הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בלי בולשיט: המסע לברזל כבד

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
"המטרות שלי בתוכנית לטווח הקרוב:
- סקוואט 100 קילו
- דדליפט 130 קילו
- בנץ' פרס 95 קילו"

זה שם כדי להזכיר לי כל בוקר שיש לאן לשאוף, בכל פעם שאני אפתח את הלוג אני אסתכל על העמוד הראשון כדי לראות כמה זה רחוק, ועדיין כמה זה קרוב.
כשאני אגיע לשם אני לא אצא לחגיגות ניצחון וארים לעצמי את האגו, לא, ממש לא.
כשאני אנעל את ההברכיים בסוף החזרה עם 100 קילו על הכתפיים בסקוואט, כשאני אעמוד ישר עם מוט ששוקל 130 קילו בידיים, כשאני אסיים ליישר את המרפקים מתחת ל100 קילו על מוט, כל זה יהיה טוב ויפה.
אני אחזור הביתה, אתקלח, אכין לעצמי ארוחת ערב טובה, ואכתוב לעצמי את המטרות הבאות.
זה אף פעם לא נגמר.

ולמה אתה חושב שהוא לא יכול למשוך את starting strength ליותר מ 3 חודשים?

כי התכנית הזאת כמה שהיא טובה היא מאוסה אחו****** בשלב מסוים..
וpanic איפה אמרתי ש50 קילו ב3 חודשים זה לא טוב? זה ענק

בהצלחה בכל מקרה.. תקבע לעצמך זמן מינימום שאתה תהיה איתה שלא תפסיק אותה באמצע כמו את לייל

• פותח/ת השרשור
בהצלחה בכל מקרה.. תקבע לעצמך זמן מינימום שאתה תהיה איתה שלא תפסיק אותה באמצע כמו את לייל
לא הפסקתי שום דבר באמצע, עשיתי 8-9 שבועות אחרי הכל.
למדתי על עצמי לא מעט מהתוכנית הקודמת, אני שמח שעשיתי אותה וגם מה שהבנתי ממנה שאני בנתיים לא צריך לגעת בשום דבר חוץ מתרגילי הבסיס. (ראה לדוגמא את האימוני הרגליים שלי בשבועות האחרונים של התוכנית, 3 תרגילים, 10 סטים סה"כ)

ככה זה צריך להיות
לפחות לדעתי

אני כל התכנית לא נגעתי בידיים ולא בתאומים
גם לחיצת רגליים סופו של דבר העפתי
עד שהבנתי שאני מסתדר רק עם תכניות כוח

בכל מקרה שתדע ש 8-9 שבועות זה כלום זמן...

• פותח/ת השרשור
ככה זה צריך להיות
לפחות לדעתי

אני כל התכנית לא נגעתי בידיים ולא בתאומים
גם לחיצת רגליים סופו של דבר העפתי
עד שהבנתי שאני מסתדר רק עם תכניות כוח

בכל מקרה שתדע ש 8-9 שבועות זה כלום זמן...

לקח לי זמן להבין, זאת הייתה סוג של הארה שבאה לי תוך כדי העבודה בתוכנית הקודמת.
אני עדיין מאוד חדש לתחום ולקח לי זמן להבין על מה כולם מדברים כשמתווכחים על עצימות מול ווליום. עכשיו כשחוויתי את זה על עצמי אני מבין טוב מאוד והסקתי את המסקנות שלי.

8-9 שבועות זה כלום זמן, אני מסכים, אבל זה לא זמן מבוזבז, ניצלתי אותו כמו שצריך.

כי התכנית הזאת כמה שהיא טובה היא מאוסה אחו****** בשלב מסוים..
וpanic איפה אמרתי ש50 קילו ב3 חודשים זה לא טוב? זה ענק

היא אולי מאוסה לאנשים היפראקטיביים שחייבים לשנות כל הזמן משהו. אנשים שרואים התקדמות בדרך כלל נהנים מהתוכנית.

מה שאני בא להגיד לך ואמרתי כבר זה שתתיקע על משהו ותשאר בו קצת יותר גם כשאתה מתחיל לאבד עניין.
לעבור כל יום ממשו אחד למשהו אחר זה סתם לאבד את עצמך

לא בזבזת את הזמן אבל גם לא השגת משהו יוצא דופן בזמן הזה שלא יכלת להשיג בss מלכתחילה
בכל מקרה שכח הכל ותתמקד בה לאורך זמן...

ו coldfire מתישהו כל הרוטינה מתחילה להמאס בעיקר כשהתכנית בנויה מ5 תרגילים סהכ

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה שאני בא להגיד לך ואמרתי כבר זה שתתיקע על משהו ותשאר בו קצת יותר גם כשאתה מתחיל לאבד עניין.
לעבור כל יום ממשו אחד למשהו אחר זה סתם לאבד את עצמך

לא בזבזת את הזמן אבל גם לא השגת משהו יוצא דופן בזמן הזה שלא יכלת להשיג בss מלכתחילה
בכל מקרה שכח הכל ותתמקד בה לאורך זמן...

ו coldfire מתישהו כל הרוטינה מתחילה להמאס בעיקר כשהתכנית בנויה מ5 תרגילים סהכ
אני אענה מהסוף להתחלה:
אלו 5 התרגילים שאני הכי אוהב לבצע, אני כל אימון רק מחכה לעשות כבר בנץ'\דדליפט\סקוואט, אז למה לא לעשות אותם כל הזמן?

כמו שאמרתי, עשיתי טעות בבחירת התוכנית מלכתחילה, והבנתי את זה בערך באמצע התוכנית. הייתי צריך להתחיל עם SS. בכל אופן היה חשוב לי לעשות את התוכנית הזאת כדי להבין את זה, ועדיין הוספתי על עצמי כמות רצינית של בשר, אני אדם אחר מלפני חודשיים.

אני לא אחד שמאבד פוקוס על המטרות שלו, עכשיו שמתי לעצמי את המטרות האלו, ואני לא מתכנן להפסיק עד שאני לא אגי לכל הפחות למה שכתבתי למעלה. זה שם, זה כתוב, וזה ירדוף אותי כל יום שאני אעדכן את הלוג.

פיצוץ אחי אני עכשיו גם חזרתי לתכנית, אנחנו נוכל להשוות אחד אל השני תוצאות והתקדמות.

אתה מתחיל אימון ראשון ביום ראשון?
אם אתה יכול, תתחיל עם ABA, זאת אומרת שיום ראשון יהיה סקוואט בנץ' ודדליפט

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פיצוץ אחי אני עכשיו גם חזרתי לתכנית, אנחנו נוכל להשוות אחד אל השני תוצאות והתקדמות.

אתה מתחיל אימון ראשון ביום ראשון?
אם אתה יכול, תתחיל עם ABA, זאת אומרת שיום ראשון יהיה סקוואט בנץ' ודדליפט

כן זה באמת יהיה נחמד.
אני מתחיל מחר (ראשון) וכן אני אתחיל עם אימון A, הגב התחתון שלי החלים לגמרי מיום חמישי.
אני חם רצח על הדדליפט 🤘

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אז לאחר שיחה עם אלכס הבנתי שאולי כן יש צורך ב2 סטים של מתח פעם בשבוע נגיד.
אני חושב להכניס אותם ביום חמישי, ככה שיש לי יותר זמן להתאושש מהאימון. בסוף כל אימון של יום חמישי אני עושה 2 סטים של מתח עם משקל של 8 חזרות?

אוקיי, אז לאחר שיחה עם אלכס הבנתי שאולי כן יש צורך ב2 סטים של מתח פעם בשבוע נגיד.
אני חושב להכניס אותם ביום חמישי, ככה שיש לי יותר זמן להתאושש מהאימון. בסוף כל אימון של יום חמישי אני עושה 2 סטים של מתח עם משקל של 8 חזרות?

אפשרי

חחחח the sun אתה עדיין מסתובב עם ארבל? המשפטי מוטיבציה\פלצנות שאתה כותב לעצמך מזכירים לי את ה"מאמרים" שלו 😆

אין צורך במשקל. תעשה 2-3 סטים (כל אחד לכשל) עם משקל הגוף. כדאי מאוד שמשקל הגוף שלך יעלה בזמן התוכנית 😃

• פותח/ת השרשור
במתח זאת דרך טובה להתקדם. אל תדאג, לא תמות מזה.
להתקדם לאן? השאיפה זה לא לעשות 3000 חזרות במתח אלא להיות גדול יותר...
כבר עשיתי מתח ל6 חזרות עם 20 קילו עליי, למה שאני אעבוד לכשל עם 15 חזרות או יותר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית