עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מגיע ל15 חזרות, תסתכל בלוג של התוכנית הקודמת עשיתי עם משקל 10 חזרות ועם 20 קילו 6 חזרות.אם אתה באמת יכול לעשות 15+ חזרות, אז אפשר להתחיל להוסיף משקל.
מתח זה לא תרגיל בסיסי כמו סקוואט. זה assistance exercise, ובדרך כלל לא עובדים עליו לחזרות מאוד נמוכות.
כמה אתה מתכוון להעלות כל אימון
אתה כל פעם חוזר על זה ואני כל פעם אומר לך שאני לא קופץ גבוה - איך בדיוק הפרס שלי יתקע אם כרגע עשיתי 43 קילו ל10-12 חזרות ? ועכשיו אני עובד ל5? אני בקלות יכול ללחוץ גם 55 או 60 קילו לדעתי, אבל אני מתחיל מ45\50 אני עדיין לא החלטתי.כמה אתה מתכוון להעלות כל אימון
אל תשכח שכל המטרה היא להתקדם כל הזמן כמה שיותר, אל תתחיל עם פרס בעמידה למשל, במשקל שאתה יכול לעשות, זאת תהיה טעות, תתחיל עם משקל שממנו אתה יכל ליצור רצף של אימונים בהם אתה מעלה משקל (לא רבע קילו) כל אימון
אם תתחיל במשקל שעוד לא עשית אתה פשוט תתקע, זה שבתכנית יש ווליום נמוך יותר מתכניות אחרות זה לא אומר שהיא יותר קלה.
אתה כל פעם חוזר על זה ואני כל פעם אומר לך שאני לא קופץ גבוה - איך בדיוק הפרס שלי יתקע אם כרגע עשיתי 43 קילו ל10-12 חזרות ? ועכשיו אני עובד ל5? אני בקלות יכול ללחוץ גם 55 או 60 קילו לדעתי, אבל אני מתחיל מ45\50 אני עדיין לא החלטתי.
והורדתי 7.5 קילו לבנץ' פרס(כי אני מאמין שאני יכול ללחוץ 90 ל5 חזרות) וה80 קילו דדליפט היה קל
אני מבין אבל אתה חוזר על זה מיליון פעם, הבנתי בפעם הראשונה, אף אחד לא אמר שאתה מבין או לא מבין משהו.עוד לא הבנת מה אני מתכוון, אתה מדבר איתי מספרים אני מדבר איתך עיקרון
אבל מה אני מבין, סך הכל עשיתי אותה פעמיים, שזה פעמיים יותר ממה שאתה עשית..
לא משנה...
בכל מקרה אני פורש מפה ומשם, העבודה והלימודים גומרים לי את הזמן
בהצלחה לך ולכולם
תכלס הבנץ' שלי התקדם המון במאסה הנוכחית, תודה אחי.וואי היית דוחק פעם 70 קילו בבנצ' לא? פתאום 90? התקדמות פנטסטית
אז תן לי חלופה אני כבר יומיים מבקש ולא קיבלתי אף תחלופה טובה.תרד כבר מה*** הזה שקוראים לו ריצה. מספיק עם שטויות.