עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כןפספסתי פה כנראה כמה תגובות, למה ירדת במשקלים בסקוואט? ריסט?
אני בריסט לסקוואט, והדלקת כמעט עברה. בפרס זה לא ממש מפריע לי, בבנץ' כן כנראה בגלל הסטאפ שאני מוחץ את המוט ו"מפצל" אותו לשניים, ואז הכתפיים נכנסות לי פנימה וכנראה שם זה כואב לי. תקרא קצת ותראה שירדתי למוט ריק בפרס ולמשקלים ממש מצחיקים בפרס, היום זה פעם ראשונה שעשיתי בנץ' מזה שבועיים וזה היה עם 60 קילו רק ל5 חזרות וסט 1.האמת אני כבר לא עוקב מרוב שיש כבר כל כך הרבה עמודים
אתה בdeload עכשיו? ואיך אתה מתאמן עם הדלקת?
אני בריסט לסקוואט, והדלקת כמעט עברה. בפרס זה לא ממש מפריע לי, בבנץ' כן כנראה בגלל הסטאפ שאני מוחץ את המוט ו"מפצל" אותו לשניים, ואז הכתפיים נכנסות לי פנימה וכנראה שם זה כואב לי. תקרא קצת ותראה שירדתי למוט ריק בפרס ולמשקלים ממש מצחיקים בפרס, היום זה פעם ראשונה שעשיתי בנץ' מזה שבועיים וזה היה עם 60 קילו רק ל5 חזרות וסט 1.
?????:bad:
תודה רבה:victory: אני אנסה לעבוד כמה שיותר אוברהנד כמובן.התקדמות יפה בדדליפט. תמשיך לעשות אוברהנד בחימום וכמה שאתה יכול בסטים של העבודה כדי שהאחיזה לא תתפוגג ואולי תשתפר אפילו.
סינדי מספיק קשה בלי כלום לפני. סחטיין על הניסיון. היא תחכה לך ליום אחר. סתם בשביל הסקרנות, איזה מהתרגילים עצר אותך יותר? כשאני התחלתי זה בפרוש היה מתח, עכשיו זה בהחלט הפושאפס.
?????:bad:
התקדמות יפה בדדליפט. תמשיך לעשות אוברהנד בחימום וכמה שאתה יכול בסטים של העבודה כדי שהאחיזה לא תתפוגג ואולי תשתפר אפילו.
סינדי מספיק קשה בלי כלום לפני. סחטיין על הניסיון. היא תחכה לך ליום אחר. סתם בשביל הסקרנות, איזה מהתרגילים עצר אותך יותר? כשאני התחלתי זה בפרוש היה מתח, עכשיו זה בהחלט הפושאפס.
מאותה סיבה שבגללה האחיזה לא הופכת למגבילה כשאתה עובר למשולבת. האמת אני לא סגור על למה זה יותר קל אבל עובדתית זה עובד. אני לא חושב שזה בכלל לא עובד על אחיזה אבל נראה לי הגיוני שאם תעשה את כל האימונים שלך עם אחיזה משולבת האחיזה שלך תהיה פחות טובה מאשר עם תעבוד עם אחיזה רגילה עד שאתה לא יכול יותר ורק אז תעבור למשולבת.
דוגמה בהקצנה, מה יקרה לאחיזה שלך אם מעכשיו תעבוד רק עם רצועות? גם בחימום.
אני לא נגד לעבוד עם אחיזה משולבת. זה הכרח במשקלים כבדים. אני בטח לא ממליץ לעצור את ההתקדמות שלך בגלל שהאחיזה לא מספיק טובה. ממש לא. אני רק הצעתי להמשיך להשתמש באחיזה הרגילה בחימום כמה שניתן (בשלב כלשהו גם סטים של חימום הם כבדים מדי לאחיזה רגילה) כדי שתקבל אימון מקסימלי לאחיזה בזמן שאתה מתחמם לאימון מקסימלי לדדליפט.
אי אפשר לקבל אימון מקסימלי לאחיזה כי זה יהרוס לי את האימון לדדליפט .
לרגעים האלו המציאו את הגיינר..משקל 80
התעייפתי מלאכול הרבה, אני פשוט מנסה לאכול בכל הזדמנות שרק אפשר אבל זה לא הולך לי כי לרוב פשוט כבר אין לי חשק אפילו לשתות מים.
מקווה שהמשקל שלי מספיק גבוה כדי לסחוב איתו עכשיו עוד הרבה קילו כי אני לא בטוח כמה אני עוד אהיה מסוגל לעלות, אם בכלל.