בלי בולשיט: המסע לברזל כבד

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
אין מצב שבו אני מעלה בדדליפט פחות מ 5 קילו. זה לא חוקי בכלל.
הכל תלוי איך זה ירגיש לי, אני כבר יודע איך התנועה צריכה להרגיש וגם מבצע אותה טוב מאוד בניגוד ללפני חודש

יכול להיות שגם 100 קילו ירגישו לי בקליל עם עלייה של 5 משבוע לשבוע או אפילו 7

מה המטרה של הדילואד? לפני שבוע הרי עשית
ליצור רצף של התקדמות ליניארית מאימון לאימון, להקפיד על טכניקה נכונה בכל ההרמות במהירות טובה, והכי חשוב לתת לסקוואט להדביק את שאר ההרמות כי כשהסקוואט יתחזק כל השאר יעלה איתו

ליצור רצף של התקדמות ליניארית מאימון לאימון, להקפיד על טכניקה נכונה בכל ההרמות במהירות טובה, והכי חשוב לתת לסקוואט להדביק את שאר ההרמות כי כשהסקוואט יתחזק כל השאר יעלה איתו

לינאריות זה טוב , אבל גם אני יכול לעבוד ליארית עם אני ירד ל100 קילו בהכל .
תעבוד על פי התוכנית לא חובה כל הזמן להוריד משקל , עם הטכניקה לא נכונה תטפל בבעיה .
בקשר לסקוואט ירים את כל ההרמות זה נכון רק לפלג גוף התחתון(וגם זה לא תמיד נכון ) הבנץ שלך או הפרס לא יגדלו ביחס ישיר לסקוואט .

מה זה כל השאר? הדדליפט ו?
למה להוריד בכל התרגילים? למה לא להוריד בתרגילים שנתקעת בהם\שדורשים שיפור טכניקה?

הכל תלוי איך זה ירגיש לי, אני כבר יודע איך התנועה צריכה להרגיש וגם מבצע אותה טוב מאוד בניגוד ללפני חודש

יכול להיות שגם 100 קילו ירגישו לי בקליל עם עלייה של 5 משבוע לשבוע או אפילו 7

תזכור את זה פעם אחת ולתמיד: איך שאתה מרגיש לא תמיד משקף מה אתה יכול לעשות.

מה מבלבל אותך? גם אם הדדליפט האחרון הרגיש קשה בטירוף והמוט עלה לאט, במקרה שלך זה לא אומר כלום. אתה עדיין יכול פעם הבאה לבוא ולהרים יותר.

ניסיון? איך בדיוק?
אני אומר לך מניסיון שיש מצבים שאני מרים משקל ל6 חזרות שממש קשה לי, ואז שבוע הבא אני בא להרים משקל גבוה יותר ואני מצליח חזרה אחת שתיים פחות.
לפי מה שאתה אומר אפשר להתקדם מאימון לאימון, אומנם זה האידאל והשאיפה, אבל בפועל זה לא תמיד קורה.

לא אמרתי שזה תמיד קורה (למרות שבמקרה שלו זה תמיד יקרה). רק אמרתי שההרגשה שלך לא משקפת את המציאות. לפסול את הניסיון להתקדם רק בגלל שאימון שעבר הרגיש קשה זה טפשי.

בטח שזה טיפשי ותמיד צריך לנסות להתקדם מאימון לאימון, אבל לא תמיד זה אפשרי.

לא אמרתי שזה תמיד קורה (למרות שבמקרה שלו זה תמיד יקרה). רק אמרתי שההרגשה שלך לא משקפת את המציאות.

צודק ואפילו יותר מזה מחסומים פסיכולוגים יכולים למנוע ממך להרים משקלים שאתה יכול ,
בין אם לא תנסה או גם אם תנסה אתה לא תצליח בגלל המחסום בראש שלך .

צודק ואפילו יותר מזה מחסומים פסיכולוגים יכולים למנוע ממך להרים משקלים שאתה יכול ,
בין אם לא תנסה או גם אם תנסה אתה לא תצליח בגלל המחסום בראש שלך .

ביל סטאר סיפר בספר שלו שהוא נכשל ב C&J עם 300 פאונד כל כך הרבה פעמים שהוא פשוט דילג ל 305 והצליח 😃

האימון של היום:

סקוואט 65 ק"ג 3x5
בנץ' 70 ק"ג 3x5
דדליפט 75 ק"ג 1x5
כל ההרמות היו קלות, מהירות טובה, האימון עבר די בקלות ובלי תקלות מיוחדות חוץ מלחכות לrack.

עשיתי סט של דדליפט רומני לפני הסקוואט ואני חושב שזה די עזר לחימום בכלליות.

כמה זמן [+-] לקח לך להבין איך עושים דדליפט?
אתה אומר שבוע וחצי של צפייה בסירטונים מספיק בשביל זה?

כמה זמן [+-] לקח לך להבין איך עושים דדליפט?
אתה אומר שבוע וחצי של צפייה בסירטונים מספיק בשביל זה?
הצפייה בסירטונים חשובה אבל התרגול חשוב פי 100 בערך.
תכלס לקח לי חודש, בתכלס של התכלס לקח לי 2 אימונים (ברגע שהגיע מישהו שמבין עיניין והסביר לי כמו שצריך איפה הבעיה שלי)

האימון של היום:

סקוואט 70 ק"ג - הרגיש די בסדר למרות שהחזרות האחרונות בסט השלישי כבר הצריכו מאמץ, הטכניקה השתפרה מלא אבל אני צריך לרדת עוד טיפה יותר כדי שזה יהיה ממש ממש עמוק מתחת למקביל.

פרס 42.5 ק"ג - היה קליל

פאוורקלין - עשיתי האנג קלין עם 40 ק"ג המון סטים, לא ספרתי.

מתח - עבדתי עם 13 ק"ג, 3 סטים של 7 חזרות עם עצירה מלאה למטה.

אחלה אימון, סאמק הפאוורקלין הזה מסובך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית