הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בלי בולשיט: המסע לברזל כבד

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
זה יהיה ממש נס אם אני אתאושש עד מחר מהאימון, ישנתי בלחץ 6 שעות וגם זה עם הפרעות באמצע.

אימון הלילה:

סקוואט 88.5 5-5-5 - מצאתי מה גרם לי להפסיד כוח והיה לי אפילו לא יותר מדי קשה. עכשיו אני מצפה להתקדם.
פרס 50 5-5-5 - גם כאן מצאתי למה אני מפסיד כוח: לא השתמשתי באפקט המתיחה והייתי מניח את המוט על החזה ועוצר לוקח אוויר ודוחף, במקום לקחת אוויר למעלה ולהשתמש במתיחה.

דדליפט 120: כאן זה היה כבר אני מול עצמי. סט ראשון הלכתי על overhand, 2 חזרות ראשונות עלו אבל האחיזה כבר הלכה קיבינימט. שלישית בקושי ננעלה. רביעית לא נעלתי. חמישית החלפתי למיקס ונעלתי בקלות.

בנאדם רגיל היה אומר לעצמו שזה בסדר ואימון הבא נתקן. אני לא בנאדם רגיל :(
דדליפט 120: מיקס גריפ 1x5 שיא אישי. אוקי אני מודה, זה לא היה דומה בשום צורה לקל.

ניסיתי לעשות סינדי בסוף האימון, עשיתי 5 סיבובים ושכחתי להפעיל סטופר. סיבוב שישי ויתרתי והלכתי הביתה, יש גבול לכל תעלול.

side note:
ניסיתי לעשות בנץ' אחרי הפרס, כדי לראות איך הכתף מרגישה. גיליתי שכואב לי אפילו בsetup כשאני מצמיד את השכמות ומנסה "לפצל" את המוט. הוצאתי את המוט רגיל ועבדתי עד ל60 קילו ל5 חזרות ואז הלכתי לעשות את הדדליפט. אני לא בטוח אם שבוע הבא אני חוזר לעשות בנץ, אם כי אני לא יודע כמה קריטי זה יהיה ה"פיצול" של המוט ואם זה בכלל הכרחי.

האמת אני כבר לא עוקב מרוב שיש כבר כל כך הרבה עמודים

אתה בdeload עכשיו? ואיך אתה מתאמן עם הדלקת?

האמת אני כבר לא עוקב מרוב שיש כבר כל כך הרבה עמודים

אתה בdeload עכשיו? ואיך אתה מתאמן עם הדלקת?
אני בריסט לסקוואט, והדלקת כמעט עברה. בפרס זה לא ממש מפריע לי, בבנץ' כן כנראה בגלל הסטאפ שאני מוחץ את המוט ו"מפצל" אותו לשניים, ואז הכתפיים נכנסות לי פנימה וכנראה שם זה כואב לי. תקרא קצת ותראה שירדתי למוט ריק בפרס ולמשקלים ממש מצחיקים בפרס, היום זה פעם ראשונה שעשיתי בנץ' מזה שבועיים וזה היה עם 60 קילו רק ל5 חזרות וסט 1.

אני בריסט לסקוואט, והדלקת כמעט עברה. בפרס זה לא ממש מפריע לי, בבנץ' כן כנראה בגלל הסטאפ שאני מוחץ את המוט ו"מפצל" אותו לשניים, ואז הכתפיים נכנסות לי פנימה וכנראה שם זה כואב לי. תקרא קצת ותראה שירדתי למוט ריק בפרס ולמשקלים ממש מצחיקים בפרס, היום זה פעם ראשונה שעשיתי בנץ' מזה שבועיים וזה היה עם 60 קילו רק ל5 חזרות וסט 1.

😡

התקדמות יפה בדדליפט. תמשיך לעשות אוברהנד בחימום וכמה שאתה יכול בסטים של העבודה כדי שהאחיזה לא תתפוגג ואולי תשתפר אפילו.
סינדי מספיק קשה בלי כלום לפני. סחטיין על הניסיון. היא תחכה לך ליום אחר. סתם בשביל הסקרנות, איזה מהתרגילים עצר אותך יותר? כשאני התחלתי זה בפרוש היה מתח, עכשיו זה בהחלט הפושאפס.

התקדמות יפה בדדליפט. תמשיך לעשות אוברהנד בחימום וכמה שאתה יכול בסטים של העבודה כדי שהאחיזה לא תתפוגג ואולי תשתפר אפילו.
סינדי מספיק קשה בלי כלום לפני. סחטיין על הניסיון. היא תחכה לך ליום אחר. סתם בשביל הסקרנות, איזה מהתרגילים עצר אותך יותר? כשאני התחלתי זה בפרוש היה מתח, עכשיו זה בהחלט הפושאפס.
תודה רבה:victory: אני אנסה לעבוד כמה שיותר אוברהנד כמובן.
אני חושב שגם אצלי המתח, בעיקר בגלל שהאחיזה גמורה בסוף האימון ואני לא מגיע טרי.

למה אתה חושב שאחיזה משולבת תחליש את האחיזה ?

מאותה סיבה שבגללה האחיזה לא הופכת למגבילה כשאתה עובר למשולבת. האמת אני לא סגור על למה זה יותר קל אבל עובדתית זה עובד. אני לא חושב שזה בכלל לא עובד על אחיזה אבל נראה לי הגיוני שאם תעשה את כל האימונים שלך עם אחיזה משולבת האחיזה שלך תהיה פחות טובה מאשר עם תעבוד עם אחיזה רגילה עד שאתה לא יכול יותר ורק אז תעבור למשולבת.

דוגמה בהקצנה, מה יקרה לאחיזה שלך אם מעכשיו תעבוד רק עם רצועות? גם בחימום.

מאותה סיבה שבגללה האחיזה לא הופכת למגבילה כשאתה עובר למשולבת. האמת אני לא סגור על למה זה יותר קל אבל עובדתית זה עובד. אני לא חושב שזה בכלל לא עובד על אחיזה אבל נראה לי הגיוני שאם תעשה את כל האימונים שלך עם אחיזה משולבת האחיזה שלך תהיה פחות טובה מאשר עם תעבוד עם אחיזה רגילה עד שאתה לא יכול יותר ורק אז תעבור למשולבת.

דוגמה בהקצנה, מה יקרה לאחיזה שלך אם מעכשיו תעבוד רק עם רצועות? גם בחימום.

אני עובד בעיקר באחיזה משולבת (לא במשקלי חימום הקלים ) .
זה שזה יותר נח זה ידוע , רב אם לא כל הPL עובדים עם אחיזה משולבת והאחיזה שלהם מאוד חזקה .
עם הייתי עובד רק עם אחיזה רגילה היא הייתה פחות חזקה כי הייתי עובד עם פחות משקל .
והדוגמא בהקצנה לא מתאימה כי זה לא שאני לא מחזיק את המשקל בידיים שלי .

אני לא נגד לעבוד עם אחיזה משולבת. זה הכרח במשקלים כבדים. אני בטח לא ממליץ לעצור את ההתקדמות שלך בגלל שהאחיזה לא מספיק טובה. ממש לא. אני רק הצעתי להמשיך להשתמש באחיזה הרגילה בחימום כמה שניתן (בשלב כלשהו גם סטים של חימום הם כבדים מדי לאחיזה רגילה) כדי שתקבל אימון מקסימלי לאחיזה בזמן שאתה מתחמם לאימון מקסימלי לדדליפט.

אני לא נגד לעבוד עם אחיזה משולבת. זה הכרח במשקלים כבדים. אני בטח לא ממליץ לעצור את ההתקדמות שלך בגלל שהאחיזה לא מספיק טובה. ממש לא. אני רק הצעתי להמשיך להשתמש באחיזה הרגילה בחימום כמה שניתן (בשלב כלשהו גם סטים של חימום הם כבדים מדי לאחיזה רגילה) כדי שתקבל אימון מקסימלי לאחיזה בזמן שאתה מתחמם לאימון מקסימלי לדדליפט.

אי אפשר לקבל אימון מקסימלי לאחיזה כי זה יהרוס לי את האימון לדדליפט .

אי אפשר לקבל אימון מקסימלי לאחיזה כי זה יהרוס לי את האימון לדדליפט .

אם זה כזה מפריע לך, אז תעבור יותר מוקדם למשולבת (כמו שתיארת שאתה עושה). סבבה. נראה לי שרוב האנשים ברגע שהם עוברים לאחיזה משולבת האחיזה כבר רחוקה מלהיות הגורם המגביל ולכן גם אם מעייפים אותה לפני באחיזה רגילה זה לא מה שיהרוס את הדדליפט.
אבל האמת, אין לי הרבה ניסיון באחיזה משולבת. יכול להיות שאני טועה.

משקל 80
התעייפתי מלאכול הרבה, אני פשוט מנסה לאכול בכל הזדמנות שרק אפשר אבל זה לא הולך לי כי לרוב פשוט כבר אין לי חשק אפילו לשתות מים.
מקווה שהמשקל שלי מספיק גבוה כדי לסחוב איתו עכשיו עוד הרבה קילו כי אני לא בטוח כמה אני עוד אהיה מסוגל לעלות, אם בכלל.

משקל 80
התעייפתי מלאכול הרבה, אני פשוט מנסה לאכול בכל הזדמנות שרק אפשר אבל זה לא הולך לי כי לרוב פשוט כבר אין לי חשק אפילו לשתות מים.
מקווה שהמשקל שלי מספיק גבוה כדי לסחוב איתו עכשיו עוד הרבה קילו כי אני לא בטוח כמה אני עוד אהיה מסוגל לעלות, אם בכלל.
לרגעים האלו המציאו את הגיינר..
או שאתה חושב על חיטוב ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית