ק
קפטן קקי
אורח
- 0
- 0
נק' מוניטין:
0
- 0
- 0
- פותח/ת השרשור
כן וזה אפילו לא קשה לי 😳אגב קורן אתה עדיין מחזיק את המוט אוברהוק?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן וזה אפילו לא קשה לי 😳אגב קורן אתה עדיין מחזיק את המוט אוברהוק?
אימון היום (התאוששות):
סקוואט 77.5 5\5\5
פרס 43.5 5\5\5 - קל, ובאופן מפתיע בקושי הרגשתי את הכתף, למרות שבסקוואט כשהחזרתי את המשקל לראק זה קצת כאב וכל היום זה הציק.
פאוורקלין 60 3\3\3\3\2 - שיא אישי לחזרות. אני צריך לעבוד עם המשקל הזה שוב, הרגשתי ממש לא סגור על עצמי, למרות שהמשקל עלה יחסית יפה אבל בחימום זה הרגיש פי 7 טוב יותר.
ויתרתי על המתח ועל בטן.
נ.ב
איזה כיף לזרוק 60 קילו באוויר באמצע מכון של קוקסינלים, אני עושה קלין עם המשקל שהם עושים רבע סקוואט איתו.
נ.ב
איזה כיף לזרוק 60 קילו באוויר באמצע מכון של קוקסינלים, אני עושה קלין עם המשקל שהם עושים רבע סקוואט איתו.
מחורבן, הרגשה מחורבנת, עצבני.אני כבר דלקת מהלכת, באמת באסה שדברים כאלו הורסים את האימון, תוריד משקלים בבנץ לבינתיים.
כן זה "אירובי", יותר GPP כי אתה לא רץ כמו מפגר חסר תועלת.אה נשמע נחמד. זה סוג של אירובי יעני?
ולמה יש לתרגילים שמות של בנות?
בשביל זה עושים את זה בגירסא מקוצרת ואחרי האימון האחרון של השבוע, ממזערים נזקים.כן ראיתי את הסירטון שבן הביא בלוג שלו, עם הפאוורקלין והדדליפט וזה, פסיכי לגמרי.
הקטע שאני לא בטוח שזה חכם לשלב דבר כזה, זה פוגע מאוד בהתאוששות
אני עלול לא לעשות עכשיו בנץ' בערך כזאת תקופה... סאמק 😡חח אחי חפיף אתה מתקדם בקצב טוב , אין לך ממש ממה להיות מבואס. זה לא שלא עשית סקוואט כבר חודשיים:suicide:
חח סתם בריאות שלמה:s85: