השריר שלו בחדר כושר. הוא התבכיין עשר דקות אחרי זה.

אימון מחורבן במיוחד:

סקוואט 97.5 - 5\1 - מחורבן, סט שני פשוט ויתרתי מהחזרה השניה, זה היה יותר מדי קשה וכמו פוסי ויתרתי

בנץ' 95 - 5 - עבדתי בחימום והכתף התחילה לכאוב, נתתי לסט הראשון צ'אנס והחלטתי שאני לא עובד יותר עד לבדיקה של אורתופד, אני באמת חושש לדלקת.

דדליפט 107 - 5 - שיא אישי. האחיזה התחילה להציק, לא קריטי המשקל עלה בסדר.

עשיתי סינדי של 5:53 דקות לפני שהגעתי למצב שקשה לי מאוד לנשום והשלמתי 5 סיבובים, החלטתי כל שבוע להוסיף דקה כי מכאן והלאה זה היה עלול להיות מאוד מכוער וקשה, והשכיבות שמיכה הכאיבו לי לכתף.

לא מרוצה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני כבר דלקת מהלכת, באמת באסה שדברים כאלו הורסים את האימון, תוריד משקלים בבנץ לבינתיים.

אני כבר דלקת מהלכת, באמת באסה שדברים כאלו הורסים את האימון, תוריד משקלים בבנץ לבינתיים.
מחורבן, הרגשה מחורבנת, עצבני.
ברור שאני לא מתכוון יותר לעבוד כבד בשום תרגיל שמערב כתפיים, חבל על הבריאות.
עדיף להפסיד חודש אימונים מאשר חצי שנה ודלקת כרונית...

אה נשמע נחמד. זה סוג של אירובי יעני?
ולמה יש לתרגילים שמות של בנות?

אה נשמע נחמד. זה סוג של אירובי יעני?
ולמה יש לתרגילים שמות של בנות?
כן זה "אירובי", יותר GPP כי אתה לא רץ כמו מפגר חסר תועלת.
לא זוכר למה יש להם שמות של בנות 😃 אבל תהיה בטוח שצריך ביצים גדולות לסיים כל אחד מהם

כן ראיתי את הסירטון שבן הביא בלוג שלו, עם הפאוורקלין והדדליפט וזה, פסיכי לגמרי.
הקטע שאני לא בטוח שזה חכם לשלב דבר כזה, זה פוגע מאוד בהתאוששות

כן ראיתי את הסירטון שבן הביא בלוג שלו, עם הפאוורקלין והדדליפט וזה, פסיכי לגמרי.
הקטע שאני לא בטוח שזה חכם לשלב דבר כזה, זה פוגע מאוד בהתאוששות
בשביל זה עושים את זה בגירסא מקוצרת ואחרי האימון האחרון של השבוע, ממזערים נזקים.
ריפ אפילו ממליץ לשלב קרוספיט אחרי כמה זמן בתוכנית:s28:

חח אחי חפיף אתה מתקדם בקצב טוב , אין לך ממש ממה להיות מבואס. זה לא שלא עשית סקוואט כבר חודשיים:suicide:

חח סתם בריאות שלמה:s85:

חח אחי חפיף אתה מתקדם בקצב טוב , אין לך ממש ממה להיות מבואס. זה לא שלא עשית סקוואט כבר חודשיים:suicide:

חח סתם בריאות שלמה:s85:
אני עלול לא לעשות עכשיו בנץ' בערך כזאת תקופה... סאמק 😡

אני כבר 3 שבועות בלי כל תרגיל שמשלב בו רגליים [גם מיליטרי בעמידה ובנט אובר] בגלל שברי מאמץ ברגליים.

דיכאון בשבילך :/ בקרוב אני עושה רק LOWERBODY

פאניק איך הגעת למצב של שיברי מאמץ ברגליים?
הפציעות האלו קטסטרופה:suicide:😵

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית